merhaba, ben denedim başaramadım, oturma odasını çok serin tutmanız lazım ki diğer odalara bir nebze faydası olsun. Bu şekilde tavsiye edebileceğim bir sistem değil, illa yapacam derseniz de koridora koymanız gerekir. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3051. sayfa)
-
-
2 tane 12lik daha ekonomik olur.
-
Bir tane 14.000 BTU 2 Tane 9.000 BTU sizin için yeterlidir. Hemde Japon Kalitesi.
https://www.epey.com/klima/karsilastir/943190-943635/fujitsu-cool-14_fujitsu-prime-9/
Bütçenizde artış yaparsanız 1 Adet Zeta Shira Plus 14.000 BTU , 2 Adet Zeta Shira Plus 7.000 BTU de işnizi fazlasıyla görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway01 -- 5 Aralık 2024; 14:34:50 > -
Bende size şöyle öneride bulunayım bir adet 12.000 bir adet 9.000 BTU alınız kapılar açık kullanmak zorunda kaldığınızda iki klimayı açarsınız gerekmediğinde tek klimayı açar konfor sağlarısınız bulunduğunuz odada. Sıralamanın önemi yoktur hangisi isterseniz alabilirsiniz.
2- Mitsubishi Elektrik
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Salon tipi klima alma arefesindeyim. Biraz araştırma yaptım 2 adet alacağım için biraz düşük rakamlara baktım bir kaç model seçtim sizce hangisini almalıyım ya da sizin önerebileceğiniz farklı marka ve model varmıdır ?
LG APNH48GTLA0 Btu verileri yüksek ama özellik olarak kısıtlı montaj dahil (96.000)
Olefini OLE-48FS DCM Özellik olarak biraz daha fazla ama montaj dahil değil. Fiyat bir tık daha yüksek (90.000+montaj)
E.C.A. KLIECASL4448A100 A 48000 özellik olarak bu da donanımlı montaj dahil (90.000)
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
Teşekkürler. -
-
Sadece mutfak için 18lik yetmez. 24lük almanız lazım. Çatıda olduğunuz için kışın soğuk hazır sıcak olacak... Diğer alanlarda şöyle böyle olsun derseniz mutfağa 24lük bir tane de 14 lük alın diğer odanın birine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 6 Aralık 2024; 21:16:6 > -
Ankarada yaşıyorum. Soğutma amacı ile koridora bir adet klima taksam faydalı olur mu? Fotoğrafta sağda bulunan salon ve mutfağın kapısı kapalı olacak. Amacım 3-4 derece oda sıcaklıklarını düşürmek. Dar bir koridor bulunmaktadır. İç ünite ile dış ünite arasındaki mesafe en fazla ne kadar olmalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsemihh -- 7 Aralık 2024; 23:55:40 > -
O şekilde pek bir verim alabileceğinizi düşünmüyorum. Duvar tipi klimalarda Maksimum BTU'ya göre değişkenlik göstermek kaydı ile15 ila 25 metre arasında değişir. Klimaların broşürlerinde maksimum borulama mesafesi yazmaktadır.
-
Ururu sarara montaj olayında bir gelişme varmı aceba? Klimadan memnunmusunuz?
-
ilginiz için teşekkür ederim hocam, memnunuz.
Özellikle dış ünite yüksek derecelerde bile inanılmaz sessiz.İç ünitedede sadece rüzgar sesi var.Evdeki diğer daikin oyuncak gibi kaldı yanında.
Montajda yaşadığımız olumsuzluklar için yaptığım bir kaç telefon görüşmesi sonrası verilen güvenceler ve klimanın şu anda gayet verimli ve sorunsuz çalışıyor olmasıyla bir nebze rahatladım ama bu bana ders oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 8 Aralık 2024; 19:26:55 >
-
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, elektrik sarfiyatını ölçme şansınız olursa onuda paylaşırsanız ayrıca hoş olur. Güle güle kullanınız. Bana nasip olmadı siz uzun yıllar boyu sağlıcakla kullanırsınız inşallah.
-
Rica ederim.çok daha iyileri sizlerin olsun.
Halihazırda maalesef wattmetrem yok ama alırsam veya bir yerlerden bulursam değerleri buraya seve seve eklerim.Şahsi gözlemime ve tahminime göre kendini baya kısabiliyor bunu üfleme sıcaklığından az çok anlayabiliyorum.
-
Bende Daikin Zeta 12K ve Daikin Shira 7 K aldım bu ay, onlarda çok sessiz ve çok güzel kısıyor kendilerini. Tek eksik yanı sanırım nem olayı.
-
Aynen dediğiniz gibi sizdeki modellerde son derece tasarrufludur.Sizde uzun seneler sağlıcakla kullanmanız dileğiyle.
Nemlendirme olayına gelirsek klimayı ururu sarara yapan bu nemlendirme hortumu, değişik ve kalın bir hortum.Bir ucu iç üniteye diğer ucuda dış üniteye bağlanıyor.Nemlendirme vazifesinin yanında dışarıdan içeriye (havayı temizleyip ısıttıktan sonra) taze hava veriyor.
-
arkadaşlar merhaba herkese , kısa bir sorum olacak
gree, midea ve kaira markaları arasından soğutma amaçlı bir klima almayı düşünüyorum. gree markası için kendi sitesindeki aşağıdaki modeli düşünüyorum ancak diğer modelleriyle arasında ne gibi farklar var tam emin olamadım. siz hangisini önerirsiniz ? ek olarak mide ve kaira arasından da öneriniz olur mu?
www.gree.com.trGREE Fairy 9000 BTU/h Duvar Tipi Klima - Beyazhttps://www.gree.com.tr/urun/gree-fairy-a-9-000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-beyaz-montaj-dahil-5 -
Üç klima arasında kaldıysanız Midea yada Fairy alabilirsiniz. Yatak odasına alacaksanız Fairy önermem Midea'ya göre sesli çalışmaktadır.
-
midea'da hangi modeli önerirsiniz peki ? uyudugum odaya alıcam
-
Extreme Save sizin için yeterli sadece yaz kullanacağınız için maliyet açısından AEP almak mantıksız olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X