Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.453
Cevap
841
Favori
4.701.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30313032303330343035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alayim mi firsat iyi mi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

Midea alacaksan iyi fiyat bugun gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Aldım çok arastirmadim mideanin iyi olduğunu biliyorum. Hayirlisi olsun umarim pisman olmam

• Montajı iyi yaparlarsa hiçbir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum

Hayırlı olmasını diliyorum

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Yoksa Adem Helvacı ya sikayet ederiz

• Pathfinder1 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerli hocam,

Öncelikle tekrardan çok geçmiş olsun.

Anlaşılan o ki gayet özverili şekilde çalışmışlar. Sorunun çözülmesine çok sevindim.

Durumu aktardığınız için çok teşekkür ederim.

Klima kapatıldıktan sonra çok daha az miktarda özellikle düz bir "ssss" sesi değil de çok dikkatli dinlediğinizde hışır hışır dalgalı bir ses geliyorsa bu normaldir. Klima dursa bile soğutucu akışkan basıncı dengelenene kadar (emiş ile basma basınçları eşit hale gelene kadar) hareket etmeye devam eder. Bu esnada doğal olarak hareket etmesinden ötürü buharlaşma yoğuşma süreci yavaş gerçekleşir. Bunun neticesinde hışırtı tarzı boruların içinden ses gelebilir. Yani söz konusu çözüme ulaştırılan sorun olmasa da bu meydana gelir.

Eğer bu tarz bir ses ise sorun kalmadığını rahatlıkla ifade edebilirim.

Arıza yüzü görmeden kullanmanızı temenni ediyorum.

Düşünceleriniz ve temennileriniz için ben teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun dileklerimle tekrardan teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Aynı dilekler benden sizlere,

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, 2019 Kasım’da Baymak elegant plus 12000 btu klima almıştım. Garantisi 2 hafta sonra bitecek. Şu an ekranında P6 yazıyor ve çalışmıyor. Nette araştırdım filtrelerin yıkanmasından bahsediyor ki onu da yaptım ama yine durum aynı. Sorun nerededir ?

İndirimi börünce bende siteden satın aldım 1 adet 12000 btu xtreme save. İyi oldu taksitte yapıyorlar

• Herkese Merhabalar,

15 m2 salonumuz için ısıtma amaçlı bir klima almak istiyorum. İstanbulda yaşıyorum. Önereceğiniz klimalar nelerdir ? Fiyat aralığı 25-35 aralığı gibi. çok teşekkürler şimdiden.

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Hocam selam,

ısıtma için önereceğiniz klimalar nelerdir ? fiyat max 35.000 diyebilirim. 12.000 btu alacağım.Isıtma 1.öncelik.

çok teşekkür ederim şimdiden.

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Değerli Hocam, ses kaydını ekte gönderiyorum. http://sndup.net/rv76n/ Sizin normal olduğunu söylediğiniz ses gibi geldi bana, umarım sizce de öyledir...

Tekrar her şey için teşekkürler, sağolun, varolun...

Sevgi ve saygılarımla

• KARARSIZ KALDIM.SİZCE HANGİSİ

• Merhaba 12.000 btuluk bir klima düşünüyorum bütçem 26 27k maks yüksem nem bölgesi deniz kenarı bi şehirde yaşıyorum ağrılıklı soğutma için kullanacağım oda genişliği 15-18m2 arası fakat tavan yükseklği alçak 2.3m civarı gözük iki farklı klimaya takıldı güncel fiyatlarını yanlarına yazıyorum sizce hangisi alınabilir ya da daha iyi bir tavsiyeniz varsa ona da açığım şimdiden teşekkürler

Kaira DTXR35E Wi-Fi 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima 20bin tl

LG Dualcool Plus PC12SQ 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima 25bin tl

• Azequel A kullanıcısına yanıt

Gree markasına da bakabilirsin.

Gree markasına hakim değilim. Evet olabilir bence klima forumlarına bak hocam.

inceleriz bilinçli tüketici forumu
    Klima
    https://inceleriz.com/forum/kategori/klima.27/

Şimdi araştırdım aphro serisi giriş seviyesi olarak geçiyormuş pular ya da fairy serisi tavsiye ediyorlar ağırlıklı ama onlarında fiyatı +30k nın üzerinde maalesef

Eğer 4-5 gün önce gelseydin sana 26 bin küsürlere 6 taksitle Midea Extreme Save aldırırdık. Bulunduğun şehirde Midea bayilerinden fiyat al hocam. Belki 34 bin yerine 30 31 bin TL fiyat verecek bir bayi bulabilirsiniz

www.fgeurope.com.tr
    FG Europe | Bayiler
    https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatı Muhterem -- 3 Kasım 2024; 17:23:33 >
    Hadi ya :( Acaba yine yılbaşına kadar bu tarz bir indirim gerçekleşir mi beklemekte fayda var mıdır çünkü kaira markada böyle bir ucuzluk olduğunu görünce kaçırmakta istemiyorum açıkçası ama verdiğiniz bilgi için sağolun hocam

Adem Helvacı'ya İnstagram dan ulaş durumu anlat tavsiye verir sana. İlk mesajın iyi ayrıntılı idi.

• 
Sayfa: önceki 30313032303330343035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.