Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihazı almadım ama en çok sevdiğim openpli 3-4 yazılımlarının yedeğini aldım
    daha sonra bulunmuyor
  • Zaten zamanlamaya bakınca; 2014 'e girmeden orijinal yazılımların desteğinin kesilmesi, klon cihaz çıkaranlar ile marusys arasında bir anlaşmanın varlığına işaret ediyor.

Bir diğer konu ise, Vu+ Team isterse, klon cihazlara yazılım desteğine devam edebilir. Yani anlatmaya çalıştığım husus, solo2 cihaz orijinal-klon farketmeksizin aynı donanıma sahip cihazlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Zaten zamanlamaya bakınca; 2014 'e girmeden orijinal yazılımların desteğinin kesilmesi, klon cihaz çıkaranlar ile marusys arasında bir anlaşmanın varlığına işaret ediyor.

Bir diğer konu ise, Vu+ Team isterse, klon cihazlara yazılım desteğine devam edebilir. Yani anlatmaya çalıştığım husus, solo2 cihaz orijinal-klon farketmeksizin aynı donanıma sahip cihazlardır.

üretici firma sonuç olarak klona karşı tedbirini gösterdi. orijinal cihaz alıcılarını kaybetmemek için. klon cihaz orijinal cihaz ile birebir aynıda olsa, sonuç olarak klon cihazlarda hep bir tarafı eksik/açık bırakıyorlar ve yazılımla guncel yazılım yüklemeyi engelliyorlar.

klon işi bir riskdir, hobidir, meraktır... patchleme işleri ile yeni yazılımlar yakın zamanda yuklenir...

• Doğru...

Aynen sizin ve kulağını çınlatacağım; @nodar hocamın da nitelediği gibi, klon işi ayrı bir heyacandır.

Burada biz kullanıcıları ilgilendiren en önemli boyutu ise, uygun fiyatlarla klon cihazı edinip, orijinal cihazlara verilen seviyede yazılımlardan istifade edebilmektir.

Ben şahsen, sim2 sim'li 800HD ve 800se cihazlarla, aynı orijinal cihaz kullanıyor gibi, tüm yazılım ve eklentilerden istifade ettim.

Tabi yazılımları çok sıkı takip ve yükleyip ayarlayabilmekte ayrı bir yetenektir.

Kısaca; yönetmesini bilene, kesinliklie klon cihazları tavsiye ederim.
  • quote:

Doğru...

Aynen sizin ve kulağını çınlatacağım; @nodar hocamın da nitelediği gibi, klon işi ayrı bir heyacandır.

Burada biz kullanıcıları ilgilendiren en önemli boyutu ise, uygun fiyatlarla klon cihazı edinip, orijinal cihazlara verilen seviyede yazılımlardan istifade edebilmektir.

Ben şahsen, sim2 sim'li 800HD ve 800se cihazlarla, aynı orijinal cihaz kullanıyor gibi, tüm yazılım ve eklentilerden istifade ettim.

Tabi yazılımları çok sıkı takip ve yükleyip ayarlayabilmekte ayrı bir yetenektir.

Kısaca; yönetmesini bilene, kesinliklie klon cihazları tavsiye ederim.

cıhazın aynı yazılımı kullanıla klon uretıdıyse tabıkı orjınal solo2 uretıcılerıde yazılımla bunun onene gecemez donanım aynı olduktan sonra gozu kapalı patcleme yapılır
    ornek 3 yıl evvel bende 800 hd klon vardı openplı resmı sıtesınden dm 800 hd orjıanl yazılımı ındırıp cıhaza yukleyıp patchleme ısınıde kendım yapabılıyodum bu da aynı olur fark olmaz yanı klon cıhazın onune gecemezler aynı donanım her ıkı cıhazdada var orjınal cıhazlar uygun fıyata satılsa tabıkı kımse kloonla falan ugrasmaz dırek garantılı cıhaz alır ama fıyatlar ucuk olunca herkes clone cıhazlara sarılıyo bence bıtek vu + larda degıl tum enıgma 2 desteklı markaların fıyatları fazlasıyla ucuk yanı parayı bırkere kazanırız dıyerek fırmalar 1 yıl ıcerısınde ıstedıgı fıyattan satıp tuketıyo cıhazları bır ust model cıkıtgında ıse oncekı cıhazlar elde kalıyo ve kımsede almıyo oyuzden vur kac gıbı ne kazanırsak kar dıyo satıcılar

• serkan hocam ferrarinin yaptığı gibi olursa diyelim v1 çıktı sonra engelleme geldi v2 çıktı ozaman v1 ler yazılımı yükleyebiliyorlarmı yoksa habire yeni chip li çıktı değiştir olayınamı gireceğiz.malum dm800 hd lerin en çok desteği olan sim2 ler kaç sene oldu halen destek devam ediyor.şuan oe2.0 imajlar bile pacthlenip yüklenebiliyor.eğer denilenenler doğru ise nerdeyse sene sürmeden orjinal imaj lar engel olmak için tedbir alacaklar ve bizle cihazı aldıktan sonra yaklaşık 1 yada 2 sene sonra yeni chipliler çıkınca cihazlara eski yazılımla yola devammı edeceğiz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

serkan hocam ferrarinin yaptığı gibi olursa diyelim v1 çıktı sonra engelleme geldi v2 çıktı ozaman v1 ler yazılımı yükleyebiliyorlarmı yoksa habire yeni chip li çıktı değiştir olayınamı gireceğiz.malum dm800 hd lerin en çok desteği olan sim2 ler kaç sene oldu halen destek devam ediyor.şuan oe2.0 imajlar bile pacthlenip yüklenebiliyor.eğer denilenenler doğru ise nerdeyse sene sürmeden orjinal imaj lar engel olmak için tedbir alacaklar ve bizle cihazı aldıktan sonra yaklaşık 1 yada 2 sene sonra yeni chipliler çıkınca cihazlara eski yazılımla yola devammı edeceğiz..?

Solo2 olarak ferrari 'nin henüz çıkardığı cihaz yok.

Bana söylenen ve yukarıdaki mesajımda bahsettiğim gibi, donanım yada yazılımla aşılacağıdır.

Herkesçe malum olduğu üzere, konu dreambox'lar olsaydı, her team kendine göre bir çözüm şekli belirliyor ve o çözüm üzerinden cihazlarını fiyatlayıp pazarlıyordu.

Geçmişte klon vu+ lar için yazılım desteği, sadece ferrari team tarafından verildiği için, bu solo2 cihaza ferrari tarzı bir çözüm mü üretecekler, yoksa image'ları klon'lara göre modifiye edip öyle mi verecekler, belli değil... Yani bu hususta bir karar verilecek. Ama henüz ortada bir kloncuların aldığı bir karar yok. Karar alamamalarının nedeni, bu solo2 cihazdan ne kadar satacaklar belli değil. Talebi ölçemiyorlar. Telep ölçülemeyince, üretim planlanamıyor. Üretim planlamayınca, harcamalar bütçelenemiyor. Harcamalar bütçelenemeyince, yazılım çözümüne de karar verilemiyor. Esasında yazılım konusu en basit bir konu... Yazılıma boot engelini koyan ile çözümünü üretecek kişiler aynı kişiler... Sadece kulağı tersten göstermek gibi birşey yani...

Klon enigma'lı cihaz üretenlerin hesap edemediği bir durum oluştu. Bu android'li cihazların piyasaya girmesi, linux enigma'lı kloncuların işlerini kesat etti.

Kısaca; çekik gözlüler şimdilik önünü göremiyor. Adamların fason üretim yapan fabrikalarında çalışan karınca sayısı misali çok sayıda işçi çalışıyor. Fason fabrikalarına sürekli üretim lazım. Fabrikalar hangi elektronik imalatta süreklilik varsa, o alana yöneliyorlar. Tezgahı ayakta tutmak için.

Velhasılı sorduğunuz sorunun yanıtı, zamanı gelmeden yaşanmadan bilinmez.

Bu klon solo2 cihaza inşallah talep gelirde, büyük hacimli olarak üretilir. Yoksa bireysel kullanıcıların uygun fiyatla edinmesi zor olur.

• kafaya takmayın her şekilde orjinal yazılım yüklenir dream örneğinde olduğu gibi
    bu saatten sonra enigma2yi bırakıp enigma3 yazacaklarınada ihtimal vermiyorum ne olacak yüklendiği yerden devam edeceğiz hepsi bu
  • Resim için teşekkürler.

Klonların donanım olarak hiç bir eksiği olmadığı görülüyor.

Merak ettiğim yazılım yüklerken, orijinallik kontrolu yapan bölüm neresi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemilinux

ben cihazı almadım ama en çok sevdiğim openpli 3-4 yazılımlarının yedeğini aldım
    daha sonra bulunmuyor

En orijinal fikir bu.
    Yazılım stokçuluğu fikrini beğendim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Serkan hocam orta segment, , iptv, usb kayit ve harddisk baglanabilir hizli bir vu modeli tavsiye edecek olursan ne dersin ? Cihazin cift tunerli olmasi onemli degil. Yani bir kanali seyrederken baska bir kanali kayit etmek benim icin gereksiz. Tesekkurler.

Vu tabanlı Cloud Ibox2 cihaz var. Bu cihazda Broadcom 7358 no'lu işlemci var. 500 Mhz. hızındadır.

Bu cihazda Çin'den siparişle getirtilebilir.
    http://www.alibaba.com/product-gs/1537955954/Latest_Original_Cloud_Ibox2_Mpeg4_Cloud.html

Bu link'i örnek olarak verdim. Cihazın teknik özelliklerini görün diye... Yalnız teknik özellikler içerisinde belirtilen, 2G Flash / 4G RAM değerleri yanlıştır. Bu cihazı "Cloud Ibox2" olarak Google 'dan araştırınız.

Bu cihazın hızı solo2 kadar hızlı olmasa da, Vu1 serisi cihazlardan biraz daha hızlıdır.

Bu cihazın tek dezavantajı, işlemcisi tek çekirdeklidir.

Bu cihazı önermemin nedeni, vu serisi içerisinde fiyat / performans oranının yüksek olması nedeniyledir.

Kolay gelsin.

Konuyu dağıtmış olmak gibi istemem ama; bahsi geçen Cloud Ibox2 adlı cihaz "MaxDigital XP1000" ve "Octagon SF8 HD" klonu. Ve spesifikasyonlarında verilen "2G Flash / 4G RAM" ifadesi eksik ama kısmen doğru. Şöyle ki; orada belirtilen değerler gigabyte değil, gigabit. 1byte=8bit denklemine göre cihazın gerçek özellikleri 256MB Flash/512MB DDR3 RAM şeklinde. Çekik gözlü arkadaşlar böyle harf oyunlu cin ilanlar vermeyi pek severler malumunuz.

Burada benim merak ettiğim @serkangüzel_ hocamın bu cihazla ilgili yorumu. (İşlemci vs) Tek tük forumlarda görebildiğim kadarıyla DM800 SE'den daha performanslı çalıştığı söyleniyor. XP1000 image'ları patch'lenme suretiyle yüklenebiliyormuş. Lakin cihaz çok yeni olduğundan forumlarda en fazla 2-3 adet farklı yazılım bulunabiliyor. İleride destek artar mı, yoksa komple söner mi belirsiz gibi.

