23 nisanda neden indirim olacak hocam ? ayrıca bu black friday gibi indirimlerde olur mu ? yada aralıkta yılbaşında gibi |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3040. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 19 Kasım 2024; 13:53:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba klima konusunda baya kararsız kaldım burdan yazmak istedim, vereceğiniz tavsiyeler benm için çok önemli,
Amerikan mutfak salon yaklaşık 28 m kare, 2 boydan cam ve boydan balkon camı var, batı cephe öğleden sonra hep güneş alıyor ve mutfakta kullanıldığı için dahada sıcak oluyor, şehir olarak mersindeyim. Öncelikli olarak soğutma arada ısıtma için kullanacağım burası için kaç BTU gereklidir (hesaplattığımda 18 btu civarı çıkıyor) ve marka model tavsiyesinde bulunabilir misiniz, sıkıntı çıkarmayacak iyi bir şey almak istiyorum özellikle yaz sıcağında konforlu bir şey. Mitsubishi ve daikin çok pahalı bunun dısında marka ve model önerileriniz olursa çok sevinirim, herkese şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Midea xtreme save sorunsuz az tüketir
Uygun dersen tcl de fena değildir
Arkadaşlar bu forumda genelde alt segment ürünler pek önerilmiyor biliyorum ama illa aşağıdakiler arasından bir tercih yapacak olsanız hangisini seçerdiniz?
Bosch Climate 2000 CL2000U W 35 E 12.000 BTU A++ R32 - 23.000 TL
Grundig Gac 12003 12.000 Btü İnverter Klima - 23.000 TL
Altus ALK 1270 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima - 22.500 TL
Eca Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima- 22.000 TL
Vestel Flora Doğa Inverter 122 12000 Btu Wifi Klima- 21.200 TL
-
Bosch ve Eca Ecootech biliyorum olabilir spoyless bilmiyorum. Diğer markaları ben almam şahsen.
-
Çok Teşekkür ederim, peki midea xtreme save 18 btu mu yoksa gree fairy 18 btu mu (gree 5bin daha ucuz kendi sitesinde) birde bu mutfak bağımlı salon için 18 mi yoksa bu markaların 12 btu da yeterli olur mu sizce (tcl hiç araştırmadım onada bakacağım)
Bosch aralarında iyi görünüyor midea üretiyor diye biliyorum
-
Modeli nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ne kadara geldi hocam
Bosch climate 2000 53e 18.000 Btu A++ I·nverter Klima
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
33bin hocam
Hayırlı olsun hocam deneyimleri paylaşırsan sevinirim
Tabiki paylaşırım
klimayı ben almadım siz arkadaşa modelini sormuşsunuz onu paylaştım :)
-
Kanalımda 9.000 versiyonunun verileri mevcut izleyebilirsiniz.
-
Kanalınız hangisi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X