Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61.383
Cevap
847
Favori
4.693.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30523053305430553056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum hocam, o kadar çok marka model var ki, hangisi hangi fiyat eder kestiremiyorum.
    Wifi özelliği olsun, mümkünse uygulamadan tüketimi görebileyim istiyorum. 18k btu 50bin tl ye kadar bir marka&model arıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eragon_22 E kullanıcısına yanıt
    Bende aynı bütçe ile taksitle alabileceğim klima arıyorum benimde kafam çorba oldu. Wifi falan bana göre boş iş ama klima sağlam olsun verimli olsun yeter

• Yani bencede seste bir anormallik var acaba diyorum yeni olduğu için mi ama salondaki klşimada bu ses yok. Pazartesi söyleyeceğim servise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pgdnBREAK kullanıcısına yanıt

51.000 TL fiyatı var daha iyisini bulamazsınız zaten. Bu kaliteye bu fiyat çok iyi bence.

Siz aklınıza yatanı alın hocam. Şimdiden hayırlı olsun ne alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 15 Aralık 2024; 11:21:41 >
  • Bu cihaz başından beri aklıma yatıyor ama taksitli almam lazım

• Hocam hare kullandıysanız cool ile kıyaslaması nasıl olur?

Mitsubishi 8 taksit yapıyor 58.000 e 10 yıl garanti
    Fujitsu 56 bin 8 taksit oluyor

Hare 18.000 BTU 4 sene kullandım sattım yerine 12.000 BTU Zeta Shira Plus aldım. Hare Me nin en düşük modelidir ME alacaksanız varsa imkan Krigamne ve Legendera öneririm. Haremi Mideamı derseniz ozaman iş değişir Hare derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 15 Aralık 2024; 12:6:39 >
  • Hare mi fujistsu mu daikin sensira mo diyorum hocam üçüde taksitle aynı paraya geliyor Çünkü

Bu üç Klima arasında yine Fujitsu hepsinden iyi.Sensira ve Siesta Sensira altsınıf klimadır Hare alt sınıf Klimadır Fujitsu Cool orta sınıftır.

Sensir'da 900 Gram R32 Gaz var Hare'de 800 Gram Toshiba Seyia'da 930 Gram Fujitsu Cool'da 1.20 Kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 15 Aralık 2024; 12:39:31 >
  • Bizim buradaki iklimsacıdan fujitsu cool için 48 bin nakit fiyat teklifi almıştım bakalım 46 ya falan düşürebilecek miyim

• Klima siparişi verdim. Kurulumda dikkat etmem gerekenler neler ? Vakumlama önemli onu öğrendim ama dsha önce vakumlama görmediğim için nasil anlayacağım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt

En önemlisi vakumdur, sonrakiler dış ünite takozu, yaz kış drenaj hattı çektiriniz, terazisini gözle değil terazi ile yapsınlar gerisi ustanın becerisine bağlıdır. Hayırlı olsun.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Meslek Atölyesiyoutube
    Klimalarda vakumlama oldukça önemli bir işlemdir. Klimanın daha verimli şekilde çalışması için vakumlama yapmak şarttır. Vakum yaptıktan sonra da sistemde kaçak olup olmadığını anlayabiliyoruz. Bu videomuzda kaçak testi nasıl yapılır anlatmaya çalıştık. Kombi ile Alakalı Ayrıntılı Bilgilere Ulaşmak İstersen Bu Serilere Kesinlikle Bakmalısın! KOMBİ EĞİTİM VİDEOLARI : https://bit.ly/3UD0I74 Klima ile Alakalı Ayrıntılı Bilgilere Ulaşmak İstersen Bu Serilere Kesinlikle Bakmalısın! KLİMA EĞİTİM VİDEOLARI : https://bit.ly/3Sw4f63 BASİT SOĞUTMA VİDEOLARI : https://bit.ly/3Q3z3tb Meslek Atölyesi, kombi, klima ve iklimlendirme sistemleri üzerine uzman bilgiler sunan, alanında öncü bir YouTube eğitim kanalıdır. Amacımız, sektör profesyonelleri ve meraklıları için güncel, pratik ve teknik bilgileri paylaşmaktır.. Isıtma, soğutma ve tesisat sektöründe Türkiye ve Dünya çapındaki gelişmeleri hep beraber inceleyeceğimiz bu ortamda edindiğimiz bilgileri birbirimizle paylaşarak mesleki anlamda birbirimize oldukça fayda sağlayacağımıza eminim. MAİL : mesatl.ugi01@gmail.com INSTAGRAM : https://www.instagram.com/meslek.atolyesi/ TWİTTER : https://twitter.com/meslek_atolyesi FACEBOOK : https://www.facebook.com/mesatl.ugi01 KOMBİ VE İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİYLE İLGİLENİRKEN GÜVENLİK EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZDİR. LÜTFEN PROFESYONEL OLMAYAN MÜDAHALELERDEN KAÇININ. Beni Sosyal Medya'dan takip edip, sorularınızı, yorumlarınızı ve isteklerinizi oradan veya mail adresime mesaj atarak ulaştırabilirsiniz. LÜTFEN YORUM YAPARKEN ANLAŞILIR BİR DİL KULLANALIM. ARIZALARI AYRINTILI VE ANLAŞILIR ŞEKİLDE YAZALIM.
    https://www.youtube.com/watch?v=GNJa5ZJLFIg
  • Annem icin klima arayisina girdim. 20.000 -25.000 tl civarina 12.000 btu hangi markalari onerirsiniz? Kendi evimde kaira kullaniyorum cokta memnunum ama gecen ay 19.000 tl olan klima suan 30.000 tl lere yaklasmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt
  • teşekkürler hocam. İçlerinden hangisi daha iyidir?

