Merhaba arkadaslar biz 3-5 kişi herhangi bir serverde guzel bir pk icin ronark land base ye yani 69 a kasacagız. Sizce hangi serverde kasalım? Hangisinde base kalabalık ve zevklı ve item konusunda uçuk değil? Birde lütfen koxp falan var demessenız sevınırız Cunku baslarken bu ayrıntıyı da bılıyoruz.
Tesekkurler.
Arkadaslar yokmu bir önerisi olan sabahtan beri bekliyoruz ?
ronarkta forumdan oynayan çok var. base güzel, karus olursan tabi kolluk yakan clan vardı 2-3 ay önce. hala varmıdır bilemiyorum. yazın devam etmeyi düşünüyorum ronarka.
quote:
Orijinalden alıntı: -aSi-
Merhaba arkadaslar biz 3-5 kişi herhangi bir serverde guzel bir pk icin ronark land base ye yani 69 a kasacagız. Sizce hangi serverde kasalım? Hangisinde base kalabalık ve zevklı ve item konusunda uçuk değil? Birde lütfen koxp falan var demessenız sevınırız Cunku baslarken bu ayrıntıyı da bılıyoruz.
Tesekkurler.
koxp kullanacaksiniz galiba siz de? merakimdan soruyorum yargilama gibi bir dusuncem yok
Aradığınız kalabalıksa ronarkın basesi gerçekten kabalabalık ama k0speride war 9 setli adamlarda war
Arkadasım koxp kullancak olsak sımdıye pk alanındaydık. Adam gıbı asas warrior priestımızı kasıp takılacagız. Benım sordugum base için hangı server zevklı hangısını onerırsınızdi.
quote:
Orijinalden alıntı: -aSi-
Arkadasım koxp kullancak olsak sımdıye pk alanındaydık. Adam gıbı asas warrior priestımızı kasıp takılacagız. Benım sordugum base için hangı server zevklı hangısını onerırsınızdi.
niye artislik yapiyosunki? adam akilli bisey sorduk dogru duzgun cevap vermesi bu kadar mi zor? forumdan kovulup kovulup geri gelecek kadar yuzsuzsun gerci hersey beklenir.
niye artislik yapiyosunki? adam akilli bisey sorduk dogru duzgun cevap vermesi bu kadar mi zor? forumdan kovulup kovulup geri gelecek kadar yuzsuzsun gerci hersey beklenir.
Forumdan kovuldugumu kım soyledı sana. Ben sadece onerısı olan varmı dıye bır konu actım. Sen dakka bir Koxper damgası vurdun. Burda Hangı sıteden koxp ındıreyım dıye bı konu acsaydım herhaldı aynı cumleyı orda da yazardın . Neyse arkadaslar konuya cevap verenlere tesekkur ederım Kolay geLsın
olympia gel yağ gibi server
görüyorsun oyunun halini başka alternatiflerde ola bilir senn için bi düşün
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
olympia gel yağ gibi server
Yağ gibi derken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme