Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: KME

Orjinalden alıntı: eranyumm

Öncelikle uzun zamandır forumla ilgilenemediğimden oturu sizlerden özür dilerim.
    Sayın rehber 17;

Aracınızdaki olan ariza aracın kendinden kaynaklanamadığından ötürü oksijen sensorunde de bi problem olmadıgını görmekteyiz.Sizin bahsettiğiniz bu olayın bi yetkili tarafından bakılmalıdır.Bize PM'den telefon numaranızı atarsanız sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Saygılarımla...

telefon numaramı istediniz ilgileneceğiz diyerek, PM'den gönderdim numaramı.. hala bir cevap yok... ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsunuz? 17 şubatta göndermişim. ne zaman cevap vereceksiniz?

Gecikmeden dolayı kusura bakmayınız.
    Sorununuzla direk olarak teknik müdürümüz ilgilenmektedir. Kendisi 1 haftadır İtalya'da ve Polonya'da teknik eğitim almaktaydı.Bugün servisimize geri döndü.

Bu haftasonu Antalya'da gerçekleşek olan bayii toplantımız sebebiyle ofis içerisinde çok yoğun günler geçiriyorum.Ne yazıkki forum ile ilgili bu neden dolayı ilginemedim.Sizleri haberdar etmeliydim.

Sebeplerimiz bahanelerimiz değildir. Sadece yanlış anlaşılmaları gidermek için sizlerle bunları paylaşıyorum.Umarım anlayışla karşılarsınız.

Bugün içerisinde sizleri arayacağız.

Saygılarımızla

• evet bugün aradınız, teşekkür ederim. motor ikaz ışığı ile ilgili sorunu gidermek üzere önümüzdeki hafta için randevulaştık. ancak bugün ilginç bir şekilde motor ikaz ışığı kendiliğinden söndü...
    ama ışık sönmüş de olsa zaten montajdan sonra 1000km. dolmak üzere olduğundan bakım-ayar için gelmeyi düşünüyordum.. o yüzden bir aksilik olmazsa yine gelmeyi düşünüyorum.

aklıma ikaz ışığıyla ilgili olarak şöyle birşey geldi.. bilmem doğru olabilir mi?

montajdan itibaren Totalgaz alıyordum.. yaklaşık 500km. sonra Aygaz aldım. Aygaz aldıktan bir süre sonra motor ikaz ışığı yanmaya başladı. geçen gün yaklaşık 30km. önce depodaki aygaz bitti ve ben yine önceki gibi Totalgaz aldım ve bugün ilginç şekilde motor ikaz ışığı kendiliğinden söndü..

forumlardan okuduğuma göre Aygaz'ın formülü kışa göre ayarlanıyormuş, o yüzden bazı yorumlarda formülü değişik olduğundan Aygazla daha az km. yapıldığından bahsediyorlar. bu durumda motor ikaz ışığı oksijen sensörünün ölçümüne göre yanıyorsa, Total ve Aygaz arasındaki formül farkından dolayı Aygaz ikaz ışığını yakıyor olabilir mi? bana mantıklı geldi.. ve ikaz ışığı tekrar yanmazsa sanırım doğru diyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 21 Şubat 2008; 22:06:41 >

• 15 gün önce 2000 model 8 valve megane aracıma KME marka sıralı sistem takıldı. gazda problemsiz bir şekilde gidiyor. fakat şimdiye kadar hiç bir problem çıkarmayan benzinde motor düzensiz çalışmaya başladı. şehir trafiğinde rölanti oynuyor hatta stop ediyor. aracımın bakımını yaptırdığım servise götürdüm lpg beyni aracın kendi beynine müdahale ediyor dediler. montajcı firma sorun araçta olup sorunun ortaya çıkmasıyla ilgili lpg montajına denk geldi diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım. yardım edebilirseniz sevinirim. saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirselim

15 gün önce 2000 model 8 valve megane aracıma KME marka sıralı sistem takıldı. gazda problemsiz bir şekilde gidiyor. fakat şimdiye kadar hiç bir problem çıkarmayan benzinde motor düzensiz çalışmaya başladı. şehir trafiğinde rölanti oynuyor hatta stop ediyor. aracımın bakımını yaptırdığım servise götürdüm lpg beyni aracın kendi beynine müdahale ediyor dediler. montajcı firma sorun araçta olup sorunun ortaya çıkmasıyla ilgili lpg montajına denk geldi diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım. yardım edebilirseniz sevinirim. saygılar...

