Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.383
Cevap
847
Favori
4.693.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30423043304430453046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, klima almayı düşünüyorum. Gree klima çok övülüyor ve büyük şirketlerde gree kullanıldığını görüyorum. Hangi model almalıyım 12 btu tavsiye verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pet_Bardak kullanıcısına yanıt

Tamamen soğuk betona değilde en azından bir sehpa gibi bir şeyin üstünde konumlanrın yinede siz diğer durumda yer soğuk olduğu için kendisini kısmayıp elektrik faturanızıda yükseltebilir. Bir sehpa iyi olur.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

Kallanıcağınız Şehir , odanın M2 'si odada yaşayan kişi sayısı, evin durumu arakat ? en üst kat? yalıtım durumu gibi bilgiler ve bütçenizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Koltuğun üzerinde. 20dk oldu de frıost moda girmedi daha, sıcak hava üflüyor orta fanda, şu anda 24 derece derecede, yatarken 21-22 dereceye ayarlarım, diye düşünüyorum?

• Pet_Bardak kullanıcısına yanıt

Kapanma durumuna göre fan ayarını düşünürürsünüz kendinize stabile en yakın olanı seçersiniz. 4 - 5 dakikadan epey süreyi uzattık.

• Aynen hocam saolun, teknolojiyle aram pek yok, soba ile ısınıyordum geçen yıllarda, bu yıl klimayı denemek istedim, tecrübem yok o yüzden soruyorum, teşekkür ederim

• Adana hocam. Isıtmak için çok az kullanılır. Soğutmak daha önemli :) 8 katlı binanın 7. Katı. Kuzeybatı. Belki kışın fiyatlar yaza göre uygun olur diye şimdiden almayı düşünüyorum. Bütçem f/p. O yüzden gree düşünüyorum ama onunda farklı farklı modelleri var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 24 Kasım 2024; 0:31:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Elimde Arçelik 12 BTU tertemiz ikinci el klima var. Yanında kumandası,askı aparatları,ayakları verilecektir. 8.000 TL. İletişim: 05064535790

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun_baris -- 24 Kasım 2024; 1:23:57 >

F/P düşünüyor iseniz ; oda büyüklüğünüzü söylemediniz 12.000 BTU lazım dediniz ona göre yazdım.

İlk sıraya TCL alıyorum (tek şart bölgenizde hizmet alıcağınız servisi öğrenip kurulumda Vakumlama'ya dikkat edip etmediklerini araştırmanız.)

TCL Elite Serisi

TCL Pro Serisi (Farkı rüzgarsız hava üfleme)

Kaira'da Hepsiburadada Sepette indirim bekleyebilirsiniz 20.000 TL 'den satışı oluyor çoğu zaman.

Bosch CL-2000U 35WE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 24 Kasım 2024; 8:24:21 >

• Ali bey merhaba şuan kaira 19800 gibi alınabiliyor şuan hb da tlc 22500 gibi iki tane alacağım iki kat 90+90 m2 evim var salon 30m2 yatak odası 27m2 gibi alt kat ta salon a üst katta yatak odasına monte edeceğim diğer odalara da fayda eder mi kapılar açık kaldığında

• nuri1979 N kullanıcısına yanıt

Büyük alanlar için özellikle Japon Klimalar tavsiye ederim. Isıtma amaçlıda kullanacaksanız, bu klima sizin için daha ideal olur. Hem konfor açısından hemde elektrik tüketimi açısından. Prime Modelini önermiyorum fakat en az Cool 12.000 öneririm.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.n11.com
    Fujitsu Cool ASYG12KMCE 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/fujitsu-cool-asyg12kmce-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-43786375?magaza=indirimmerkezim
  • Ali bey öneri için sağolun bir adet kaira aldım son 1 adet kalmıştı 9 taksit çok uyguna geldi Sakarya’da yaşıyorum sadece yazın belki iki ay kullanılacak soğutma amaçlı ikinciyi fujitsu mu alayım yoksa indirim takip edip kaira mı alayım hocam

Sakarya çok fazla sıcak olmadığını biliyorum kardeşim öğretmenlik yapıyordu hiç klima kullanmadılar. O sebepten 2 ay kullanılacak bir klima için fazla para vermeye değmez Kairadan devam etmenizde sizin için daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun klimanız, Vakum yaptırmayı ihmal etmeyiniz ön önemli kısım orasıdır.

• Çok sağolun Ali bey gerçekten yazları serin olurdu hiç klima gerek olmazdı ama geçen yıl öyle çok nem oldu ki nefes alamaz olduk evde yazın termin süreleri uzun olduğu için kışı bekledim almak için bir tane aldım ikincisi için onay vermedi sistem onuda çözersem klima işini halletmiş olacağım vakum işini özellikle belirteceğim gelen arkadaşlar a paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler kardeşiniz burada iken tanışsaydık keşke

Kısmet artık herşey. Ben teşekkür ederim bir faydamız olursa ne mutlu bize.

• ısınmak için fujitsu cool 18 binlik aldım çok çok memnunum.https://img-iklimsa.mncdn.com/iklimsaTemp//ASYG18KMTE-enerji.pdf

enerjib etiketinde

sezonsal 573 kw tüketim gösteriyor ama ben 1000 kw ye razıyım

• 24 saat açık 26 derecede kullanıyorum.elektrik faturam normalde 450 500 geliyor yeni fatura gelince tüketimde takribi fikir verecektir buradan paylasrım

• Oldcyclist O kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bendede Fujitsu Prime 9.000 BTU var bende memnunum. Bu arada 26 yüksek bir değer aslında 20 23 derece arası ideal bir set aralığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 24 Kasım 2024; 23:1:2 >
  • Cevap için çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık 🙏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30423043304430453046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.