Bildirim
Klimadan buz gelmesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nereden geliyor buz anlamadım. -
iç üniteden buz fırlıyor su akarmış gibi sabaha kadar temizledim klimayı buzu erittim içini temizledim yeniden çalıştırdım sorunsuz çalışmaya başladı.quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Nereden geliyor buz anlamadım. -
Evaporatör'de tıkanma varsa bunu yapabilir, evaporatör hava akışı azaldığında buzlanma oluşur fan ile bu ufak buz parçaları dışarı doğru atılır.quote:
Orijinalden alıntı: oLgan
iç üniteden buz fırlıyor su akarmış gibi sabaha kadar temizledim klimayı buzu erittim içini temizledim yeniden çalıştırdım sorunsuz çalışmaya başladı.
Alıntıları Göster
Temizlik yapın diyecektim ki yapmışsınız zaten geçmiş olsun.
-
normal çalışan klıma bırden .fan hzını azaltınca buz atmaya başladı.ıç panelı kontrol ettım .ıc panel ust kısmı buz gıbı oluyor sonra buz tutuyor.peteklerın alt kısmı ıse hiç sogumuyor bıle.quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Evaporatör'de tıkanma varsa bunu yapabilir, evaporatör hava akışı azaldığında buzlanma oluşur fan ile bu ufak buz parçaları dışarı doğru atılır.
Temizlik yapın diyecektim ki yapmışsınız zaten geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X