Diğer tarafta da Vu+Solo gözüme ilişiyor. Envai çeşit image bulabilmek mümkün, ama donanım olarak bariz geride. Böyle böyle karışıyor kafalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 23 Aralık 2013; 0:28:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Serkan hocam orta segment, , iptv, usb kayit ve harddisk baglanabilir hizli bir vu modeli tavsiye edecek olursan ne dersin ? Cihazin cift tunerli olmasi onemli degil. Yani bir kanali seyrederken baska bir kanali kayit etmek benim icin gereksiz. Tesekkurler.

Vu tabanlı Cloud Ibox2 cihaz var. Bu cihazda Broadcom 7358 no'lu işlemci var. 500 Mhz. hızındadır.

Bu cihazda Çin'den siparişle getirtilebilir.
    http://www.alibaba.com/product-gs/1537955954/Latest_Original_Cloud_Ibox2_Mpeg4_Cloud.html

Bu link'i örnek olarak verdim. Cihazın teknik özelliklerini görün diye... Yalnız teknik özellikler içerisinde belirtilen, 2G Flash / 4G RAM değerleri yanlıştır. Bu cihazı "Cloud Ibox2" olarak Google 'dan araştırınız.

Bu cihazın hızı solo2 kadar hızlı olmasa da, Vu1 serisi cihazlardan biraz daha hızlıdır.

Bu cihazın tek dezavantajı, işlemcisi tek çekirdeklidir.

Bu cihazı önermemin nedeni, vu serisi içerisinde fiyat / performans oranının yüksek olması nedeniyledir.

Kolay gelsin.

Konuyu dağıtmış olmak gibi istemem ama; bahsi geçen Cloud Ibox2 adlı cihaz "MaxDigital XP1000" ve "Octagon SF8 HD" klonu. Ve spesifikasyonlarında verilen "2G Flash / 4G RAM" ifadesi eksik ama kısmen doğru. Şöyle ki; orada belirtilen değerler gigabyte değil, gigabit. 1byte=8bit denklemine göre cihazın gerçek özellikleri 256MB Flash/512MB DDR3 RAM şeklinde. Çekik gözlü arkadaşlar böyle harf oyunlu cin ilanlar vermeyi pek severler malumunuz.

Burada benim merak ettiğim @serkangüzel_ hocamın bu cihazla ilgili yorumu. (İşlemci vs) Tek tük forumlarda görebildiğim kadarıyla DM800 SE'den daha performanslı çalıştığı söyleniyor. XP1000 image'ları patch'lenme suretiyle yüklenebiliyormuş. Lakin cihaz çok yeni olduğundan forumlarda en fazla 2-3 adet farklı yazılım bulunabiliyor. İleride destek artar mı, yoksa komple söner mi belirsiz gibi.

Diğer tarafta da Vu+Solo gözüme ilişiyor. Envai çeşit image bulabilmek mümkün, ama donanım olarak bariz geride. Böyle böyle karışıyor kafalar.

Bu cihazda broadcom 7358 işlemci vardır ve tek çekirdekli bir işlemcidir. Tek çekirdekli işlemci olmasına rağmen, 40 nm'lik teknolojisi ile önceki çift çekirdekli cihazların teknolojisinden bir adım öndedir.

2G/4G ifadesine gelince;

Kapasitif değerlerin firmalar tarafından ilan edilmesine bügüne kadar hiç itibar etmedim. Hep kendi araştırmalarım ile doğru kapasitif değerleri buldum. Geçmişte, Ultimo'da UNO'da 512 MB. flash bellek var dediler. Ama ben 128 MB. olduğunu ispat ettim. Herneyse... Şu anda en baba enigma işletimli cihazda bile 128 MB. flash bellek vardır. Dolayısı ile Cloud Ibox2 cihazda da flash belleğin 128 MB. tan büyük olması mümkün değildir. Birde VRAM konusu var. O konu biraz daha detaylı ve board'un dizaynına göre, ROM yada RAM üzerinden alan sağlanabiliyor. Yine ayrıca, bu iki donanım parçası üzerinden sağlanan, "buffer area" alanı var. Bu da kendi içinde detaylı bir konudur. Geçmiş mesajlarımda bu iki konuya detayları ile değinmiştim.

