Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61.426
Cevap
845
Favori
4.697.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30573058305930603061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim... cuma-cumartesi farklı marka model için fiyat araştırması yapacagım izmit te,

• aesertan A kullanıcısına yanıt

Hayırlı Uğurlu olsun Güzel Günlerde Kullanırsınız İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 24 Aralık 2024; 0:18:17 >
  • pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için ben İstanbul taraflarından bakıyorum. Ürün kodunun sonu KMTE olan mı acaba aldığınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam topraklama olan prizden hat çektirdim bugün. Sorun yşne düzelmedi. Tekrar servis gelecek. Sorun topraklamadan değil ama topraklama yapılması ekstra iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkur03 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam KMTE olan model, iklimsanın web sitesinde aktif gözükenlerden. İsterseniz telefonla ulaşım sağlayıp bir görüşün belki gönderim yaparlar ama bu fiyatı alabilmek için çok çok sıkı pazarlık yaptık.

• Hocam selamlar. Bu klima hakkındaki fikriniz nedir? Şu an kampanya var ve fiyat bana çok mantıklı geldi.

https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr35e-a-12000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VZ

• Merhabalar. Fujitsu cool a wifi modülü taktırabilen oldu mu acaba?

• ahcal06 kullanıcısına yanıt

Fiyat performans ürünlerinden bir klima olarak düşünebilirsiniz. Midea üretimidir 3 yıl Daikin garantisi ile satılmakta olup servisini Daikin yapmaktadır. Bir Mitsubishi gibi bir Daikin gibi performans vermeyecektir fakat fiyatına göre alınabilir.

• Merhaba,

Samsung AR18DXFZAWK/SK 18.000BTU klimayı almayı düşünüyorum. Görüşünüzü alabilir miyim?

• erdknt E kullanıcısına yanıt

Ben şahsen almazdım o paraya daha güzel klimalar alınabilir. Diğer arkadaşlarında görüşlerini alınız tabikide.

• Bu ikisi arasında kaldım hocam.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]mediamarkt
    LG S3NW12JA3AA Dual Eco 12.000 BTU A++ Enerji Sınıfı Klima Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-s3nw12ja3aa-dual-eco-12000-btu-a-enerji-sinifi-klima-beyaz-1180222.html
  • Merhabalar iyi forumlar dilerim,

şimdi evimde normal hermatik kombim var, ev dublex üst katımda her odaya wifi honeywell muhtemelen ısıtma/soğutma destekleyen bir termostat koyacağım, sorum şu split klimayıda bu termostatlara bağlamak istiyorum alcağım split klimanın wifi özellikli olması gerektiğini düşünüyorum. VRF sistem dışında böyle bir sistem mümkünmüdür? araştırmalarım sonucu bir ürün çözümü buldum. acaba böyle bir sistem mümkünmüdür hangi tarz klima almam gerekiyor mitsubishi veya daikin düşünüyorum (tabiki önerilere açığım) teşekkürler

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]flair
    Flair Product Catalog | Smart Home HVAC Solutions
    https://flair.co/pages/catalog

• ahcal06 kullanıcısına yanıt

LG Arçelik tesislerinde üretim yapan bir klimadır, Arçelik klimadan bir tık üstün olabilir fakat ikiside aynı banttan çıkmaktadır, Arçelik klimaya ne kadar güveniyorsanız LG klimayada o kadar güvenebilirsiniz. Bence ikisnin arasındaki fark birisi alüminyum boru kullanırken birisi bakır boru kullanıyor olmasıdır. Yinede son karar tabiki sizindir. Hangisi içinize daha çok siniyorsa onda karar kılabilirsiniz.

• btsinsxx B kullanıcısına yanıt

home assistant tarzı bir uygulamayla çözebilirsiniz bu olayı.

• gree fairy 9000btu klima siparişini vermiş bulunuyorum. birkaç güne gelir sanırım sonrasında kurulum yapılacak. vakum harici dikkat etmem gereken bişi var mıdır dostlar? biraz geçmiş sayfaları okudum ama tekrar sormak istedm

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

hocam home assistant dediğin alexa veya homepod gibi bir ürün ile değilmi doğru anladım? alcağım wifi özellikli klimalar bu makinelerle çalışacakmı? cevabınız için teşekkürler tabi asıl amaç ısıtma soğutma tek bir cihazdan yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btsinsxx -- 25 Aralık 2024; 12:4:18 >
  • Merhabalar, 9 veya 12 bin btu klima bakıyorum. Mitsubishi çok pahalı diye hiç bakmıyordum ama en düşük mitsubishi klima mı tercih edilmeli yoksa 30 bin bandında başka marka klimalar mı sizce? Çok genel bir soru oldu model bazında sormadım ama bilgim olmadığı için. Mitsubishi klimanın en düşük modeli Kaira, Lg, Samsung'un 30 bin bandındaki klimalardan daha iyi midir?

• btsinsxx B kullanıcısına yanıt
    Hayir homeasistant bir isletim sistemidir. Rasperry pi tarzi makinelere kurulabilir googlede arastirabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

anladım teşekkürler, okudum bu sistemi de, aslında çok kullanışlı fakat o DIY bilgisi bu konuda bende yok deneme yanılmayla çözeceğiz sanırım

• FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

Mitsubishi Klimaların en düşükseviyesi bile yazdığınız modellerden tabiki daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 30573058305930603061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.