fm 2009 da klüp nasıl satın alınıyor bide ne gibi özellikleri var yardım edermisiniz
2009 da klup satın alma olayı varmı
quote:
Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_
2009 da klup satın alma olayı varmı
yok öyle bişey
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
öyle bi özellik yok diye biliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka
öyle bi özellik yok diye biliyorum..
Alıntıları Göster
olsa çok güzel olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
olsa çok güzel olurdu.
Alıntıları Göster
bizim aldigimiz su an maas ne ise yariyo o konuda bi fikrin olan?
quote:
Orijinalden alıntı: SALIGIA
bizim aldigimiz su an maas ne ise yariyo o konuda bi fikrin olan?
Alıntıları Göster
Yok artık
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Yok artık
Alıntıları Göster
2008 yada 2009 da bi ss vardı biyere girmiş klüpbü almak için nekadar para gerektini yazıyo al felan yazıyodu ondan sordum
quote:
Orijinalden alıntı: MoNtEo0707
2008 yada 2009 da bi ss vardı biyere girmiş klüpbü almak için nekadar para gerektini yazıyo al felan yazıyodu ondan sordum
Alıntıları Göster
O dediğin heralde kardeş klüp almak, yönetime istek yaparak kardeş klüp alabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: MoNtEo0707
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MoNtEo0707
Öyle bir şey yok. Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar. A. Valencia'yı almışlardır oyuncu diye. Klüp sanmışsınızdır. Nızdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
quote:
Orjinalden alıntı: MoNtEo0707
Öyle bir şey yok. Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar. A. Valencia'yı almışlardır oyuncu diye. Klüp sanmışsınızdır. Nızdır.
Alıntıları Göster
abi ole bişe olsa ben almıstım şimdiye haftalık maaşım 125 bin sterlin en cok kazanan 2.menejerim her kontrat günü geldiginde baskanla rekabete giriyorum o veriyo 105 ben istiyom 195 ama ortayı bulucaz diyorumda 125 i kabul etmek zorunda kalıyorum bidakine 150 ye cıkarım herlade keske takım satın almak olsa kulübü hortumlardım kendime kulüp almak için
quote:
Orijinalden alıntı: 61mustafa61
abi ole bişe olsa ben almıstım şimdiye haftalık maaşım 125 bin sterlin en cok kazanan 2.menejerim her kontrat günü geldiginde baskanla rekabete giriyorum o veriyo 105 ben istiyom 195 ama ortayı bulucaz diyorumda 125 i kabul etmek zorunda kalıyorum bidakine 150 ye cıkarım herlade keske takım satın almak olsa kulübü hortumlardım kendime kulüp almak için
Alıntıları Göster
cidden bizim aldıgımız maaşlar ne oluyor.kullanamıyoruz mu
quote:
Orijinalden alıntı: YEK
cidden bizim aldıgımız maaşlar ne oluyor.kullanamıyoruz mu
Alıntıları Göster
maaş olayıyla kendimize amator bir takım alabilsek ne güzel olurdu aslında.
0 dan bir dünya devi oluşturmaya çabalamak
başkan yok yonetim kurulu yok mis gibi
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
maaş olayıyla kendimize amator bir takım alabilsek ne güzel olurdu aslında.
0 dan bir dünya devi oluşturmaya çabalamak
başkan yok yonetim kurulu yok mis gibi
Alıntıları Göster
o zaman fifa manager 2008 yada 2009 oynucaksınız arkadaşlar. o oyunda klüp satın almak var hatta zamanında BJK yi alıp en güzel yerlere getirdğmi hatırlıyorum =)
quote:
Orijinalden alıntı: thefockingbird
o zaman fifa manager 2008 yada 2009 oynucaksınız arkadaşlar. o oyunda klüp satın almak var hatta zamanında BJK yi alıp en güzel yerlere getirdğmi hatırlıyorum =)
Alıntıları Göster
aldığımız maasla ben london da bır bara gıttım karı kız oh takıldım :d tobe tobbee .:D:D:D
quote:
aldığımız maasla ben london da bır bara gıttım karı kız oh takıldım :d tobe tobbee .:D:D:D
Alıntıları Göster
o zaman ben mancester united satın alayım 420.000 sterlin alıyorum inanmayan olursa akşam ss koyabilirim bende bir ara sagını solunu kurcaladım bizim bu maaşlar nere gidiyor diyede külübün bütçesinden bile düşmüyor galiba hikayeden maaş işte
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
o zaman ben mancester united satın alayım 420.000 sterlin alıyorum inanmayan olursa akşam ss koyabilirim bende bir ara sagını solunu kurcaladım bizim bu maaşlar nere gidiyor diyede külübün bütçesinden bile düşmüyor galiba hikayeden maaş işte
Alıntıları Göster
valla canım çekti şimdi.... fifa manager i ... kulup satın almak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
evet yav ne işe yarıyor. az maaş versin transfer bütçesine yatırsın razıyım
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dogussonmez
Street Fighter
Kendindemisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: vBulletin
quote:
Orjinalden alıntı: dogussonmez
Street Fighter
Kendindemisin ?
Alıntıları Göster
Süs işte maaş. Maksat oyuna gerçekçilik katsın. Hiç maaş vermeseler de niye maaş alamıyoruz derdiniz