Tekrar Cloud Ibox2 cihaza gelecek olursak, bu cihaza yüklenen image'lar, broadcom işlemci üzerinde çalışmak zorunda olduğu için, enigma image'ın tek çekirdekli işlemciye göre modifiye edilmiş hali olacaktır.

Yani diğer bir deyişle, başka bir işlemci tabanına göre düzenlenmiş bir image olmayacaktır.

Burayı biraz daha açayım;

Bahsettiğiniz octagon SF8 cihazda boradcom işlemci var ise, hemfikiriz. Broadcom işlemci yok ise, enigma image'lar, SH4 tabanındaki cihazlara göre ayrıca düzenlenmektedir. Yani kısaca ayrım noktası burasıdır. Bu hususu iyice tetkik ediniz. Bahsettiğiniz gibi ise, belirttiğiniz cihazların yazılımı yüklenebilir.

Sorunuz kapsamında da; cihaz çok satarsa, yazılım desteği olur.

Yalnız bu cihazın işlemcisi yeni teknoloji olmasına rağmen, işlem hızı, çift çekirdekli 405 Mhz.lik broadcom işlemcilerin performansını aşamamaktadır. Cihaz üzerindeki RAM 'in DDR3 özellikli RAm olduğunu ve fiyatının ekonomik olduğunu da değerlendirmeye aldığımızda, edinilebilir diye değerlendirmekteyim.

Klon solo cihazlar, yenilerin çıkması nedeniyle, iki önceki teknolojiye ait ürün(Broadcom 7325) durumuna düştüler. Aşırı bütçe kısıtı olanlar yine de edinebilir.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Bu cihazda broadcom 7358 işlemci vardır ve tek çekirdekli bir işlemcidir. Tek çekirdekli işlemci olmasına rağmen, 40 nm'lik teknolojisi ile önceki çift çekirdekli cihazların teknolojisinden bir adım öndedir.

2G/4G ifadesine gelince;

Kapasitif değerlerin firmalar tarafından ilan edilmesine bügüne kadar hiç itibar etmedim. Hep kendi araştırmalarım ile doğru kapasitif değerleri buldum. Geçmişte, Ultimo'da UNO'da 512 MB. flash bellek var dediler. Ama ben 128 MB. olduğunu ispat ettim. Herneyse... Şu anda en baba enigma işletimli cihazda bile 128 MB. flash bellek vardır. Dolayısı ile Cloud Ibox2 cihazda da flash belleğin 128 MB. tan büyük olması mümkün değildir. Birde VRAM konusu var. O konu biraz daha detaylı ve board'un dizaynına göre, ROM yada RAM üzerinden alan sağlanabiliyor. Yine ayrıca, bu iki donanım parçası üzerinden sağlanan, "buffer area" alanı var. Bu da kendi içinde detaylı bir konudur. Geçmiş mesajlarımda bu iki konuya detayları ile değinmiştim.

Tekrar Cloud Ibox2 cihaza gelecek olursak, bu cihaza yüklenen image'lar, broadcom işlemci üzerinde çalışmak zorunda olduğu için, enigma image'ın tek çekirdekli işlemciye göre modifiye edilmiş hali olacaktır.

Yani diğer bir deyişle, başka bir işlemci tabanına göre düzenlenmiş bir image olmayacaktır.

Burayı biraz daha açayım;

Bahsettiğiniz octagon SF8 cihazda boradcom işlemci var ise, hemfikiriz. Broadcom işlemci yok ise, enigma image'lar, SH4 tabanındaki cihazlara göre ayrıca düzenlenmektedir. Yani kısaca ayrım noktası burasıdır. Bu hususu iyice tetkik ediniz. Bahsettiğiniz gibi ise, belirttiğiniz cihazların yazılımı yüklenebilir.

