En önemlisi vakumdur, sonrasında gelecek hususlar estetik ve çevreye zarar vermemek adına klimanın yaz ve kış drenaj hortumlarını yaptırınız. Dış ünitenin hava alabilmesi için arkasındaki ve yanlarındaki boşlukları iyi ayarlamaya çalışınız, iç ünite içinde tavandan en az 20 cm, yanlardan en az 50 cm tabandan en az 2 metre yüksekte olmasına dikkat ediniz. Hayırlı olsun. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3060. sayfa)
-
-
Hocam son sorum; en düşük seviyesi hangisidir? Bir de biraz bütçeyi zorlarsanız şu model var dediğiniz bir model var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En düşük seviyesi Hare'dir. Bütçe zorlanırsa Krigamine Zen veya Legendera modelleri düşünülebilir.
Kullanılacak alan kaç M2 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 25 Aralık 2024; 14:55:16 > -
Aynı üründen sipariş vermek için kartın kesilmesini bekliyorum bende takipteyim paylaşım yaparsanız..
-
13 metrekare güney cephe, ara kat hocam
13 M2 ise Me düşünüyorsanız Tayland üretimi 7.000 BTU size yeterli gelir.
-
Kaç metrekareye kadar bu yeterli olur hocam
Memleket neresi sizin ? Birde odada yaşayan kişi sayısı kaç olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 26 Aralık 2024; 9:16:44 > -
Kayseri, 2 kişiyiz. Fakat yeni evimiz cehennem gibi :) Kuzeye bakan cephesi yok. Oturma odasında oturuyoruz genelde.
Çok rahat kurtarır 7.000 lik ME
İhtiyacınız olan BTU : 5,698
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 26 Aralık 2024; 11:8:50 > -
Teşekkür ederim hocam
merhaba hocam, Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yazın bunaltıcı sıcak oluyor. 26-30 m2 salonuma Daikin kadar pahalı olmayan sessiz çalışan ve enerji tüketimi az olan klima öneriniz var mı? Evde 3 kişi yaşıyoruz. @Breakaway01
-
Fujitsu klimanın Cool serilerine bakabilirsiniz. Bayii lerden fiyat alınız Prime serisi önermiyorum.
-
Hocam fiyatları çok pahalı daha fiyat/performans öneriniz var mıdır?
-
Bütçe ne kadar birde sadece yazınmı kullanacaksınız ?
-
Sadece yazın kullanılacak, bütçe 48k max
-
Bütçenize uyuyor işte bayiiden daha aşağı fiyatta alabilirsiniz belkide. Bunada pahalı derseniz Gree Fairy Yada Midea Extreme alabilirsiniz.
www.hepsiburada.comFujitsu ASYG14KMCE A++ 14000 BTU/h Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatıhttps://app.hb.biz/ntw8KQ74FDTa -
Hocam 14.000 BTU yeterli olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben en üst kademeden aldım 30 M2 Güneydoğu Anaolu Bölgesi 3 Kişi İçin gerekli BTU 15,660
-
tmmdır hocam haftaya pazartesı kurulum için gelecekler. burayı da güncellerim.
öncesinde sigorta kutusu ve elektrik hattı yaptırın dediler sanırım klimada kurulumndna sonra da yaptırsam bı sıkıntı olmaz.
yılbasından sonra zamlanmasın bu arada sımdıden alsanız belki iyi olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X