Şimdi Ara

Klon Vu+ Solo2( Yalnızca klon cihazlar ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
22
Favori
91.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son guncel versiyon image lerin yuklenebilmesi için com port üzerinden flash ile cihazları update etmek için çalışıyorlarmış...kaynak yabancı forumlardan...bence ancak ocak sonuna doğru yabancı forumlarda görebiliriz gibi geliyor bana...
  • bu gidişle dolar 2.5 olur bizim ucuz solo2 de hayal olur
  • Serkan hocam ricaetsem solo2 ile gigablu quadro yu kıyaslasak acaba fark varmı. Varsa nelerdir?teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

son guncel versiyon image lerin yuklenebilmesi için com port üzerinden flash ile cihazları update etmek için çalışıyorlarmış...kaynak yabancı forumlardan...bence ancak ocak sonuna doğru yabancı forumlarda görebiliriz gibi geliyor bana...

Bora Bey bilgiler için teşekkür ederim.

Bana henüz yazılımların nasıl yükleneceği konusunda üreticilerden bir bilgi ulaşmadı.

Sizin cihazdan bir adet numune olarak almanız, erkenden bilgilenmemizi sağladı.

Tekrar mail ile sorayım. Net veriler gelirse, buradan iletirim.

Saygılar, sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

Serkan hocam ricaetsem solo2 ile gigablu quadro yu kıyaslasak acaba fark varmı. Varsa nelerdir?teşekkürler.

Giga quad cihazda, gigabit ethernet özelliği çalışmamaktadır. Yine benim net üzerinden yaptığım testimde e-sata portunu çalıştıramadık. Yazılım desteği, toplama gurupların eliyle yürütülmektedir.

Solo2 cihazda ise, e-sata portu bulunmamaktadır. Cihazın mevcut tuner'leri silikon tuner'dir. Ben silikon tuner'lere biraz soğuk bakıyorum. Genellikle silikon tuner'li cihazlar sinyal zafiyeti yaratıyor. Solo2'de böyle bir sıkıntıdan bahsedilmedi. Silikon tuner teknolojisi de kendi içinde geliştirilmeye devam ediyor. Yazılım desteği, official bir gurup tarafından verilmektedir.

Her iki cihazın diğer ayırıcı özelliklerini net'ten araştırıp görebilirsiniz.

Önemli olan, yukarıda birinci ve ikinci paragrafta verdiğim bilgilerdir.

Kolay gelsin.

• http://www.vuplus.com/pressNewsContent.htm?idx=82&pagenum=1

cihaz gerçekten birebir olmuş. adamlar cihaz içersinden hiçbir farklılık görseli koyamamışlar:)
  • fiyatlar halen düşmedi mi yeni yıla girdik,serkan hocanın dediği indirim olacak mı?
  • bora2004 B kullanıcısına yanıt
    Evet çok enteresan bir karşılaştırma olmuş :) Asıl önemli olan Board / donanım kalitesini vurgulayamamak bayağı bir canlarını sıkmıştır....
  • Bu döviz yükselişi ile fiyatların düşmesini beklemek yanlış olur. Bu sektörde yurt dışına bağımlıyız yani bu teknoloji yurt dışında yapıldığı için ürünler dolar ve euro maliyetlidir. Malum ülkemizde de dövizin artışı hız kesmiyor. Tavsiyemiz bu tarz cihazların fiyatlarının düşmesini beklemek yerine ditribütörlerinden veya satıcılarından almanızdır. Rekabelt nedeni ile fiyat az bir miktar düşse bile beklerken zaten döviz çıkıyor bir anlam ifade etmiyor. Taktir kullanıcılarındır elbet
  • Ben kendi adıma solo2'nin dolar bazında yurtdışı fiyatının düşmesini bekleyeceğim.

Zira Çin'deki fason üretim işletmeleri, android'li cihazların üretilmesine ağırlık verip-vermeyeceği konusunda kararlarını hala vermemiştir.

Bu nedenle beklemekte fayda mütala etmekteyim.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Ocak 2014; 11:49:33 >
  • ben şahsen serkan beyin dediği gibi beklemedeyim
    dolar 5 lirada olsa orjinal getirenlerin fiyatlara yansıtmama gibi bir güzellik yapacaklarını düşünmüyorum
    clon cihazın kaliteside cihaz clonlama tecrübeleri göz önünde bulundurulduğunda clon çok çok cazip gelmektedir
  • Solo2 kafamı kurcaladı ama klon cihazlara yeni yazılımların yüklenememesi her nekadar işçilik kalitesi bora2004 ün dediği gibi beğeni toplasada bende üretici firmadan ayrı fason üretim olduğu dolayısıyla yazılım konusunda terdddütlerim oluştu. Dövizde sürekli artıyor, Ben yurtdışından cihaz getirme riskine malesef giremedim. Getirdim diyelim hep eski yazılımla kullanmak zorunda kalacağım. Uydu konusunda da çok profesyonel değilim. O nedenle hem garanti hemde destek konusunda güvenebileceği yerli firmayı tecih edip gigablue se plus almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_V

Solo2 kafamı kurcaladı ama klon cihazlara yeni yazılımların yüklenememesi her nekadar işçilik kalitesi bora2004 ün dediği gibi beğeni toplasada bende üretici firmadan ayrı fason üretim olduğu dolayısıyla yazılım konusunda terdddütlerim oluştu. Dövizde sürekli artıyor, Ben yurtdışından cihaz getirme riskine malesef giremedim. Getirdim diyelim hep eski yazılımla kullanmak zorunda kalacağım. Uydu konusunda da çok profesyonel değilim. O nedenle hem garanti hemde destek konusunda güvenebileceği yerli firmayı tecih edip gigablue se plus almaya karar verdim.

