Klimanın gücü fan hızına göre mi ayarlı hocam fujitsularda biliyor musunuz? Fan ne kadar kısık ise, güç te kısılıyormuş. Yani düşük fan hızında yüksek güç çekilemiyor mu? |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3055. sayfa)
-
-
Evet örnek olarak vereyim ilk açıtınız klimayı Auto fanda iken diyelim 1000 watt çekiyor o sırada siz fano sessiz moda aldığınızda wattmetre direk 200 300 watt arasına iniyor.
Fakat ben otomatik fanda kullanıyorum kendisi ayarlıyor. Yazın kullanımdan bir örnek vereyim çektiği güç anlamında.
Burada videoları mevcut hem 12.000 hem 9.000 BTU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 18 Aralık 2024; 9:34:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
9.000 BTU alırsanız yeter size bende 15 M2 yatak odasında 9.000 BTU kullanıyorum, çok tasarruflu bir klima, özelliikle yazın kullandığım için net söyleyebilirim gece 95 100 Watt aralığına iniyor ve sabaha kadar ip gibi o watt larda çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 18 Aralık 2024; 9:11:28 > -
Salon tipi 18 ve 9 btu soğutma kapasiteli iki iç ünite ve bir dış üniteli klima ihtiyacım var. Marka ve model önerilerinizi alabilir miyim. Orta ve üst düzey olarak belirtir misiniz.
-
Multi Klima soruyorsunuz diye yorumladım, bütçeniz iyi ise Japon Segment klimalara yönlenmenizi öneririm. Daikin düşünürseniz en düşük Shira Plus ve üst seviyeye doğru gidiniz.
Ayriyeten Arçelik, Vestel, Beko önermiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 18 Aralık 2024; 16:57:42 > -
Fujitsu 150bin tl oluyor dostum. Bu 100k. Mitsubishi trend paketle eşdeğer. Hangisi daha iyi diye sormaya çalıştım aslında? Premium değil trend model mitsubishi mi toshiba seiya plus mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150 bin tl olan nedir onu anlamadım kusura bakmayın ? 18.000 lik klima alıcam yazmışsınız.
Bana Model veriniz MİTSUBİSHİ dediğiniz hangi Model ? Haremi Enviromu Noviromu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 18 Aralık 2024; 23:37:21 > -
47.000 TL nakite fujitsu cool 18000 anlaştık haftasonu kuruluma gelecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba arkadaşlar.Evime klima almayı planlıyorum.Amacim tüm evi serinletmek.Ev 90 m2.12000 BTU bir klima almayı düşünüyorum.
1.Butcem 25-30 bin TL arasında.
2.Baktigim markalar Siemens -Bosch -Daikin-Mitsubishi acaba 25-30 bin bandında hangi markayı önerirsiniz.
3.Bir arkadaşım araştırmış Mitsubishi klimanın 12000 BTU kliması diğer markaların( Siemens -Bosch vb)18000 BTU klimasina eşit dedi.Bunun doğruluk payı varmı acaba.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Vakum makinalarını getirmezler ise eve alma servisi.
Not: Wattmetre bağlama şansınız olursa deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 19 Aralık 2024; 9:13:21 > -
90 M2 tüm evi bir klima ile serinletmek hem zor hem konforsuz hemde faturanızı şişirir. Önce bu konuda mutabık olalım. Varsa evinizin krokisi odaların M2 leri ile beraber atabilirmisini?
Mitsubishi sorusuna gelecek olursakta modeline göre değişir, misal Hare12.000 BTU ile Simens veya Bosch 12.000 Btu arasında pek bir fark olmaz fakat siz Legendera modelinden bahsediyorsanız orada tabiki işler değişir.
-
Şu mitsubishi 116 dedi bayi. form mhi klima sistemleriForm MHI Klima Sistemleri AŞhttps://form-mhiklima.com/public/tr/form-mhi-klima-sistemleri-as
2 adet 18binlik. Bunun yerine seiya daha mantıklı geldi
Link açmıyor tam. Mitsubishi heavy trend serisi 18bin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draslan33 -- 19 Aralık 2024; 10:58:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, forumu 1 aydır takip ediyorum bazı modelleri belirledim sayacağım bir kaç modelden birini seçmemde yardımcı olur musunuz?
Oda 28 m2 12.000 btu alacağım
Bütçe 25 bin
Sizce bunlardan hangisini tercih etmeleyim?
1) midea xtereme save
2) gree aphro
3) iklimsa sigma
4) vestel flora
5) bosch climate c2000
Ev doğalgazlı sadece soğutma için kullanılacak o yüzden çok bütçe ayırmak istemiyorum. Saydığım modeller arasında araştırdığım kadarıyla sanirim en iyisi midea xtreme modeli bu modeli 25 bine bulabilirsem diğerlerine hiç bakmamak mantıklı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumia1723 -- 19 Aralık 2024; 11:6:56 >
Ben 3 klima arasında seçim yapacak olsam Fujitsu Cool 18.000 BTU alırım. Üst satırlarda bir arkadaş peşin 47 Bin TL ye aldığını yazmıştı. 3 Klimanında teknik özelliklerine bakarsanız hertürlü Fujitsu ağır basıyor.
-
Vesteli bir kere bir kenara koyalım onu tavsiye edemem klima grubunda, Midea Extreme Save Çin menşei ortalama bir klimadır parasına göre alınabilir. Bosch Climate Midea üretimi bir klimadır listede Midea varken Midea üretimi Bosch neden alalım onuda eledik. Gree Aphro Gree'nin giriş seviyesi bir klimadır Gree alınacaksa Fairy'den başlamak lazım, Aphro'yuda eledik. Geçen seneye kadar Sigma Klimaları Gree üretiyordu artık Haier üretmeye başladı ve Haier klimalar hakkında en ufak bir bilgim yok o sebepten yorum yapamayacağım.
Sonuç olarak Midea Extreme burada ağır basıyor.
-
Bosch'un midea üretimi olduğunu biliyorum fakat midea extrem'le bosch'un arasında 7 8 bin liralık bir fark var.
Muhtemelen mideanın bosch için ürettiği bu ürün midea extreme değil midea prime olarak bilinen model. Midea'ya fason üretim yaptıran firmalar genelde midea prime modelini kullanıyor.
Bosch 22 bin tlye bulumabilirken midea extreme 30 bin civarında arada ciddi bir fark var.
Acaba bu farka değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumia1723 -- 19 Aralık 2024; 13:29:32 >
Ben sizin listedeki ürünleri sıralama yaptım, sadece soğutmada kullanacak olmanızdan dolayı tabikide Bosch Klimada alabilirsiniz, hatta Kaira'da hepsiburada indirimlerini yakaladığınızda 20 25 bin bandına kadar düşüyor onuda alabilirsinizki onda Wifi da var daha mantıklı olur. Evet Prime kasa olarak bilinen üretimlerdir, Bosch,Kaira,Airfiel,Daylüx,Dayrelax vs vs bu klimalar Midea Üretimi ve Prime Kasa bilinen ürünlerdir.
Kaira 12.000 BTU 22.000 TL buyrun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 19 Aralık 2024; 16:14:52 > -
-
Çok teşekkür ederim üstad.
Mitsubishi alabilirsinizz onda sorun yok fakat 12.000 BTU bir klima ile 90 M2 evi serinletmek bir hayal gibi bir şeydir onuda söyleyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X