iç ortama bağlı çalışır doğrudur ama 16 derecede çalıştırdığınızda iç ortam 22-23 derece civarıysa gazlaması lazım üfleme sıcaklığı 4-5 C lere kadar düşmesi lazım. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3049. sayfa)
-
-
Aynı değil yanlış görmüş olabilirsiniz. Birisi TCL birisi TLC diye geçer.
-
evet hocam 2sini karıştırmışım özür dilerim. yardımınız için teşekkür ederim -
Yillik 5000kw olayı tam olarak nedir? Kabaca anladım tabiki ama 5000kw geçince sonraki faturalarında hep yüksek geleceği söyleniyor. Bu durumda bizim gibi klima ile isi nanlar için kötü bir durum gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 29 Kasım 2024; 0:28:51 > -
Geçmiş olsun o zaman :) var bir sıkıntı.
-
Aslında üst segment bir klima olmasını baz alırsak diğer emsallerine göre Panasonic ucuz bile diyebilirim.
Mesela Mitsubishi Legendera'nın 12.000 btu modeli 84.000 TL iken Panasonic Etherea'nın 12.00 btu modeli 1.700 Euro ( 62.000 TL civarlarında ).Yani Mitsubishi Electric'in en üst modeli Legendera'ya göre Panasonic'in en üst modeli olan Etherea 22.000 TL daha ucuz.
Sonuç itibarıyla hem ısıtmada , hem soğutma da iyi bir performans almayı hedefliyorsanız ve tüm bu beklentileri gerçekleştirirken elektrik sarfiyatı da az olsun diyorsanız bütçeyi zorlayın ve almışken böyle iyi birşey alın.Çünkü bu tür üst segment markalar alelade markalarla kıyaslanamaz.Fakat tabii ki bütçe önemli ve işin o boyutuna diyecek bir sözümüz yok.
Ben Panasonic Etherea'nın Euro bazındaki fiyat bilgilerini vereyim ama siz almayı düşünürseniz yine de bu fiyatların güncelliğini teyid edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Kasım 2024; 16:55:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DraqoniquETeşekkürler hocam, salonda metrekare olarak biraz limitlere yakınım zaten, cam da var epey. O nedenle Gree'de ısrarcı olacaksam 24000liğe bakmam lazım gibi geldi, mantıklı gelmedi bu sefer Fairy serisi.
O rakamları verecek olduktan sonra, LG AC18BH UV'li modeli gördüm, salon için. Beyaz renk olmaması da şart gibi bir şey ( ) Tavsiye eder misiniz?
Veya Bosch asx18xb32n
Veya Samsung WindFree™ Premium Black Duvar Tipi Split Klima - AR18CXFCABT/SK ?
Var mıdır bilgisi olan?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neil Patrick Harris
Bu saydığınız markalar kairadan daha mı iyi hocam ? Bilgim yok o yüzden soruyorumbir çok markaya baktım. Ürünler genel anlamda standart gibi duruyor. Kullanıcı yorumlarıda kötü değil. Şuan da fiyat odaklı gidiyorum.
Airfel (midea), Karia midea üretiyormuş kılavuzunda da yazıyor, servisini daikin veriyor.
vaillant,demirdöküm gree üretiyormuş. burada da vaillant tavsiye ediliyor.
Baymak aux firması üretiyormuş 5 yıl garanti veriyor.
ECA yı kim üretiyor bulamadım. Gree diyenler oldu. 3 yıl garantili.
Fiyat performans olarak bakınca baymak ve eca düşünmeye başladım.
-
midea breezeless model için 41.500 e değer mi ?
-
Baymak prime olanın plastiği ile ilgili de birisi yorum yapmıştı. Plus da öyleyse benzer olabilir. Soğutma amaçlı kullanacağım. Isıtma da kombi yeterli düşük kademede ısınabiliyoruz. Orta katta ortadayız.
Baymak elegant prime ve ECA spylos uygun serileri 32bin liraya şuan alınabiliyor. Adem abi Vaillant/Gree önermişti. Onunda bir türlü fiyatı düşmedi :) Vaillat/Gree de bir kampanya bulursam o tarafa yönelicem.
-
Isıtmada kullanmayacaksanız Gree, Midea ve üretimini yaptığı modelleri alabilirsiniz. Soğutmada çoğu klima zaten görevini yerine getirebiliyor.
-
www.n11.comMidea Xtreme Eco AG2Eco-12NXD0-I 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/midea-xtreme-eco-ag2eco-12nxd0-i-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-20121045?magaza=cnrteknic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
-
ECA yı Gree üretiyor diyorlar çok net değildi. Bilginiz var mı.
-
Lg 12 btu var yetersiz ısıtması -
Merhaba,
Bu hem ısıtma hem de soğutma amacıyla kullanmak için 12 bin BTU klima almak istiyorum.Bu klima işimi görür mü ve fiyatı uygun mu?
N11'de 27 bin, kendi sitesinde 31 bin TL'ye satılıyor.N11'den alsam sorun yaşar mıyım?
Saygılarımla.
-
N11'deki satış Montaj hariç.
Zaten montaja verdiğin para ile Kendi sitesinden alabilirsin.
-
montaj yok bu fiyatta,dikkat edin.
-
Merhaba,
Servis, montaj hizmetini ücretsiz yapmıyor mu?
-
UYARI İÇİN TEŞEKKÜRLER
midea breezelees için 41,500 fiyat iyi midir ?
-
Bugün 67 bin tl fiyat aldım etherea 18 bin tl için nakit fiyatı.
Yalnız sıkıntı şu ki satan kişi hiç güven vermedi telefonda dakikalarca konuştuk. Ayrıca da bodrumda yetkili servis 1 tane gözükmekte ve adamın telefonda yetkili servis diye söylediği servis panasonic sitesinde yetkili gözükmüyor ondan kıllandım malum klimalarda servis herşey demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X