Şimdi Ara

klimanın tuhaf arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arcelık 6210ys 25000bth klıma sahıbıyım klıma calısıyor 18c ye ayarlı ve 5dakıka sonra duruyor (iç ünite çalısıyor ama dış ünite duruyor) aynı klımadan evdede 1 tane var ve 18c ye alındıgında hıc stop etmeden calısıyor.defalarca servıs geldı dış ünitede sorun yok termistör değişti kondensatör değişti ama sorun gene aynı en sonunda karttan olabıleceğini ve kartın değişmesi gerektiğini söylediler bende zaten eylül geldı seneye değişiriz dedim öyle kaldı. bu arıza hakkında fikir yürütebilecek arkadaşların yorumlarını beklıyorum saygılar

• bu arada eksik bilgiyi tamamlayayım. 5dakika çalışıp 6 dakıka kadar duruyor icerı haliyle soğumuyor tam anlamıyla. su an içerisi 29c ama klıma termostata gecmiş bile
  • Ürün garanti kapsamındamı acaba.Gelen ekip arızanın dış ünitedemi yoksa iç üniteden komut gidip gitmediğini kontrol ettimi acaba yok sa deneme yanılmamı yapıyorlar.Öncelikle Dış üniteye iç ünite kartından giden komutun kesilip kesilmediğini bilmek lazım.Birde cihazınız kaç senelik G.kore ithalmi,yoksa yerli üretimmi.
  • klıma garantı suresının bıtmesıne 2 gun kala arızalandı servıs geldı termistörü değiştirdi dısardan komut felan ölçmedi dış ünite sağlam dedi termistör değiştikten sonra 1 ay kullandım ama fark olmadı daha sonra tekrar baktılar normal deyıp gttıler.ama son sıcaklarda dayanamadım bırdaha aradım. busefer soktuler karttan dedıler bılemıyorum ne malı o kadar anlamıyorum
  • şimdide garantı suresı dısında dedıler kart ıcın 100ytl tutar dedıler parasında degılım de cıhaz randıman verse bari. dış üniteye kartın dırekt voltaj verdıgını herhangıbır komut olayının olmadıgını soyledıler.yanı kart uzerındekı röle ıle kompresor calısıyor yada duruyor
  • İç ünitedeki filtreyi temizle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.