• sekojan S kullanıcısına yanıt

Kaira Airfiel Bosch bire bir aynı ürünlerdir Midea üretimidir. TCL güzel klimadır fakat servis yönü düşündürücüdür. ECA kullanan arkadaşlarım var memnun olduklarını söylüyorlar. Hepside fiyat Performans ürünleridir.

• Toshiba seiya plus 18lik için 50 bin tl fiyat aldım. Bu fiyat bandı için tercihiniz bu olur mu

• Draslan33 D kullanıcısına yanıt

Aynı Fiyat Bandında İki Japon Segment Klima'nın Önemli Olan Bazı Bilgilerini Kıyaslama Yapalım Kararı Siz Veriniz.

Toshiba Seiya Plus Split Klima 18.000 BTU/h

Soğutma aralığı (min. - maks.) 17060 (4947 - 18766)

Isıtma aralığı (min. - maks.) 18425 (4606 - 20472)

SEER 7.0

SCOP 4.4

Yazın Sezonsal enerji tüketimi 250 kWh/sa

Kışın Sezonsal enerji tüketimi 1209 kWh/sa

Dış Ünite Ağırlık 34 Kg

İç Ünite Ağırlık 9 Kg

Soğutucu akışkan miktarı (R32) kg 0,93

Fujitsu Cool 18.000 BTU

Soğutma aralığı (min. - maks.) 17,740 (3,070 - 20,470) BTU/h

Isıtma aralığı (min. - maks.) 21,495 (3,070 - 29,680) BTU/h

SEER 7.77

SCOP 4.6

Yazın Sezonsal enerji tüketimi 234 kWh/sa

Kışın Sezonsal enerji tüketimi 1460 kWh/sa

Dış Ünite Ağırlık 36 Kg

İç Ünite Ağırlık 12,5Kg

Soğutucu akışkan miktarı (R32) kg 1.20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 17 Aralık 2024; 23:49:53 >

• Merhaba, arkadaşımın tavsiyesiyle FUJİTSU klima araştırmaya başladım. 13-14 metrekare yatak odası için düşünüyorum, Mitsubishi gibi baya düşük güçlere inebiliyor galiba klima.

Siz de iade etmişsiniz ama Algoritma sorunu diye bir sorun var diye bir videoya denk geldim, pek anlayamadım. Siz karşılaştınız mı o sorunla? Derece geçersiz kalıp, fan hızı mı ayarlıyor acaba klimanın gücünü yanlış anlamadıysam, Malum gece oksijen önemli, dinç kalkmak lazım işe. Gücü çok inerse klima kapanmaz, koku nem yapmaz deniliyor, yatak odasına onu alın deniyor.

Çıkamadım işin içinden. 12.000 lik yeterli olur mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 30523053305430553056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.