E iyi yaparsın.

Bu başlıkta bir önceki sayfada 24 Aralık 2013; 22:15:40 TSG benzer mesajınız vardı !

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_V

Vusolo2 de yazılımda sorun olacağı en azından orjinal yazılımlar direk yüklenmeyeck gibi görünüyor. Cloudbox ı ilkez duyuyorum ama sonuçta oda garantisi olmayan bir cihaz gibi. Gigablue se plus almak en doğru karar olacak gibi en azından cloudbox a göre modül girişi var malum dsmart için modüllü bir cihaz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

http://www.vuplus.com/pressNewsContent.htm?idx=82&pagenum=1

cihaz gerçekten birebir olmuş. adamlar cihaz içersinden hiçbir farklılık görseli koyamamışlar:)

clon cihazın işçiliği daha kaliteli duruyor :D
  • Serkan hoca Solo 2 yi beklerken yeni bir cihaz daha çıkmış X VU DUO, konu dışı ama,solo 2 kıyaslaması açısından nasıl bir değerlendirme yapabiliriz .blackhole 2.01 yazılımıda atılıyor muş satıcının dedğine göre
    http://www.alibaba.com/product-gs/1562572032/X_Duo_X_DUO_Twin_Tuner.html?s=p

tanıtım video

http://www.youtube.com/watch?v=G4QQIq8N_jY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umdt -- 12 Ocak 2014; 16:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umdt

Serkan hoca Solo 2 yi beklerken yeni bir cihaz daha çıkmış X VU DUO, konu dışı ama,solo 2 kıyaslaması açısından nasıl bir değerlendirme yapabiliriz .blackhole 2.01 yazılımıda atılıyor muş satıcının dedğine göre

Hocam link verdiğiniz cihaz, eski bildiğimiz Vu+ Duo cihazın klonudur. Yalnız bu klon duo cihazda tuner'ler, solo2'de olduğu gibi board'a yapışık silikon tuner'dir. Maliyet düşürme çabaları diyebiliriz.

Oysa bu başlıkta işlediğimiz klon Solo2 cihazda, yeni teknoloji 40 nm'lik işlemci bulunduğu için edinilebilir avantajlı ürün olarak gördüm ve bu başlığı açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 12 Ocak 2014; 16:48:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umdt

Serkan hoca Solo 2 yi beklerken yeni bir cihaz daha çıkmış X VU DUO, konu dışı ama,solo 2 kıyaslaması açısından nasıl bir değerlendirme yapabiliriz .blackhole 2.01 yazılımıda atılıyor muş satıcının dedğine göre

tanıtım video

http://www.youtube.com/watch?v=G4QQIq8N_jY

bunu almanın bir cazibesi yokki
    neredeyse aynı fiyata clonsolo2 almak varken neden duo gibi bir cihazın clonu alınsın

bizim beklentimiz solo2 150 dolar civarına oturması

• Evet ama alibaba nın gümrük kargosuda 300 usd,diuor hepsi,dm 800 hd se ler bile 160 $ ve kargo gümrük hariç bu fiyatlar vu solo 3 çıkana kadar düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşer, düşer...

Android uydu cihazlarının talebi düşmeye başladı. Yazılım ve çakılma sorunları yüzünden kullanıcılar ve satıcılar yön değiştirmeye başladılar.

Bu da demek oluyor ki, klon solo2 cihaz büyük hacimli üretilecek. Büyük hacimli üretilince, maliyetler aşağıya düşecek ve fiyatlarda aşağıya inecek.

Birde devlet postaları ile gönderi bedeli en yüksek 15 dolar civarındadır. Satıcı 15 Dolar'ın üzerinde bir gönderi bedeli talep ediyorsa, uyanık olunuz. 15 dolar üzeri gönderi bedeli satıcının kendi komisyonudur. Bu çekik gözlüler her türlü oyunu yapmakta mahirdirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Düşer, düşer...

Android uydu cihazlarının talebi düşmeye başladı. Yazılım ve çakılma sorunları yüzünden kullanıcılar ve satıcılar yön değiştirmeye başladılar.

Bu da demek oluyor ki, klon solo2 cihaz büyük hacimli üretilecek. Büyük hacimli üretilince, maliyetler aşağıya düşecek ve fiyatlarda aşağıya inecek.

Birde devlet postaları ile gönderi bedeli en yüksek 15 dolar civarındadır. Satıcı 15 Dolar'ın üzerinde bir gönderi bedeli talep ediyorsa, uyanık olunuz. 15 dolar üzeri gönderi bedeli satıcının kendi komisyonudur. Bu çekik gözlüler her türlü oyunu yapmakta mahirdirler.

Alibabanın alışveriş şekli çok farklı,ne olduğu belli değil,aliexpress te ayrıntı veriyor kargo falan toplam maliyet ,tabi pahalıya geliyor .Bildiğim kadarıyla 2 kg dan sonra gümrüğe takılıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.