|
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3053. sayfa)
-
-
Bosch climate cl2000u 18000 btu klima almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ? Fiyat performans gibi geldi bana -
-
1 ay önce aldım, memnunum, ısıtması gayet güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: eragon_22
Merhaba, oturduğum sitede klima alt yapısı katlarda bulunan klima odasından salona kadar çekilmiş. Bir klima bayisinden incelemeye geldiler bu kabloya 18binlik olur ama 12 binlikte olur gibisinden pek güven vermeyen cevap verdiler. 12 veya 18binlik klimalar aynı kabloyu kullanabiliyor mu fark eder mi?
Teşekkürler
Klima bakır boru çapları çoğunlukla apartman ve ev tipi split klimalarda 15 m2 ve 25 m2 için ( 9.000 ve 12.000 ) BTU klimalarda kullanılmaktadır. Bakır boru çapları 1/4’lük (6,35 mm) ve 3/8’lik (9,53 mm) inçlik kesitlere sahiptir. 40 m2 alanlar için ( 18.000 ) BTU cihazlar uygundur. Bu klimalarda ise bu oranlar; 1/2 inç (12,7 mm ve 1/4’lük 6,35 mm ) bakır boru tesisatı kullanılmaktadır. 50 m2 olan daha büyük alanlar için 5/8 (16,0 mm) ve 1/4’lük ( 6,35 mm ) bakır boru tesisatı kullanılmaktadır.
-
ME alıcaksanız Krigamine Zen ve Legendera modellerini öneririm. Noviro Toshiba Seiyadan daha iyidir fakat.
Noviro ile aynı fiyatlarda bulabilirseniz Fujitsu High Spec daha iyidir.
www.iklimsa.comFujitsu High Spec 12.000 BTU/h A+++ Inverter ASEH12KGTGhttps://www.iklimsa.com/duvar-tipi-klimalar/fujitsu-high-spec-12000-btuh-a-inverter-klima-r32-aseh12kgtg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 14 Aralık 2024; 12:42:34 > -
Seiya ile noviro arasında 17 bin tl fark var hocam.
Fujitsu cool sormuştum
Midea all easy pro için 52 bin fiyat aldım 5 taksit -
quote:
Orijinalden alıntı: pgdnBREAK
Seiya ile noviro arasında 17 bin tl fark var hocam.
Fujitsu cool sormuştum
Midea all easy pro için 52 bin fiyat aldım 5 taksitBen şahsen Midea alana kadar Fujitsu Cool alırım. Haa dersenizki Ben Mercedes kullanamam Clioya alıştım ozaman ayrı hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 14 Aralık 2024; 17:13:35 > -
fjitsu cool 18000 25 m2 salon 20 m2 diğer odayı ısıtmak için kapı devamlı açık şekilde 7/24 27 derece sıcaklıkta çalışıyor durmaksızın. evin altı üstü boş yalıtım yok yer izmir merkez 180 kw aylık tüketim gerçekleşmiştir.klimadan çok memnunum ancak iç ünite biraz sesli fan sesi biraz yüksek dış ünite çok sessiz çalışıp çalışmadığı anlaşılmıyor
-
Dostlar ME Noviro 12.000 klima aldım. Oda fazla ısınmıyor diye doğalgazla hibrit çalışıyor. Klima ilk çalışırken sanki içinden su vanası açılmış gibi su sesi geliyor. Çalıştıktan sonrada sanki su açık gibi çok hafif tıslama sesi geliyor. Sizce normal mi bu durum? 1-2 araştırma yaptım ısıtma modunda olabilir falan diyorlar ama bilemedim. -
Servise bir söyleyiniz benim hiç bir klmada dediğiniz gibi bir ses yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 14 Aralık 2024; 20:47:32 > -
Güzel günlerde kullanınız çok ekonomik ve güçlü bir klimadır. Fan kıstıkça üfleme seside azalır. 27 derecede yüksek bir değer aslında 23 24 derece kışın idealdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 14 Aralık 2024; 20:8:23 > -
Yok daha 1 hafta oldu cihazı alalı. Nette 1-2 baktım soğutucu akışkan sıvısıyla alakalı gibi bilgiler buldum. Isıtma modunda bu tarz şeyler olabilir diyorlar. Ama diğer odada ME Hare var onuda yazın taktırdım, onda ilk başta bir ses geliyor sonra tık yok.
Oda 19 m2 ve kapıyı açıyorum ben. Diğer odalarada ısı dağılsın diye.
-
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.ev biraz biçimsiz yalıtım Yok ve altı üstü boş müstakil.23-24 derecede dur kalk yapıyor ve biraz sıcak olsun istiyorum 🙂.gelen fatura 800 lira bence çok uygun bir rakam klimadan aşırı derecede memnunum
-
Annemde bir tane japon üretim 22.000 btu 1 tane Manisa üretim 15000 Hare var ikisindede gaz akış sesi duymadım ben. Bende 18000 hare kullandım bendekindede duymadım. Şuanda Daikin ve Fujitsu kullanıyorum onlardada duymadım şuana kadar.
-
midea kaç btu için 52bin teklif aldınız?
-
Fujitsu cool iyi bi kampanya yakalasam alıcam hocam dediginiz Fujitsu modelinin ise 18 binliği yok -
18000 -
yetkili servisten mi aldınız acaba? ben konuştuğumda liste fiyatından yüzde10 düşüyoruz tüm modellerde diye bilgi verdi yetkili servis. ona göre alacak olursam biraz daha zorlayayım :)
-
Fgeurope sitesindelki bayiyi arayığ sordum. %10 ise almaya değmez sanki hocam. all easy 65 bin gözüküyor sitede 57-58 e veriyorlarsa eğer onun yerine toshiba falan almak daha mantıklı değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X