Selamlar, kiracıyım, İzmir’deyim. Hali hazırda bir tesisat var, şu an boru çapını bilmiyorum. 3/8 ise, Gree Pular 18000 43m2 salon + mutfağa yeterli gelir mi? Gelmezse 3/8 çaplı tavsiyeye ihtiyacım var dostlar. Çok paralar vermek istemiyorum yeni taşındım + 9000lik bir klima daha almam gerekiyor, onda da Gree Pular 9000 düşündüm. 6 sene garanti vermesi beni biraz cezbetti açıkçası. Servisle de konuştum, düzgün esnafa benziyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3046. sayfa)
-
-
Merhabalar ;
Kaira DTXR35E Wi-Fi 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima
Almayı düşünüyorum. Şu anda hepsiburada da 20bine satılıyor.
Tesisat sırasında kurulumda dikkat etmem gereken önemi bir şey vardı ama hatırlayamıyorum ve forumda daha önce okuduğumu hatırlıyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
Kaira DTXR35E Wi-Fi 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima yerine de fiyat performans ürünü öneriniz var mıdır ?
Teşekkürler.
-
Vakum yaptır en az 15 dakika ürünün kitapcığında öyle yazıyor, yapmak istemezlerse göster.
Wifi adaptörünü taktır unutabiliyorlar yada gelen ekibin bilgisi olmuyor hatırlat takarlar, bana gelene ben söyleyince taktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Airfiel Klimaya Kaira Wifi takmışlar sizde aynısını yapıcaksınız.
-
Vakumlama en önemlisi olmak kaydı ile yaz kış drenaj hortumlarınızıda taktırmaya özen gösteriniz. Hayırlı olsun.
-
Gree alıcaksanız Pular önermiyorum 18.000 diye satılan Puların Nominal BTU değeri 15.000 BTU dur bu konuya dikkat ediniz.
-
Başka sitede okudum bende, bosch a da olur gibi o zaman. Bugün kaira servisine fotoğraf daki usb wifi modülünü soracağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haziran ayında Gree Fairy 9.000 ve 12.000 btu iki klima aldım. Soğutmasını oldukça beğendim. Aldığım dönemde ısıtması için pek olumlu yorum görmemiştim.
Geçen gün kombi bakımı gecikince klimayı devreye soktum. 10 dk da evi fırın gibi yaptı. Yani ısıtması da oldukça iyi gibi geldi bana.
-
Arkadaşlar daha önceki sayfalarda da paylaştım, dış cepheye dış ünite montajına izin verilmediği için dış üniteyi camla fransız balkon arasına koymam gerekiyor. Hatta yer falan da yaptırdım. Ancak ölçü olarak biraz ufak kaldığı için diğerlerine göre daha küçük dış ünitesi olan bir ürün arıyordum. Araştırmalarım sonucunda ve klimacıyla olan istişareler sonucçunda EcoTherma AEDI-12H2 Inverter modelini taktırmak durumundayım.
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Çok detaya ulaşamadım.
-
Hiç bir yerde teknik verilerini bulamadım sadece Çin'de üretildiği hakkında bir bilgi edinebildim. Siz teknik özelliklerini içeren bir broşür bulabilirseniz bir bakalım ne gibi değerlere sahip
-
30 m2 için 18000 lik klima bakıyorum. Baymak elegant prime 18 ve ECA spylos 18 fiyatları 31800, 32300 bandında. ECA da anlamadığım spylos ve spylos pro olaran satılanlar var. Kendi web sitesinde spylos yazıyor sadece.
Baymak 5 yıl garanti veriyor.
Kullananlar yorum yapabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saydığınız markalar kairadan daha mı iyi hocam ? Bilgim yok o yüzden soruyorum
https://www.youtube.com/watch?si=zldF5rIpEncP5Dt9&v=_VPVZY4OOJs&feature=youtu.be
Baymak elegant plus18.000 btu şahsen kullandım ısıtmasıda soğutmasıda gayet güzel fakat ıaıtmada çok fazla genleşme sesi vardı. Eca kullanmadım fakat eca ecotech kullanıp memnun olan arkadaşlarım var, özellikle ısıtmada çok iyi olduklarını söylüyorlar
Kaira, Airfiel, Bosch Climate, Daylüx gibi markalar Midea üretimi olup hepsi birbirinin aynısıdır. Kumandaları dahi br birleri ile uyumlu olup wifi olmayan klimalar bile birbirlerinin wifi kitleri ile çalışmaktadır. Hepsi aynı kumaştan çıkma ürünlerdir.
30-35 m2 alan için 12lik mi 18lik mi önerirsiniz ?
Ayırdığınız bütçeye, oturduğunuz bölgeye , evin yalıtım durumuna, güneşi ne kadar aldığına, evde standart yaşayan kişi sayısına, evin dış etkenlerden ne kadar etkilendiğine, 30m2 mi 35 M2 mi olduğuna bağlı olarak değişir hocam. Bunların hepsi bir etmendir.
-
Hocam benim mesajlarada bi baksan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, salonda metrekare olarak biraz limitlere yakınım zaten, cam da var epey. O nedenle Gree'de ısrarcı olacaksam 24000liğe bakmam lazım gibi geldi, mantıklı gelmedi bu sefer Fairy serisi.
O rakamları verecek olduktan sonra, LG AC18BH UV'li modeli gördüm, salon için. Beyaz renk olmaması da şart gibi bir şey ( ) Tavsiye eder misiniz?
Veya Bosch asx18xb32n
Veya Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR18CXFCABT/SK ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 27 Kasım 2024; 23:51:15 > -
sizin toplam alan kaç m2 oluyor ? Isıtmak kolaydır önemli olan soğutmak.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X