Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serkan2302 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.426
Cevap
845
Favori
4.697.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30403041304230433044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abi 25 amper takılırsa zaten yanar standart aydınlatma 1.5mm2 standart priz 2.5mm2 dir 10 ve 20 A max olması gereken bu sigorta zaten tesisatı korumak için var kaçak akım rolesi insanı korumak için var.

Siz tesisatı çekerken umarım öznur kablo gibi kaliteli kablo kullanmışsınızdır tam bakır o zaman sıkıntı olmaz güle güle kullanın benim sigorta kutusu sıva altı olmasa bende büyütüp ayırırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 21 Kasım 2024; 22:32:5 >
  • Dostlar 12.000 btu wifi özelliği dahil noviro ile zeta shira plus arasında 7.000 TL fark var. Dün 2 bayiylede konuştum. Zeta daha pahalı. Sizce aradaki farka değer mi? Noviro seer:8,7 scop : 4,8 - Zeta seer : 9,25 scop : 5,2

Yazın tamamen açık olacak kışında doğalgazla hafif hafif hibrit çalışacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Zeta internette 54.000 civarı şuan bayii'ler biraz fazla fiyat veriyor diye biliyorum. Geçen hafta 51.477 TL'ye aldım Zeta 12.000 BTU

• Teşekkürler cevabınız için. Bana 56 dediler. Hatta 1 tanesi 61 dedi. Hangi siteden aldınız ve bayiye göre almakla bir fark var mı? Eğer sizin fiyat olursa fark 2-3 bine düşüyor acaba farka değer mi bilemedim.

Memnunmusunuz zeta dan bu arada.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

2 tane almıştım ben bir tanesi Shira Plus 7.000 Btu Bir tanesi Zeta 12.000 Zeta daha kurulmadı. Shiradan memnunum evet. Hepsiburada sitesinden aldım. Bayii ile arada fark yok sadece kargo hasarlı olmamasına dikkat ediniz almadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 22 Kasım 2024; 12:18:58 >
  • Tamamdır çok teşekkür ederim. İnceliyorum gönderdiğiniz videoyu.

• Selamlar yine bu konudayım.
    Oğlanın sınıfı için 24.000 btu klima lazım. Fiyat olarak en ucuzuna bakıyoruz çünkü almak istemeyen veliler var.
    Bu kapsamda windsor, vestel ve fujiplus var. Hangisi öncelik olmalı? Sanırım windsor ve vestfrost aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

Bu klimayı alın bari en azından Midea üretimidir.

https://www.epey.com/klima/dijitsu-djt24000.html

• hrn001 H kullanıcısına yanıt

okulda nasıl klima lazım hocam? Kışa giriyoruz

• Mrb Hocam klimanın montajı yapıldı, ısıtması sesi vs güzel. Isıtmada kullanacağım için sıcaklığı 30 dereceye ayarlayıp fan hızınıda 2 . Kademede kullanıyorum şuan. Isınma için sürekli bu şekilde mi kullanmam gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pet_Bardak kullanıcısına yanıt

Hocam kaç dereceye ısıtmasını istiyorsanız onu seçin 30 derecede sürekli çalışıp iç sıcaklığını 30 üstüne çıkartmaya çalışacak klima

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Misal 24 dereceye ayarlayıp, auto moda mı almam gerek

• 20 ila 23 derece arası ideal dir kışın klimalar için.

24 e ayarlayıp ısıtmaya almanız fanı auto yapabilirsiniz sizin tercihiniz ben sessiz modda kullanıyorum hızlı olmasına ihtiyaç duymuyorsunuz

• bende daikin var 24 e ayarlayınca 24 ile 26 arasında oluyor onun olduğu yer oda da 24 oluyor

• Peki hiç kapatmayın deniliyor, 24 ısıtma, fan auto. Bütün kış bu şekilde gider mi

• Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var Sakarya’da yaşıyorum 90+90 iki katlı dubleks kullandığım evim yalıtımlı güneşe karşı konfor camlı soğutma amaçlı kullanmak için klima almak istiyorum yaz için 24.000 lik kilima işimi görür mü iki kat o serinletir mi ?yada iki tane mi almalıyım 12 bin lik bu konuda hangi markayı önerirsiniz?

30da çalışmasından daha iyi gider kendisi gir çık yapar sadece aralıklı filtreleri kontrol edin evin toz durumuna göre yeter

• nuri1979 N kullanıcısına yanıt

Hocam evin dizaynını siz biliyorsunuz ilk olarak nereye kurulabilir klima onu belirlemeniz lazım kafanızda soğuk aşağı iner genelde merdivende olsa üst kata çok etkisi olmaz tek klima ile bütün evi soğutmak zordur sadece btu değil yerleşim de çok önemli.

2 adet klima için ideal yer var mı klimalar yakın ise multi split olabilir yoksa 2 ayrı klima olabilir.

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Berk bey klima tesisatı çekili değil ama üç yanda balkon var alt kat daha serin oluyor nispeten merdiven başına 24 bin lik bir klima alsam üstteki üç yatak odasına eşit yakınlıkta bir koridor a bakıyor Sakarya çok sıcak olmazdı eskiden ama bu yaz nem çok bunalttı sırf nemi azaltsa bir iki derecede ısıyı düşürse yetecek bana

• 
Sayfa: önceki 30403041304230433044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.