< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3050. sayfa)
-
-
Yapıyor ama aldığın ürün açıklamalarında montaj dahil/ hariç olduğuna dikkat et.
Spotçuların , yetkili bayii olmayanların datışında yetkili servis ücretsiz montaj hizmeti vermez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam takan arkadaşları bugün tekrar çağırdım, 16 derecede super modde cihazla ölçtük. 3-4 derecelere kadar verdi. İçim rahatladı şu an. Dün niye öyle geldi bana anlamadım. Belki de takıntı yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.
Kaira klima almaya karar verdim. Sadece soğutma kullanacağım.
Yalnız klimaya takmak istediğim yere yakın buat yok salonda. Buat’ın oraya takarsam dış üniteye 5 6 metre kadar uzaklaşıyorum.
Bu tarz durumlarda ne yapmak gerek? Teşekkürler.
Özellikle söyledi etherea diye ama galiba Toshiba seira plusda karar kılacağım fiyatı 55000 6 taksit.
Hep söylendiği gibi ürünün kaliteli olmasının haricinde ; kurulumu yapan servis hepsinden önemli.Fiyat cazibesi ve servis konusunda aklınıza yattıysa Toshiba da alabilirsiniz tabii ki...
yeni nesil inverter klimalarda enerji istenirse iç üniteden de alınabiliyor. Ona göre ayarlama yaparlar.
-
Hocam sorun o değil ama. Dış ünite de uzak oluyor iç ünite de buata yakın degil. İlla kablo dolandiracagiz sanırım.
3x2,5mm nya kablo (yada nym ama nym daha pahalı) alacaksınız buattan çekeceksiniz ya duvarın tuğlasını kırıp içinden kanal ile geçirecek sonra üzerini sıva alçı astar boya ile kapatacaksınız yada yapışkanlı kablo kanalı alıp onla kabloyu geçeceksiniz
-
Komşuya gidip baktım şimdi. Arka odadan çekilse mantıklı oluyor. Ama ona da karotcu gerekiyor dedi. Duvarlar perde beton. Zulüm :)
F/ p konusunda uzman değilim, yanıltıcı bilgi vermek istemem.
karot bina dışından yapılabilirse olur yoksa sulu bir işlem ev içinde zor
-
arkadaşlar 25 metrekare salon ve 20 metrekare yatak odası için klima alacağım, arada tek duvar var. Multi sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca daikin yada mithsubushi düşünüyorum, önerebileceğiniz bir marka model var mı
Soğutma için Baymak elegant prime 18 aldım. O onu üretiyor bu bunu üretiyor. Üreticiden daha iyi performanslı falan filan derken 5 yıl garantili bunu aldım geçtim peşine 9 taksitli. Yorumları iyiydi. Sorun yaşamam umarım.
Sitesinde çalışma aralığı yazmıyordu sanırım -15 / -10 +43 +48 değerlerinin içindedir diye tahmin ediyorum.
-
Toshiba kullananlar yorumları alalımm
cümleten hayırlı akşamlar iş yerim için 2 adet salon tipi klima almak istiyorum. Hem ısıtmasını hem soğutmasını kullanacağım. İş yerim 250 m2 mevcut ısıtma sistemim var fakat yeterli gelmiyor o yüzden takviye amaçlı almak istiyorum. İçerisi hamam gibi olmasına gerek yok ortalama 20 derecelere gelse yeter. Fiyat olarak da çok fazla bütçem yok piyasada Vestel'in fiyatları biraz daha uygun sizce Vestel işimi görür mü ? tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
-
Herkese merhaba,
Alanya'da en üst katta, dubleks bir apartman dairemiz var. Toplamda 3 tane klima almamız gerekiyor.
Alt katta salon ve mutfak bir arada yaklaşık 35 m2. Üst kattaki yatak odasının birisi 11m2, diğeri 10m2.
Salona 18.000BTU, odalara 12.000BTU'luk klimanın yeteceğini belirttiler. 100.000TL civarında bütçem var.
Arçelik, Samsung, LG gibi markalara baktım. Modelleri aşağıda yazıyorum.
Arçelik: 18325 ve 12325
Samsung: AR18TSHZHWK/SK ve AR12BFCMWK/SK
LG: PC18SQ ve PC12SQ
Fiyat/performans kadar servis ve yedek parça konusunda da sıkıntısız olması adına Arçelik almamı öneriyorlar.
Sizler ne almamı önerirsiniz? Görüşlerinizi rica ediyorum.
-
yerli ürünlere bakmanızı pek önermiyorum. üst odalar 10 m2 ler için 9luk klima yeterli
Midea Grubunda Xtreme Save 18+9+9 hertürlü işinizi görür.
Gree Grubunda Airy 18 + Fairy 9x2 ( Biraz seslidir )
Bütçenizi zorlamadan alabileceğiniz güzel klimalar.
Bayilerden fiyat alın direkt internet fiyatlarına bakmayın.
Daikin mitsubishi vs biraz bütçeyi zorlayabilir.
Daikin zeta shira plus 14binlik + odalara 9luk diğer klimalar seçebilirsiniz.
-
2 adet 12325 sahibiyim. Çok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sadece soğutma için klima arayışındayım. 20 m2 oturma odasına kurulacak. Oturma odası batı yönüne bakıyor ve yazın öğleden sonra çok sıcak oluyor.
Evde kedi olduğundan kapılar sürekli açık. Yatak odası, banyo, koridorla birlikte yaklaşık 45 m2 alanın serinletmesi (soğutması değil) için 18 btu klima yeterli midir?
Yatak odası kuzeye bakıyor. Koridor ve banyo evin içinde kalıyor, güneş görmüyor.
Ayrıca iyi bir klima düşünüyorum. Ancak sadece soğutma için ortalama bir ürün de yeterli olur mu?
Aşağıda evin kabataslak çizimini paylaşıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X