Ben yaklaşık 1,5 ay benzer bir sorunla boğuştum. Hava akış sensörü, rolanti valfi, ısı sensörü, manifolt, katalitik konvertör, orta ve arka susturucu, arabanın beyni değişti.Sorun bu süre içinde bitmedi tam tersi artan bir ivmeyle sürdü. LPG sistemi ile ilgili olduğunu söylediler. Enjektörleri değiştirdik. Yine bitmedi. Veee maalesef sonunda (iki gün önce)problemin, değeri 5 lira civarında olan benzin filtresinin tıkanmasındak kaynaklandığı belirlendi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum şu anda. Denk geldi mi geliyor işte. Sizinki de benzer bir durum olabilir mi bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: rehber17

quote:

15 gün önce 2000 model 8 valve megane aracıma KME marka sıralı sistem takıldı. gazda problemsiz bir şekilde gidiyor. fakat şimdiye kadar hiç bir problem çıkarmayan benzinde motor düzensiz çalışmaya başladı. şehir trafiğinde rölanti oynuyor hatta stop ediyor. aracımın bakımını yaptırdığım servise götürdüm lpg beyni aracın kendi beynine müdahale ediyor dediler. montajcı firma sorun araçta olup sorunun ortaya çıkmasıyla ilgili lpg montajına denk geldi diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım. yardım edebilirseniz sevinirim. saygılar...

Ben yaklaşık 1,5 ay benzer bir sorunla boğuştum. Hava akış sensörü, rolanti valfi, ısı sensörü, manifolt, katalitik konvertör, orta ve arka susturucu, arabanın beyni değişti.Sorun bu süre içinde bitmedi tam tersi artan bir ivmeyle sürdü. LPG sistemi ile ilgili olduğunu söylediler. Enjektörleri değiştirdik. Yine bitmedi. Veee maalesef sonunda (iki gün önce)problemin, değeri 5 lira civarında olan benzin filtresinin tıkanmasındak kaynaklandığı belirlendi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum şu anda. Denk geldi mi geliyor işte. Sizinki de benzer bir durum olabilir mi bilmiyorum.

sevgili rehber17 çok teşekkür ederim. yarın ilk iş filtreyi değiştireceğim. saygılar...

• Selamlar Arkadaşlar,
    Kadir Selim arkadaşımızın sorununa rehber17 kendi yorumunu eklemiş.Teşekkür ederim.Konu ile ilgili detaylı bilgyi yarın sizlere ulaştırmak niyetindeyim.

Eranyum ustamızla görüştüm ve kendisi sizleri Perşembe gününe randevu vermiş..Sizleri servisimize bekliyoruz. Gaz markalarının sistmleri ile ilgili yorum yapamam.Anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 27 Şubat 2008; 11:00:54 >
  • quote:

benzin filtresini değiştirdim fakat hiç bir fark olmadı. yardımcı olabilirseniz sevinirim....
  • quote:

quote:

benzin filtresini değiştirdim fakat hiç bir fark olmadı. yardımcı olabilirseniz sevinirim....

Kadir Bey,

Bizlere telefon numaranızı gönderiniz,çünkü size detaylı olarak sormak istediğimiz sorular var ve o soruları sizlere burada sormamız çokta doğru olmaz.

Cevabınızı bekliyorum.

İsterseniz PM atın, isterseniz ali@akel.com.tr'ye mail atınız.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 27 Şubat 2008; 11:51:08 >

• quote:

quote:

Sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz inşallah.Çözümlendiğinde de yazarsanız bizi de bilgilendirmiş olursunuz.

