20Bin TL,Kaira Türkiye satıyor.Buna da bak derim. www.hepsiburada.com Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatı https://app.hb.biz/8F5Us4rm37zs |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3041. sayfa)
-
-
Hocam siz diyince baktım gerçekten çok mantıklı görünüyor. Fakat oturduğum evle ilgili bazı sorunlar var.
Ev TOKİ konutlarında. Dış cepheye ünite takmaya yönetim izin vermiyor. Balkon kırılıp mutfağa kapatılıp pvc ile kapatılmış. Yani balkon ihtimali de yok. Sadece fransız balkon korkuluklarıyla cam arasına koyabiliyorum. Onun için de dış ünitenin sığması için korkulukların bir kısmının kesilmesi lazım. Tahliye hortumunu balkondaki ana gidere verebilmemiz için yan duvarın delinmesi lazım. Duvar perde beton. Karotçu çağıracaksınız diyarlar. Karotçu 2500 lira istiyor. Demiri kestireceksek demirci ne ister bilmiyoruz. Her şey bir tarafa, bu kadar kesme biçmeden sonra ortaya çıkacak işten de emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 20 Kasım 2024; 13:12:24 > -
Size bu tarz bir klima lazım ozaman.
Mark Glen BentoyyoutubeTCL Portacool 1HP Portable Air Conditioner Foreword: This has been my daily driver to cool, the TCL portable air conditioner. Purchased last year of around May or June. And so far I have no complaints, it works as it should, and it's a real air conditioner. Modification: I did some modification of this unit specifically to aid its noise. The sound absorbing material will absorb some of the sound reflection within the housing of the unit. Since it is almost hallow where the compressor is in place. The compressor doesn't have any sound deadening material but I believe the higher model of this unit has some of it including the sound absorption at the front housing. I did put some cheap sound deadening material to its compressor and the exhaust fan enclosure and it made a huge difference. There is also a sound absorbing material at the front housing in which is I forgot to take a picture. For air filters, I've added a (I don't really know what it's called) but it is a tape similar to window screen and its sticky. I called it screen tape. Just to name it. Basically it acts like a magnet to capture dust when it reaches the filter to prevent it from getting inside the evaporator coils. Enhancing the filter effectiveness without affecting its airflow. For the exhaust air intake, I used the same screen tape I called to act like a mesh to prevent insects from getting inside the unit and also to act as a dust magnet. I've used much denser filter thing before but it affects the performance of the unit. This unit originally doesn't come with an exhaust intake filter. Specification: Brand: TCL/ TCL DeLonghi Model: TAC-09CPA/W Capacity: 1HP EER: 10.5 Dual Synchronized Fan Fully Evaporative System Dual Condenser Technology TCL Patented Gold Fin (Titanium Gold) Cool Mode, Dry Mode, Fan Mode, Auto Mode Sleep Function, Swing, Timer ON/OFF Camera: HUAWEI Nova 8i PC: CHUWI LapBook Pro Editor: Clipchamp #TCL #Portacoolhttps://www.youtube.com/watch?si=otolPIGet_ddB80h&v=gVBoN_TWBsQ&feature=youtu.be -
Merhabalar, geçen yıl 18btu gree fairy klima almıştım. 1 yıllık cihaz. 30m2 odada kullanıyordum. Fakat şimdi taşınmak zorunda kalacağım. Taşınacağım evdeki salon 20m2 başka takabileceğim bir yer yok klimayı. Acaba 18lik cihazı 20m2de çalıştırmak sorun yaratır mı? Sadece yazları kullanılacak. Eğer çok sorun olacaksa 2. Elde satıp yenilemeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bölge antalya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
27 28 derecede kullanırısınız fakat sık sık termostat yapıcaktır, oda verimli bir soğutma verimli bir ısıtma sağlamayacaktır. Kullanılmazmı kullanılır ama konfor asla olmaz. Bu arada 30 M2 alan için bile fazla zaten o cihaz.
-
Fujitsu cool 14 btu kullanan yada deneyimleyen var mıdır arkadaşlar? 25 m2 salon için en üst kat izmir sıcağında kullanacağım. Japon segment olması beni çekiyor.
-
Bende Fujitsu Prime 9k var en düşük modeli videoları kendm çektim izleyebilirsiniz. Yalnız 25 M2 için 12 'lik klima ideal olur aslında tabiki yinede siz bilirsiniz. Ben olsam şahsen bu klimayı alırdım.
www.n11.comFujitsu Cool ASYG12KMCE 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/fujitsu-cool-asyg12kmce-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-43786375?magaza=indirimmerkezim&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 20 Kasım 2024; 16:56:47 >
-
Salonda şuan 12 btu lg dual eco klima var. Geçmiş senelerde önerilen bir klimaydı. O zamanlar onu almıştım fakat soğutma performansı çok kötü, hiç memnun değiliz. O yüzden tekrar 12 btu birşey alıp riske girmek istemiyorum.14 btu bile yeter mi yetmez onun aşamasındayım şuan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Isıtma için kullanmaya devam ediyor muyuz klimalarımızı? Arçelik 12.000 btu ekolojik inverter 26 m2 salonumda soğutma performansı çok tatmin edici değildi fakat ısıtma performansı şu an için çok iyi gidiyor. Sizlerde durum nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mercedes ile Renault kıyası yapacaksanız size bir şey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 20 Kasım 2024; 22:53:44 > -
arkadaşlar 30 m2 mutfak.... yan tarafında yatak odası 20 m2 incelemeye gelen bir dostum
16 ve üstü mutfak 9.12 yatak odasına yeter dendi
2 iç ünite Tek motor bir klima arıyorum motoru sessiz olsun
hem ısıtsın hem soğutsun kullanacağım
üstten ikisi wfi kontrollü
bunlardan kullanan var mı nasıldır bilgisi incelemesi olan var mı ?
