Şimdi Ara

km düşürme belgesiyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IMG-20200526-WA0005 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/Vo3f3c

hizliresim.com
    P00526-150533(1) - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/U3Y2FB

hizliresim.com
    P00526-150540(1) - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/16imqC

Merhabalar iyi bayramlar arkadaşlar. 2019-Eylül ayında satmış olduğum aracın tekrar ilanlarda gördüğümde biraz şaşırdım.

Ancak galerinin km bilgisini hatalı girmesi ve 2.sahibinden demesiyle daha da şaşırdım(Ben aracın 3. sahibiydim zaten)

Eylül 2019 da aracın km bilgisi 222.xxx lerdeydi şimdi güncellenmiş. 2. el alımlarda gerçekten azami dikkat etmek gerekiyor. şimdi aracın kmsi 186.000 olarak girilmiş. fotograflara da yükledim araba 23.05.2018 de 184.xxx de muayaneye girmiş. kendim bilmesem dahi kocaman 24 ay da araba sadece 2bin km yapmış.

buraya da yazma amacım hepimizin toplum olarak daha duyarlı olmamız, herkese iyi günler dilerim.

• Galerinin adı da GÜVEN otomotiv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de otomobiller 200 bin kmyi asla geçmez. Elalem 3 yaşındaki arabalarla 100 bin km deviriyor ikinci el ilanlarına bakıyorsun 10 yaşındaki araba hala 200 bin kmyi geçmemiş yersen. En çokta Clio parasına BMW biniyorum diyenlere gülüyorum. Yersen biniyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam instagramda otoifsatr adında bir sayfa var. Bu sekilde km bilgisi düşürülen araçları paylaşıyor. Sayfaya dm ile bildirirseniz,herkes görmüş olur.
  • Km düşürme nitelikli dolandırıcılık değil mi ? Insanlar nasıl bunu yapamaya cesaret ediyor ?

• Ayhan Güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Km düşürme nitelikli dolandırıcılık değil mi ? Insanlar nasıl bunu yapamaya cesaret ediyor ?
    evet, gerekli yerlerle paylaştım. Savcılığa bildirilecek. ama bu 1 tanesi, belki piyasada onlarca böyle araç var.
    yani ben rastlantı ilanı görmesem bir şekilde o araçta öyle gidecekti.
    Noterlerde km kaydı kesinlikle olmalı kanaatimce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetinkan

Hocam instagramda otoifsatr adında bir sayfa var. Bu sekilde km bilgisi düşürülen araçları paylaşıyor. Sayfaya dm ile bildirirseniz,herkes görmüş olur.
    ilettim hocam dmden. Dönüş yaparlarsa belgeleri yine paylaşırım.
  • Mesaj atıp biraz oynayalım o zaman arkadaşla

Siz ilan sahibine ulaştınız mı ?

• Ekim-2018 de aynı siteye ilana koyup ancak satamadığım görüntüyü buldum.
    Araç o tarihte bile 194.xxx

hizliresim.com
    auris ekran görüntüsü - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/PJISWM
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Mesaj atıp biraz oynayalım o zaman arkadaşla

Siz ilan sahibine ulaştınız mı ?
    ulaştım hocam bende şeffaf olmak amacıyla herşeyi anlattım açık şekilde.
    Galerici de aldığı kişinin yaptığını ispatlayacağını söyledi. Çünkü net bir şekilde yapmadım dedi.
    bakalım ne olacak işin sonu
  • emirhan114 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı bakalım

Kimsenin günahını almak istemem ama galericilerde km düşürme yaygın bi durum malum, yapan da asla yaptım demiyor.

Yine de bilemeyiz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Mayıs 2020; 18:39:6 >
  • Bu arada piyasanında ne duruma geldiği görülüyor. Sizin Eylül 2018'de 44 bin liraya satamadım dediğiniz arabaya bugün 88 bin lira fiyat çekilmiş.
  • arkadaşlar maalesef günümüzde km düşürme özellikle dijital kadranlarda çok kolaylıkla yapılıyor. piyasadaki çoğu aracın km'si düşürülmüş olabilir. OBDSTAR x300m isimli cihaz km'yi düşürmekte kullanılıyor. sahibinden.com'da hatta birisi bu cihazı satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Bu arada piyasanında ne duruma geldiği görülüyor. Sizin Eylül 2018'de 44 bin liraya satamadım dediğiniz arabaya bugün 88 bin lira fiyat çekilmiş.
    kesinlikle hocam , detaylıca bildiklerimi yazayım fiyat hususunda.

2019 Eylül: 46.500 TL sattım
    2020 Nisan : 58.000 TL (benden sonraki ilk satışı)
    2020 Mayıs : 73.000 TL (belirtilen galerinin alışı)
    2020 Mayıs : 88.000 TL ( Galerinin talep ettiği tutar)

Bana söylenenler doğru ise rakamlar bu şekilde devam etmiş.
  • bunlar da diğer km düşüren cihazlar. bunları alıp kullananların Allah belasını versin.
    https://www.obdii365.com/wholesale/odometer-correction-tools/
  • 19ABK280
    19 ABK 280
  • 13 Yaşında arabam 92.000 km de
  • Bizde arabalar 200 bin km yi. Geçmez o yüzdende devamlı 150-200 binde motor yaptırırız rektifiye revize ettiririz.. Tabiii o artık beşinci yada altıncı 150 yada 200 binidir..

Yeni nesillerde gene o iş zorlaşdı kadrandan düşürsen airbag yada abs beyninden gerçek km bilgisini alabiliyorsun.. Abs beynide sıfırlana biliyor ama çok büyük masraf ve meblahlar tutuyor.. Kolay kolay kimse o yüzden o işe girişmez..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.