Şimdi Ara

KM 77 C SEGMENT GEYİK TEST BİRİNCİSİ ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Hayır 1, serisi değil 116 gibi halk otomobillerine rakip çıkartılmış versiyonlardan bahsediyorum. Bunlar bazılarına göre hala premium iken bazısı için değil benim için değil örneğin ( mekana verdiğimiz paradan veya aldığımız hizmetten bahsetmiyorum araç değil). 1 serisi olarak tamamen yanlış anlaşılmayayım diye direk 116 yani motoruna kadar yazdım hatta dizel ile karışmasın diye benzinli diye de belirttim.

@The Division Bell

Anladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Hocam seni bilen biliyor, merak etme. Ayrıca ben o üyeye tenezzül edip cevap vermedim, işte tam da bu yüzden.

Bu covid yüzünden okullar kapandı tabi haklısın:) istersen özelden yaz istediğin bölümü kazanman konusunda sana yardımcı olayım. Gerçekten makine mühendisi arkadaşlarım var. Seni onlarla görüştürürüm. Merak ettiklerini sorarsın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Katılmiyorum. Bmw1 aldığında da gayet premium bir otomobil almış olur.

Bir otomobilin/markanin premium olup olmadığı, sadece salt olarak sözkonusu otomobilin nitelikleriyle alakali değildir. O firmanin showroom kalitesinden personelindeki sosyokültürel seviyeye, ikramlarindaki kahvenin kalitesinden tabelasindaki yazi fontuna, arabalarindaki ikaz sesinin tonundan reklamlarindaki sofistike yaratıcılığına, tuvaletlerinde kullandığı kağıt havlunun kalitesinden faturayi takdim ederlerken kullandiklari evrak zarfının tasarımına kadar kadar daha saymadığım onlarca etmen barindiran bir olgudur bu. Kısaca Bmw7 de alsan, bmw1 de alsan hizmet aldığın firma aynı premium firmadir, değişmez.

Alıntıları Göster

Toyota Bakim faturasini katlayip zarfsiz elden veriyordu bana, gulesim geldi simdi :)))))

• Şuraya taze kuka avlamış bir atlet, bir virtüöz fotosu bırakalım en asil renginden KM 77 C SEGMENT GEYİK TEST BİRİNCİSİ ? 

Varsa şöyle yatmadan virajdan çıkan tazı, koyun gözümüz şenlensin KM 77 C SEGMENT GEYİK TEST BİRİNCİSİ ? 

KM 77 C SEGMENT GEYİK TEST BİRİNCİSİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Toyota Bakim faturasini katlayip zarfsiz elden veriyordu bana, gulesim geldi simdi :)))))

Alıntıları Göster
    Bakkal hesabı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Cevap veremeyip konuyu farklı yönlere taşıma gayretin takdire şayan:) artık kendisini nerede görüyorsa muhatap alıp yazmış:) haklısın yukarı bakarken boyun tutulur.

Bu forumda yıllardır esip gürlüyorsunuz. İnsanlar size bulaşmak istemediği için rahat rahat milleti manipüle ediyorsunuz. İnsanlar buraya kişisel deneyimlerini falan yazıp kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışıyor. Sen ve senin tayfanın içi boş vw güzellemelerinden insanlar bıktı. Senin gibiler yüzünden gerçekten vw seven okuyunca irite etmeyen insanlar forumu bıraktı.

Cevap bile veremiyor devamlı kaçıyorsun. Hayatı forumdan ibaret değilmiş:) bu kaçıncı rumuzun? Sen yine iyi dirayetli çıktın daswagen cevap bile veremiyor. Onun yancısı var bir tane Erdemir bilmem alıntı yapamadan aklınca laf sokuyur:) merak etme artık sizinle uğraşmayacagım. Amacım durumun sandığınız gibi olmadığını anlamanızdı ama siz buna çok uzaksınız. "Fazla geldi ağır geldi" bu cümleden yaşının kaç olduğu çok açık...

Alıntıları Göster

Kıskançlık krizinin vücut halisin..

Bu arada önceki yazına +1 veren benim. Yanlışlıkla elim değdi. Geride alamıyorum. Kıymetini bil KM 77 C SEGMENT GEYİK TEST BİRİNCİSİ ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 12 Mayıs 2021; 22:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Cevap veremeyip konuyu farklı yönlere taşıma gayretin takdire şayan:) artık kendisini nerede görüyorsa muhatap alıp yazmış:) haklısın yukarı bakarken boyun tutulur.

