Şimdi Ara

Klima Temizliği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba malum sıcaklar geliyor 2 senedir klimayı temizletmiyorum sormak istediğim klimanın en sağlıklı temizliği nasıl yapılır ben yetkili servisini çağırıp klimayı veriyordum onlar söküp temizleyip getiriyordu
    fakat kimiside klimanın sökülüp toplanması iyi değil diyor siz ne diyorsunuz yetkili servis oluncada fiyatıda biraz pahalı oluyor tabi

• Söküp toplanmasında hiç bir sakınca Yok tabii eğer düzgün söküp takarlarsa. Hatta söküp yıkamaları daha iyi etkili olur. Ama eğer eliniz yatkınsa klimayı yerinden sökmeden sadece flapları üst kapağı ve hava kanatçıklarını söküp etkili su püskürten bir alet ile klimanın altına su kovası koyup temizleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Akbel Kimya Klima Temizleyici Sprey 750 Ml + Klima Temizleme Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/akbel-kimya-klima-temizleyici-sprey-750-ml-klima-temizleme-poseti-p-HBV000006D3UC

hocam şu iş görür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

www.hepsiburada.com
    Akbel Kimya Klima Temizleyici Sprey 750 Ml + Klima Temizleme Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/akbel-kimya-klima-temizleyici-sprey-750-ml-klima-temizleme-poseti-p-HBV000006D3UC

hocam şu iş görür mü ?

Evet iş görür ama poşeti klimanın altına çok iyi şekilde asmanız lazım yoksa evinizi su basabilir. Bir de basınçlı su püskürten alet lazım size. Aslında klima temizleyici kimyasal bile almanıza gerek yok evde asprin falan varsa iş görür. O yoksa cifti sulandırarak kullanırsınız ben öyle yapmıştım. Ama eliniz yatkınsa yapın sorumluluk kabul etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Profilo klima hk
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.