selam arkadaslar ben knight online oynarken bilgisayar feci derecede kasıyor bunu nsl duzelteilrim bilgisayarımın rami 256 yardım pls...
Beyler Biraz Gıcık Bi DUrum Bu Ko Herkes De Kasiyor Yani Sistem Senkronize Olmali Ekrankartınız Raminiz İslemciniz Birbiriyle Senkronize Olursa Kasma diye Bi durum olmuyor. e Bu Nasıl Olacak Bu tarz Pc Ler genelde Marka pc ler oluyor. Benden Size Tavsiye Eger Yeteli Donanim Bilginiz Yoksa Marka Pc Tercih edin.
bnim dier bil war onda 1gb ram war kasmıo ama o bozuk fanda sorun war simdi ondan bunu oynuorum ve internet kafelerdede hic kasmıo bide o neden ?
256 ram le kasar . Cafelerde genellikle 1 gb ve üstü ram kullanılıyor . Ekran kartında 512 olması daha iyi olur
o gün bir cafeye gittim 1 gb ram 256-128 bit ekran kartı orta yollu bir pc di.Ko'ya girdin grafikler iğrenc ötesi çok pis kasıyo bu iş SENKRONİZASYON işi yukardaki arklarda demiş.512 ram yap optıons ları min.yap idare et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme