Mükemmel bir değer.klima modeli nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3045. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam, iyi forumlar herkese.
Edirne Enez’deki aile yazlığı için ve İstanbul Bahçeşehir’deki evim için klima önerilerinize ihtiyacım var.
Yazlık dubleks, klimayı merdivenlerin olduğu bölgeye koyup alt katı serinletebilecek bir model yeterli olur.
İstanbul’daki evim için ise 18 m² büyüklüğündeki salon ve karşısındaki yatak odasını düşünerek, yaz gecelerinde en azından yatak odasını da hafifçe serinletebilecek bir seçenek arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İhtiyacınızın ne olduğuna bağlı hocam. Marka olarak yola çıkmak isterseniz, Panasonic , Mitsubishi Elektrik , Daikin , MHI (Form MHI) 'de satılanları tavsiye ederim, Fujitsu gibi Japon Modellere yönelebilirsiniz.
-
Yazlığınızın durumuna servis çağırıp baktırmanız daha doğru olur, İstanbul için odalar tam karşılıklı ise 18m2 salon + harici kalan yatak odası ve arada bulunan hol m2 toplam ne kadar ?
-
Cevap için teşekkür ederim.
Hol 10 m2
Yatak odası 17 m2
teşekkür ederim.kapılar açık şekilde kullanıyorum 23 24 de çok dur kalk yapıyor gelen fatura çok yüksek gelirse düşürüm
-
Bugün küpeşteci geldi böyle bir çalışma yaptı. Cam sökülerek yerleştirecek diyor dış üniteyi. Zaten tadilat yaparken de camı söktüler. Basit bir iş. Kenardaki çıtalar tutuyor.
Dış ünitesi emsallerine göre daha küçük 12.000’lik hangi klima var acaba önerebileceğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şahane iş yapmış usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyacınız olan BTU 18.000 görünmekte, 2 tadet 9.000 BTU almak daha mantıklı olur bence bu durumda, istediğiniz zaman tek istediğiniz zaman 2 klimayıda açıp daha konforlu bir ısıtma ve soğutma yapabilirsiniz. Yada Japon Segment 14.000 BTU klimada işinizi görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 25 Kasım 2024; 22:57:58 > -
Arkadaşlar selamlar tekrardan.
EcoTherma marka klimalar nasıldır? Kalite olarak iyi midir? Önerir misiniz?
-
-
Selamlar, 70 yaşın üstünde ki aile büyüklerimin klima ihtiyacı oldu. İzmir/ dikili de yazlıkta yaşıyorlar 12 ay, genelde ısıtmak için kullanacaklar ev triplex 1 tane salona 30 mt , 1 tane de odaya 12 mt almayı düşünüyoruz. Kampanya kovaladım bu ay ama istediğim markada bulamadım çok marka ve model olduğu için ve çok da anlamadığım bir ürün olduğu için sizlere sormak istedim. Bütçe olarak 50-60k düşünüyoruz. Öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
-
-
Kaira klimaların wifi ları uyumlu olması lazım bildiğim kadarı ile. Kaira Airfiel Bosch üç klimada midea üretimi ve hepsinin kumandası bir birine uyumlular.
-
Peki nasıl bağlayabiliriz?
Led ekranın altında USB bağlantısı varsa direk takabilirsiniz. Bir Kaira Airfiel servisinde çalışan arkadaşınız filan varsa bir araştırın isterseniz.
-
-
Araştırmak lazım, tahminimce bulunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün daikin geldi keşife ve 18000 btu uygun olur dedi koridor ve mutfaktan dolayıquote:
Orijinalden alıntı: pgdnBREAK
Arkadaşlar merhaba bodrumda yaz kış yaşıyoruz ve artık klimayı değiştirmrk istiyoruz.
Salon gördüğünüz gibi cam dolu neredeyse duvar yok ve tahmini 18 m2
Klimanın konumu da değiştirsek acaba arkadaki iki odayı da ısıtır mı? Ev çok büyük de değil çünkü
Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X