Sorunuz kapsamında da; cihaz çok satarsa, yazılım desteği olur.

Yalnız bu cihazın işlemcisi yeni teknoloji olmasına rağmen, işlem hızı, çift çekirdekli 405 Mhz.lik broadcom işlemcilerin performansını aşamamaktadır. Cihaz üzerindeki RAM 'in DDR3 özellikli RAm olduğunu ve fiyatının ekonomik olduğunu da değerlendirmeye aldığımızda, edinilebilir diye değerlendirmekteyim.

Klon solo cihazlar, yenilerin çıkması nedeniyle, iki önceki teknolojiye ait ürün(Broadcom 7325) durumuna düştüler. Aşırı bütçe kısıtı olanlar yine de edinebilir.

Saygılar, sevgiler.

Yorumlar için teşekkür ederim.

Şimdi XP1000 modelini kontrol ettim; cihazın klonu olduğu modelde 128MB Flash varken, bunda 256MB olması pek de mantıklı değil. -Ki telnet'le alınmış çıktılardan hareketle klon modelde de 128MB Flash, 512RAM olayını doğruladım. Yine bunun 256MB'lık kısmı sistem için ayrılmış ve kullanıcıya 256MB'lık kısmı bırakılmış.

Biraz daha araştırıp kullanıcılardan gelen yorumları inceleyeceğim bakalım.

Tekrar teşekkürler.

• Cloud Ibox ilk modelini kullandım,vu solonun imajları atılabiliyordu.Fanlı olan model malzeme kalitesi olarak vasattı.Uzun süre kullanmadığım için cihazın sağlamlığı nasıl bir şey diyemiyorum.2.el vu sololar 275 TL ye satılırken clon almak ne kadar doğru.Bir süre kullandım ve sattım.Vu solo orijinal cihazda kullandım,her imajı atabiliyorsunuz.Vu duo gibi bu da görüntü açısından benden sınıfı geçemedi. Teknik destek iyi olmasına rağmen Satmak zorunda kaldım.
    XP1000 cihazın clonu dediğiniz Cloud Ibox2 almaya değermi,işlemci,görüntü kalitesi nasıldır?Kullanan arkadaşlar çoğaldıkça göreceğiz. Bana göre modül olmaması eksiklik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Cloud Ibox ilk modelini kullandım,vu solonun imajları atılabiliyordu.Fanlı olan model malzeme kalitesi olarak vasattı.Uzun süre kullanmadığım için cihazın sağlamlığı nasıl bir şey diyemiyorum.2.el vu sololar 275 TL ye satılırken clon almak ne kadar doğru.Bir süre kullandım ve sattım.Vu solo orijinal cihazda kullandım,her imajı atabiliyorsunuz.Vu duo gibi bu da görüntü açısından benden sınıfı geçemedi. Teknik destek iyi olmasına rağmen Satmak zorunda kaldım.
    XP1000 cihazın clonu dediğiniz Cloud Ibox2 almaya değermi,işlemci,görüntü kalitesi nasıldır?Kullanan arkadaşlar çoğaldıkça göreceğiz. Bana göre modül olmaması eksiklik.

Sevgili arkadaşım,

Klon - orijinal ayrımında fiyat kıyaslamasına girmeniz yersiz olmuştur. Zira sizin yaptığınız hesabı herkes yapıyor zaten...

Eğer klon cihazların fiyatı, orijinal cihazların 1/3 seviyesine gelmezse, şahsen ben kendi adıma almayı düşünmüyorum. Yani bu iş en az kösülme meselesedir. Klon aldığım Dreambox 800se cihazımı bu kıstas ile aldım, çok memnunum. Sorunsun kullanmaktayım. A8P sim kart takılı. Orijinal image'lar sorunsuz yüklenmektedir.