• Sevgili KME'li arkadaş, sizin kitinizi; Nissan Primera 1.6 tekna 2003 modele taktım. randıman süperdir. ama 300 km sonra motor arıza ikaz lambası yandı bu normal bir durummudur? İkinci sorum yazılımı(KME ayarı) ne kadar sonra güncelemem lazımdır?
  • Selamlar arkadaşlar herkese, bende bu hafta sonu 2000 model Clio aracıma KME sıralı sistem taktırdım şimdilik bir sorun yok galiba bende çok çekinerek taktırdım. İşin aslı kiti tanımıyordum daha önce adını bile duymamıştım taki bu kiti taktırıncaya kadar. Neden taktırdın derseniz eğer bu kiti adamlar BMW marka arabaya takmışlar ve onda dahi uyum sağlıyorsa, bizimkilerde de uyum sağlar diye düşündüm şimdiden bana bu kit hayırlı olsun demeliyım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel9 -- 3 Mart 2008; 8:28:16 >
  • slm yüksel kardeş hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileklerimle fakat bi sorun yaşayacağını sanmıyorum için rahat olsun biz malatyada bu cihazın montajını yapıyoruz şimdiye kadar bi sorun yaşamadık saygılarımla
  • Teşekkürler Serdar4479 kardeş temenlimiz o yana
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuksel9

Selamlar arkadaşlar herkese, bende bu hafta sonu 2000 model Clio aracıma KME sıralı sistem taktırdım şimdilik bir sorun yok galiba bende çok çekinerek taktırdım. İşin aslı kiti tanımıyordum daha önce adını bile duymamıştım taki bu kiti taktırıncaya kadar. Neden taktırdın derseniz eğer bu kiti adamlar BMW marka arabaya takmışlar ve onda dahi uyum sağlıyorsa, bizimkilerde de uyum sağlar diye düşündüm şimdiden bana bu kit hayırlı olsun demeliyım sanırım.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • herkese iyi günler sayın kme yetkilisi bende bugün aracıma kme sıralı sistem lpg taktırdım buradan ve sizin anlatımlarınızdan edindiğim izlemin neticesinde kme taktırmaya karar verdim aracım renault clio 1.6 8 v 1999 model batmandayım turgay ustaya taktırdım sizin yetkili servisiniz kendisi umarım büyük bir sorunla karşılaşmayız umarım benim aracımada uyum sağlar bazı araçlara her marka sistem uymuyormuş galiba fakat dediğim gibi kme taktırdım artık deneyip görmek gerekiyor saygılar sevgiler.
  • hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip eylesin selamlar
  • allah razı olsun cümlemize kazasız belasız günler ve sürüşler dilerim
  • Arkadaşlar sizler de benim gibi KME kullanıyorsunuz arabanızın son dönemdeki yakıt durumu nasıl şehir içi ve şehirler arası olarak belirtirmisiniz.
  • quote:

Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama belki size ya da bir başkasına faydası olur diye yazıyorum. Benzer sorunlar yaşadığımı, birçok parça değiştiğini, gereken temizliklerin yapıldığını fakat sorunun devam ettiğini, sonunda sorunun benzin filtresinin tıkanmasından kaynaklandığı kanaatine vardığımızı yazmıştım. Maalesef sorunum benzin filtresi değişiminden sonra da devam etti. Geçen hafta çekiş iyice düştü. Arabanın sesi değişti. Titreyerek çalışmaya başladı.Önceden sadece benzinde düzensiz çalışma, performans düşüklüğü varken gazda da başladı. Ama yine de gazda benzinden daha iyiydi. Servise götürdüm. Silindir kapak contası yanmış. İkinci ve üçüncü silindirler arasından contayı patlatmış. İkisi arasında karışma oluyormuş. (Ustanın dediğine göre arabaya birkaç kez hararet yaptırılmış, ben yaptırmadım, demek benden önceki sahibi yaptırmış.) Son hafta yakıt tüketimim de 2-3 kat artmıştı. Conta değişti, neyse ki başka bir yere zarar vermeden götürmüşüm. 100 lira işçilik, 40 lira parça parası ödedim. Şu an gayet güzel. Yakıt değerlerini ileride yazarım.

• Herkese selam ben Adana kozan ilçesinde faaliyet gösteren bir montaj firmasıyım. KME markasını yaklaşık 2 aydır takıyoruz taktığımız araçlar sistemden çok memnunlar. rahatlıkla önerebileceğimiz bir marka. sıralı sistemlerde en önemli yuer enjektörler KMe markasında enjektörlerin birbirinden bağımsız olması hata sırasında değişimi kolaylaştırıyor.Zavollide olduğu gibi bağımsız enjektör sistemi vardır.honda cr-v marka bir jeepe önce başka bir marka sistem taktık istediğmiz performans alamadık arkasından KME taktık şuanda sistedmen arkadaşımız çok memnun ayrıca toyota corolla marka araçlarıın tum versiyonlarında inanılmaz performans sağlıyo...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.