Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustafaos7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
61.426
Cevap
845
Favori
4.697.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30593060306130623063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Balıkesir Bandırma bölgesinde yaşıyorum ve Gree fairy klima almayı düşünüyorum. Sizce sitesinden mi almalıyım yoksa bayiden mi bir de Bandırma da herhangi bir gree servisi gözükmüyor en yakın servis Balıkesir merkezde. Sizce bu ileriki süreçte veya montajda bir sıkıntı yaratır mı. Bir de yerleştireceğim oda 17-18m2 civarı sizce 9000 mi 12000 btu mu uygun olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayiiden almak daha mantıklıdır fakat alacak yer yoksada yapacak bir şey yok. Servisin uzak olması olaki sorunlarda servis çağırmak durumunda kaldığınızda geç gelme durumları doğurabilir onun haricinde sorun olmaz. Evinizin şartları uygun ise 9.000 BTU klima yeterlidir size.

• Merhaba klima almayi planliyorum 2 urun arasinda kaldim wi-fi ve oda temizleme özellikleri gerekli tavsiyeniz ne olur.

1. Samsung WindFree™ Elite PM 1.0 12.000
    2. LG new Uv Sirius DC12RTH 12.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuto -- 26 Aralık 2024; 20:7:29 >
  • bymuto kullanıcısına yanıt

Klimalarda oda temizleme diye bir olay yoktur hepsi fasa fiso. İllaki iki klimadan birisi olacaksa LG daha mantıklı.

• LG new Uv Sirius nasıl bır cıhaz kullandınız mi ?

Kullanmadım hocam diğeri Samsung olduğu için LG daha doğru tercih olur dedim.

• hocam arçelik fabrikasinda lg ler üretiliyormuş arçelik pek sevmem dogru mu ?

Doğru LG Arçelik fabrikasında üretiliyor fakat Samsun klimalarda iyi sayılmazlar. İsterseniz bütçenizi ve kullanım alanınızı belirtiniz ona göre bir belirleme yapalım. Yada sizin içinize Samsung siniyor ise onu alınız.

• lg, samsung dışında tavsiye edebilecegin başka bir marka var mi wifi özellikli

Yazınmı kullanıcaksınız yaz kışmı , odanız kaç m2 hangi şehirde kullanacaksınız evde yaşayan kişi sayısı kaçtır evin yalıtım durumu nedir ? Birde bütçenizi söylerseniz ona göre gidelim. Boşuna kafa patlatmayalım

• yaz, kış kullanıcam ortalama 22m2 gaziantepteyim ev mustakıl yatılım hıç yok butcem 45k

Japon Segment'ten gidelim öncelikle iki klimadada Wifi Kiti Opsiyoneldir satın almanız lazım fiyatını bilmiyorum.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Bunları bir ölçüp tartınız olmaz derseniz başka model klimalara bakalım.

• eyw hocam kontrol edeyim

• Bulunduğu ortamın havasını temizlemek için bazı üst segment klimalarda kullanılan teknolojileri hiçe sayıp " Klimalarda oda temizleme diye bir olay yoktur, hepsi fasa fiso " diye genelleme yapmak yanlış bir ifade olmuş.

Size örnek olması açısından ; Panasonic'in patentli NanoeX teknolojisini bir araştırmanızı, ne tür bir hava temizleme özelliğine sahip olduğunu, bu Japon teknolojisinin hangi diğer Avrupa ülkelerinin bağımsız test kuruluşları tarafından onaylandığını, Avrupa'da hangi sağlık kuruluşlarının binalarında bu teknolojiye sahip hava temizleme cihazlarının kullanılmaya başlandığını bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Siz " Hava temizleme özelliği hikaye " diyebileceğiniz bazı klima modelleri kullanmış olabilirsiniz ama bu kişisel tespitinizi genele yayıp bu işe yıllarını vermiş, ciddi emek harcamış ve geliştirdiği teknolojinin patentini almış klima markalarını görmezden gelmek doğru olmaz.

Çünkü bu işi layıkıyla yapan ve ortam havasını gerçekten de iyi temizleyen, dezenfekte eden,mikroplardan-polenlerden v.s arındıran klima markaları da var piyasada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Aralık 2024; 22:52:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Anladım hocam teşekkür ederim peki sizce başka 9000 lik klima öneriniz var mıdır. Yüzde 80 90 soğutma için kullanılacak. Akşam 5 e kadar kimse evde olmadığı için günde maks 7 8 saat çalışacak maks 30k bütçeli bir klima tavsiye ederseniz süper olur. Yazları Yüksek nem ve sıcaklık olan bi şehirde yaşıyorum bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Midea bayii varsa 9.000 lik Midea'da alabilirsiniz. Fairy ve Midea işinizi görür hocam.

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Anladım sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ME Legendera'da şöyle bir açıklama mevcut:

Testlerle kanıtlanan filtreleme verimi A sınıfına ulaşmıştır. Ayrıca hava temizleme cihazlarının filtreleme kriteri olarak değerlendirilen PM2,5 olarak adlandırılan 2,5µm büyüklüğündeki parçaların filtrelenmesi mümkün hale gelmiştir. Bu özelliği ile bir hava temizleme cihazından farksızdır.

• Klima işinin üstadı aynı konu için ne söylemiş birde onu okuyunuz.

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Klima işinin üstadı aynı konu için ne söylemiş birde onu okuyunuz.

• 
Sayfa: önceki 30593060306130623063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.