Hocam tesisat çekili olmasa da çekileceğinde genelde 5 metre borulama ile gelir iç ve dış ünite arası 5 metre borulama boruların geçirmeyi düşündüğünüz yerde kolon perde beton vs olmaması su tahliye borusu için iç üniteden itibaren eğimli olması aşağı doğru 2,5mm2 elektrik kablosu çekilmesi gerektiği sizin tarafınızdan bunları göz önüne alarak yer belirlediyseniz bütün evin ısısını kırabilir ama nem alma aslında daha zordur sadece soğutmadan faz değiştirmek sıcaklık düşürmekten fazla enerji harcar marka karar verdiniz mi keşif çağırın şuanda daha müsait klimacılar yerde karar verirsiniz 90+90 metrekare çok büyük bir alan tek klimanın soğutması mümkün değil bence |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3043. sayfa)
-
-
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim dikkate alacağım marka olarakta pek bilgim yok yukarıda dijitsu yazılmış tavsiye edebileceğiniz bir marka varmıdır sizin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bütçeye bağlı
preminyum markalar
mitsubishi electric
daikin
mitsubishi heavy
Burda daha detaylı anlatıldı
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158933314
-
Aldığımızdan beri soğutması kötüydü. Kurulumda vakum falan yapılmamış sanırım etkisi var mıdır bilemem. Dün 12 btu sigma exclusive aldım. Bakalım o nasıl çıkacak. İnşallah 18 btu almadığıma pişmam olmam. Tek çekincem o şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VAKUMSUZ OLMAZ HOCAM
-
Klimanız Japon segment A+++ klima ise kapatmadan 22 derece ayarlasanız oda büyüklüğünüze ve dış ortam ısısına bağlı değişkenlik gösterir ama ortalama 5-7 khw günlük yakar. 12.000 BTU 'ya kadar olanlardan bahsediyorum 18 veya 24 K BTU kullanıyorsanız tabiki artacaktır tüketim değerleri.
Örnek bir model atayım 330 Watt altına kıstığına şahit olmadığımız Midea All Easy Pro 12.000 BTU 60 M2 alandaki tüketim değerleri 24 Saat açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 23 Kasım 2024; 10:20:2 >
-
hocam güzelmiş tüketim hesabı bende wifi kontrol var ama tüketim yok daikin preminyum klima olmasına rağmen
-
Tapo P115 cihazının arayüzü bu, klimanın değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kaç M2 alanda kullanıyorsunu o klimayı ?
-
25 m2 hocam. Servislik bi durum var mı
25 M2 alanın hakkı 12.000 BTU sizin klima o olana çok büyük olduğu için defrost yapıyor. Servisin yapacağı bir şey maalesef.
-
Peki tavsiyeniz nedir hangi ayarlarda kullanmalıyım, yanlız ev müstakil dubleks merdiven ayağı var. Alt katta kullanıyorum. Açık mutfak
23 derece set edip I-Feel açıp kumandanın klimayı görebileceği odanın en soğuk yerine bırakıp denermisiniz.
-
-
-
-
Bir deneyiniz yine erken kapatırsa ek olarak sessiz moduda açıp bir de öyle deneyiniz.
-
Dış kapıya yere koydum kumandayı, tamam deniyorum, teşekkür ederim
Yalnız tekrar hatırlatayım klima ile kumanda bir birini görecek şekilde konumlandırın. Klima oda sıcaklığını kumandaya göre yapıcağı için görmesi gerekiyor. Olabildiğince yere yakın olsun birde ısınan hava yukarıda olur çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X