Şimdi Ara

Knight Baslayacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar biz 3-5 kişi herhangi bir serverde guzel bir pk icin ronark land base ye yani 69 a kasacagız. Sizce hangi serverde kasalım? Hangisinde base kalabalık ve zevklı ve item konusunda uçuk değil? Birde lütfen koxp falan var demessenız sevınırız Cunku baslarken bu ayrıntıyı da bılıyoruz.

Tesekkurler.

• Arkadaslar yokmu bir önerisi olan sabahtan beri bekliyoruz ?
  • ronarkta forumdan oynayan çok var. base güzel, karus olursan tabi kolluk yakan clan vardı 2-3 ay önce. hala varmıdır bilemiyorum. yazın devam etmeyi düşünüyorum ronarka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -aSi-

Merhaba arkadaslar biz 3-5 kişi herhangi bir serverde guzel bir pk icin ronark land base ye yani 69 a kasacagız. Sizce hangi serverde kasalım? Hangisinde base kalabalık ve zevklı ve item konusunda uçuk değil? Birde lütfen koxp falan var demessenız sevınırız Cunku baslarken bu ayrıntıyı da bılıyoruz.

Tesekkurler.

koxp kullanacaksiniz galiba siz de? merakimdan soruyorum yargilama gibi bir dusuncem yok
  • Aradığınız kalabalıksa ronarkın basesi gerçekten kabalabalık ama k0speride war 9 setli adamlarda war
  • Arkadasım koxp kullancak olsak sımdıye pk alanındaydık. Adam gıbı asas warrior priestımızı kasıp takılacagız. Benım sordugum base için hangı server zevklı hangısını onerırsınızdi.
  • quote:

Arkadasım koxp kullancak olsak sımdıye pk alanındaydık. Adam gıbı asas warrior priestımızı kasıp takılacagız. Benım sordugum base için hangı server zevklı hangısını onerırsınızdi.

niye artislik yapiyosunki? adam akilli bisey sorduk dogru duzgun cevap vermesi bu kadar mi zor? forumdan kovulup kovulup geri gelecek kadar yuzsuzsun gerci hersey beklenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *** Knight Online kapanıyor ***
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Arkadasım koxp kullancak olsak sımdıye pk alanındaydık. Adam gıbı asas warrior priestımızı kasıp takılacagız. Benım sordugum base için hangı server zevklı hangısını onerırsınızdi.

niye artislik yapiyosunki? adam akilli bisey sorduk dogru duzgun cevap vermesi bu kadar mi zor? forumdan kovulup kovulup geri gelecek kadar yuzsuzsun gerci hersey beklenir.

Forumdan kovuldugumu kım soyledı sana. Ben sadece onerısı olan varmı dıye bır konu actım. Sen dakka bir Koxper damgası vurdun. Burda Hangı sıteden koxp ındıreyım dıye bı konu acsaydım herhaldı aynı cumleyı orda da yazardın . Neyse arkadaslar konuya cevap verenlere tesekkur ederım Kolay geLsın

• olympia gel yağ gibi server
  • görüyorsun oyunun halini başka alternatiflerde ola bilir senn için bi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

olympia gel yağ gibi server

Yağ gibi derken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.