Şimdi Ara

KLIPSCH ProMedia GMX D-5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu seti dinleme şansı olanlar varmı arkadaşlar almayı düşünüyorum ama türkiyede dinleye bilecegim bir yer yok
    dinlemiş arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim..teşekkürler

• beyler almaya degermi biri cvp yazsın
  • Kaliteli olmasına kalitelidir de ne fiyatını ne de kendini şahsen görmedim.
    Logitech ve creative gibi ucuz piyasa alternatifleri varken bu media ürününe alıcı bulmak zor.
    Dolayısıyla piyasası yok,kullanan yok vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Kaliteli olmasına kalitelidir de ne fiyatını ne de kendini şahsen görmedim.
    Logitech ve creative gibi ucuz piyasa alternatifleri varken bu media ürününe alıcı bulmak zor.
    Dolayısıyla piyasası yok,kullanan yok vs...

haklısın dostum ama Logitech ve creative ses kalitesi iyi degil ama ekmek peynir gibi satılıyor
    apartmanda oturdugum için media ürünü almam gerekiyor KLIPSCH bu modelini çok üygun fiyata buldum
    ama dinleme şansım olmadıgı için tereddütteyim eski bir model sanırım 2005 te üretilmiş alsammı almasammı kararsızım
  • Bose ve klipsch'in en düşük modelini bile yukarda yazdığım çin malı ucuz alternatiflerle kıyaslamak çok yanlış olur.
    Fiyatı uygun ve temiz ise,son kullanıcısı olarak almanızda sakınca yok bence. Bu tür ürünler zor denk gelir bir daha...
    Merak ettiğim ürün sıfırmı ve kaç para?
    Amazon.com da kullanıcıları olumlu yorumlar yapmışlar.
    Müzik dinlerken 2 uydu ve sub çalışıyor, oyunlarda ve filmlerde 5+1 surround.
    Oyunlarda mükemmel fakat streo müzikte vasat yorumunda birleşmişler. Avrupada 299 dolara alıcısını bulmuş...
    http://www.amazon.com/Klipsch-ProMedia-GMX-D-5-1-Digital/product-reviews/B00008UA3C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 16 Kasım 2012; 20:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Bose ve klipsch'in en düşük modelini bile yukarda yazdığım çin malı ucuz alternatiflerle kıyaslamak çok yanlış olur.
    Fiyatı uygun ve temiz ise,son kullanıcısı olarak almanızda sakınca yok bence. Bu tür ürünler zor denk gelir bir daha...
    Merak ettiğim ürün sıfırmı ve kaç para?
    Amazon.com da kullanıcıları olumlu yorumlar yapmışlar.
    Müzik dinlerken 2 uydu ve sub çalışıyor, oyunlarda ve filmlerde 5+1 surround.
    Oyunlarda mükemmel fakat streo müzikte vasat yorumunda birleşmişler. Avrupada 299 dolara alıcısını bulmuş...
    http://www.amazon.com/Klipsch-ProMedia-GMX-D-5-1-Digital/product-reviews/B00008UA3C

tşk hocam benim alacagım ikinciel fiyatıda uygun oyun ve filim için alacaktım bunlarda sesi iyiyse sorun yok demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: oxata

bu seti dinleme şansı olanlar varmı arkadaşlar almayı düşünüyorum ama türkiyede dinleye bilecegim bir yer yok

iyi günler klipsch ürünleri iyidir güzeldir bende de klipsch promedia 5.1 thx serisi var zaten etiketim de yazar al derim bir de diğ not düşeyim sert sesler için biçilmiş kaftandır yanlız dikkat made in china olmasın zira arada bariz fark var . made in usa yazan la yada çinin abd için ürettiği seriler var bak onlarda kaliteli gerçekten ama avrupa ve tr ye yolladıklarında bariz farklar var . unut ma gerçekten sert ses verir . tarzı daha çok heavy metal dinleyenlere yönelik olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoder01

quote:

Orijinalden alıntı: oxata

bu seti dinleme şansı olanlar varmı arkadaşlar almayı düşünüyorum ama türkiyede dinleye bilecegim bir yer yok

iyi günler klipsch ürünleri iyidir güzeldir bende de klipsch promedia 5.1 thx serisi var zaten etiketim de yazar al derim bir de diğ not düşeyim sert sesler için biçilmiş kaftandır yanlız dikkat made in china olmasın zira arada bariz fark var . made in usa yazan la yada çinin abd için ürettiği seriler var bak onlarda kaliteli gerçekten ama avrupa ve tr ye yolladıklarında bariz farklar var . unut ma gerçekten sert ses verir . tarzı daha çok heavy metal dinleyenlere yönelik olabilir.

anladım hocam benim alacagımda usa üretimi bunların woltaj buhabbeti var onu nasıl hallettiniz
    ben filim ve oyun için alacam müzik önemli degil busetin film ve oyun performansı iyiymiş alınca görecez artık

• voltaj çeviriciler arkadaşım filmlerde gerçekten başarılı tabiki odanın yapısı ile zira ses yalıtımı ve akustik düzenlemesi yapılmış bir oda ile normal bir oda arasında epey fark olduğu için . o yüzden odan da iyi olmalı o konuda işte o zaman gerçekten keyfi çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.