Bu forumda yıllardır esip gürlüyorsunuz. İnsanlar size bulaşmak istemediği için rahat rahat milleti manipüle ediyorsunuz. İnsanlar buraya kişisel deneyimlerini falan yazıp kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışıyor. Sen ve senin tayfanın içi boş vw güzellemelerinden insanlar bıktı. Senin gibiler yüzünden gerçekten vw seven okuyunca irite etmeyen insanlar forumu bıraktı.

Cevap bile veremiyor devamlı kaçıyorsun. Hayatı forumdan ibaret değilmiş:) bu kaçıncı rumuzun? Sen yine iyi dirayetli çıktın daswagen cevap bile veremiyor. Onun yancısı var bir tane Erdemir bilmem alıntı yapamadan aklınca laf sokuyur:) merak etme artık sizinle uğraşmayacagım. Amacım durumun sandığınız gibi olmadığını anlamanızdı ama siz buna çok uzaksınız. "Fazla geldi ağır geldi" bu cümleden yaşının kaç olduğu çok açık...

Alıntıları Göster

Az önce shadowgeist le konuştum

selamı ile birlikte iletiyorum

"Bırak devam etsinler,ben yerlerinde olsam bu fanboylarin en azılı olanlarını admin yaparım

Orada kalan eskiler de kusura bakmasın,biz davetimizi yaptık.itle kopukla muhatap olmak onların seçimi"

Bugün biraz bahçede çalıştım,adana da çok sıcak gardaşım veriyom sloganı

Golf bence de premium,jetta ise E segment passat maserati tokatlar

Dewamkee ahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Mayıs 2021; 22:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Az önce shadowgeist le konuştum

selamı ile birlikte iletiyorum

"Bırak devam etsinler,ben yerlerinde olsam bu fanboylarin en azılı olanlarını admin yaparım

Orada kalan eskiler de kusura bakmasın,biz davetimizi yaptık.itle kopukla muhatap olmak onların seçimi"

Bugün biraz bahçede çalıştım,adana da çok sıcak gardaşım veriyom sloganı

Golf bence de premium,jetta ise E segment passat maserati tokatlar

Dewamkee ahahah

Alıntıları Göster

Bahsettiğim kişinin kim olduğunu bilmiyorum ve kim olduğu ile de ilgilenmiyorum. Forum yöneticisi ile mi beni korkutuyorsun:) liseli misin:) napacak? En fazla sınırsız bantlar:) 16 senede 1300 mesaj atmışım yani olmasa da olur. Yıl/mesaj sayıma bakılırsa ne kadar umrumda olduğunu anlarsınız. Niye tepki verdim? Çünkü bu forumdaki trollerin yazdıklarına güvenip hareket eden insanlara üzüldüm. Bana falanca ile görüştüm bana şöyle dedi tarzında konuşma tarzını en son lise 2 de falan yapıyorduk.

"Benim arkamda shadowgeist var seni döver haaa" demiş ya la bana:)

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Kıskançlık krizinin vücut halisin..

Bu arada önceki yazına +1 veren benim. Yanlışlıkla elim değdi. Geride alamıyorum. Kıymetini bil  

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim:) senin yazılarında hep bir beğeni var. Dasvagende de bir tane:) gençler birbirinize destek olun aferin:)

• Yanlış anlamışsın,alıntı yaptığım mesajına destek mahiyetinde yazdım o cevabı da neyse.bahsettiğim kişi forumun eskilerinden.eskilerle beraber terkettiler burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Yanlış anlamışsın,alıntı yaptığım mesajına destek mahiyetinde yazdım o cevabı da neyse.bahsettiğim kişi forumun eskilerinden.eskilerle beraber terkettiler burayı

Evet yanlış anlamışım ama silmeyeceğim:) sabahtan beri evde dava dosyası falan okuyorum. zihnen yorgunum. Bıktıkça buraya girip çoluk çocukla uğraşıyorum:) senin rumuzu Erdemir veya ona benzer rumuza benzettim:) kusura bakma:) gerçi bu yanlış anlaşılmayı kullanırlar şimdi. Olsun ergenlerle uğraşmak bugünlük hoşuma gitti:) bayağı rahatlatıyor:)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.