FujiPlus Multi Duvar Tipi Klima (18+18İÇ28DIŞ)
Alarko 2M Multi Split Klima 9.000+18.000 BTU/h İÇ 18000 Btu Dış Ünite
Toshiba 2M Multi Split İnverter Klima 10.000 +17.000 BTU/h A+++
Bosch Multi Split Inverter Klima 28000 Btu 1 Dis + 2 Ic Unite 18000 + 18000 Btu
-
Seçenekler bunlarsa TOSHİBA fakat Multi klimalarda motor arızalarında hiç bir iç üniteyi kullanamaz arıza yapılana kadar beklemek zorunda kalırsınız.
-
Seçenekler bunlarsa TOSHİBA fakat Multi klimalarda motor arızalarında hiç bir iç üniteyi kullanamaz arıza yapılana kadar beklemek zorunda kalırsınız.
Ahmet Burak ÖztürkyoutubeKlima taktırmayı düşünenler için keşif, montaj, satınalma ve satış sonrası deneyimlerimi anlatmaya çalıştım. Not: İş birliği değildir! 1. Toshiba Seiya Plus 9.000 BTU/h DC Inverter Duvar Tipi A++ Klima 2. Toshiba Seiya Plus 12.000 BTU/h DC Inverter Duvar Tipi A++ Klima 3. Toshiba Seiya Plus 16.000 BTU/h DC Inverter Duvar Tipi A++ Klima Cihazların ürün kodları: 1. RAS-4M27G3AVG-TR. 28.000BTU 8KW. 68KG 72000₺ 2. RAS-M10E2KVG-TR x 2 9.000 BTU. 2.5KW 9KG 3. RAS-M13E2KVG-TR. 12.000 BTU 3.5KW 9KG 4. RAS-M16E2KVG-TR. 16.000 BTU 4.5KW 10KG Takılan klimalara en yakın 3 lü kombinasyon: https://www.toshiba-klima.com.tr/toshiba-3m-multi-split-klima-90001200016000-btu/h Fiyat Listesi: https://www.toshiba-klima.com.tr/Data/EditorFiles/dokuman/FiyatListesi_ToshibaMultiKlima.pdf Multi Split Klimalar ve Kombinasyonları: https://www.toshiba-klima.com.tr/Data/EditorFiles/dokuman/Brosur_ToshibaMultiKlima.pdfhttps://www.youtube.com/watch?v=DKOR9QtDt-8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 20 Kasım 2024; 23:17:33 > -
Arkadaş yeni ev aldık, eve taşınmadan hazır tadilat işlerine girecekken bir de klima alalım diye heves ettik bir dünya iş çıktı.
Dün başka bir klima servisi geldi. Dış cepheye izin verilmediği için fransız balkonla cam arasına koyacak dış üniteyi. Fakat dış ünite oraya sığmadığı için fransız balkonun küpeştesinin en uç noktaya kadar alınmasını istedi. Şimdi de küpeştecilerin peşinde dolanacaz. Yani caymak üzereyim çok az kaldı.
Daha önce bu işlemi yaptıran oldu mu? Çok sağlıklı olmayacağını söyleyenler de var. Küpeştenin mermere bağlandığı nokta en uca yani yaklaşık 4-5 ceme yukarı alınacak.
Ekleme: Küpeşteci ile konuştum. Dış ünitenin gireceği sadece sağ taraftaki kısmı öne alıyorlarmış. Hallederiz dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 21 Kasım 2024; 9:19:8 >
-
Selamlar, LG klimamız var 12.000 inventer bu klima kapalıyken sürekli cız cız ses yapıyor radyo ya da telsiz frekansı gibi. Servisi başka birşey için çağırdığımda bu ses için normal gibisinden şeyler söyledi ancak ses sürekli beynimin içine giriyor. Klima sigortasını kapatınca ses kesiliyor. Bunun için tekrar servis çağırmalı mıyım?
-
-
LG'den memnun kalmamamız çok enteresan. Soğutmada çok başarılıdır oysaki.
-
O sesin videosunu alabilirseniz videosunu alıp şikayetvar sitesine atınız, servisiniz bu sesin normal olduğunu söyleyip sorunumu çözmüyor diye yazı yazın bakalım sonuç ne olacak.
-
evde sadece 3 tane ve 25 amper mi sigorta vardı sizin evin elektriğini kasap yapmış
-
Aynen öyle. Hakkını yemeyelim bunu yapan ustanın o zamanlar aklında bir buzdolabı, tüplü tv, merdaneli çamaşır makinesi, davul fırın vardır max, ona göre tesisatı çekmiştir.
25 amper olayıda sonradan eklenmiş olabilir elektirikli eşyalar arttıkca üç hatta yüksek amper yükleneceği için atmasınlar diye koymuş olabilirler. Kablo yanma olayını hesaba katmamışlar tabiki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X