Ayrıca bu başlıkta tartıştığımız cihaz, Cloud Ibox2 cihaz değil, Klon solo2 cihazlardır. Yani en son çıkan teknolojiye ait cihazların klonunu tartışıyoruz. Cloud Ibox2 cihazın işlemcisi tek çekirdekli olduğu için daha baştan kaybediyor.

İki önceki mesajda bahseden arkadaşımız, bir başka cihazın yazılımlarının yüklenebilirliği üzerinden yorum getirmiş. Esasında Cloud Ibox2 cihaz, onun klonu-bunun klonu ayrımından ziyade, modül girişine sahip, giga blue 800 se-ue plus serisinin modül girişi olmayan modelleridir. Esasında cloud cihazlara modül girişi konulmamasının nedeni, ekonomik ürün yaratmak içindir. Belki Türkiye'de modül girişine ihtiyaç duyuluyor olabilir, ancak bu cihazın satıldığı diğer üçüncü dünya ülkelerinde modül girişine hiç ihtiyaç duyulmuyor gibi birşey...

Görüntü kalitesi ise, Broadcom işlemcilerin hepsinde, bir birine yakındır. Bu nedenle bu konuyu gündeme almaya bile gerek yoktur. Birçok üst düzey cihazda Broadcom'un yeni teknolojili 7356 no'lu işlemcinin kullanıldığını gördüğümüze göre, görüntü kalitesi yönünden kendini ispat etmiş işlemcidir, bana göre...

Herneyse... Cloud Ibox serisi cihazlardan bu başlıkta mesaj yazmayalım lütfen... Eğer böyle bir başlığa ihtiyaç var ise, ihtiyaç duyan arkadaşımız ayrı bir başlık açmalıdır.

Saygılar, sevgiler.

• Hocam klon - orijinal ayrımında fiyat kıyaslamasına girmeniz yersiz olmuştur Zira sizin yaptığınız hesabı herkes yapıyor zaten... diyorsunuz.Bu sizin görüşünüz saygı duyarım.Ama burda herkes fikrini ifade edebilir değilmi?Neden yanlış olsun.Fiyat clon cihaz tercih sebebi değilmi?Hangi cihaz olursa olsun fiyat avantajı olması gerekmiyormu?Ama klon almak içinde dediğiniz gibi 1/3 fiyat avantajı olması gerekmezmi?Bende dm 800 se clon kullandım.Orjinal olsaydı diyeceğim sıkıntı yaşamadım.Sürekli üst modeller çıkıyor.Solo 2 uygun fiyata bulursam seve seve kullanmak isterim. Saygı bizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Aralık 2013; 13:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Cloud Ibox ilk modelini kullandım,vu solonun imajları atılabiliyordu.Fanlı olan model malzeme kalitesi olarak vasattı.Uzun süre kullanmadığım için cihazın sağlamlığı nasıl bir şey diyemiyorum.2.el vu sololar 275 TL ye satılırken clon almak ne kadar doğru.Bir süre kullandım ve sattım.Vu solo orijinal cihazda kullandım,her imajı atabiliyorsunuz.Vu duo gibi bu da görüntü açısından benden sınıfı geçemedi. Teknik destek iyi olmasına rağmen Satmak zorunda kaldım.

cimbom kardeşim, sanırım bir hata oldu. Bahse konu solo 2 cihazlarının 2. ellerinin 275 Tl ye düşeceğini sanmıyorum... Yani ölüsü 500 Tl den gidiyordu ???

• Dostum bende Cloud Ibox ilk çıkan modeli için dedim.2.eli 275 olan vu solo 2.el fiyatı.Ben vu solo orjinali 280 TL ye sattım.
  • Vusolo2 de yazılımda sorun olacağı en azından orjinal yazılımlar direk yüklenmeyeck gibi görünüyor. Cloudbox ı ilkez duyuyorum ama sonuçta oda garantisi olmayan bir cihaz gibi. Gigablue se plus almak en doğru karar olacak gibi en azından cloudbox a göre modül girişi var malum dsmart için modüllü bir cihaz gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.