Merhabalar.ßen 9 senedir Ultima online e yaptırmış gidiyordum.Artık eskisi gibi tat vermiyo.Ve cs oynuyordum 4 sene falan herhalde uo ile beraber yürütüyodum.Knight oynamıştım beğenmemiştim(kısa bi süre).neden bilmiyorum.Şimdi arkadaşlarımın ısrarı üzerine başlıyacağım sanırım ama şimdi dahada bi hoş gözüküyo gözüme.Hangisinin nasıl özellikleri vardır falan pek bilmiyorum en iyisi hangisi.Charımı neyci açayim.ßen Archer hayranıyım ama archer sanırım pek birşey yapamıyormuş.Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. + Kotalı internet kullanıyorum.Ne kadar kota yer.Örneğin 1 saatte yediği kota?Şimdiden çok teşekkürler.
Kota goturmuyor.Yani en azından sınırlı için 3 Gb 'tı geçemessin.24 saat oynasan bile.
Okçu hayranıysan sana benim okçumu gostereyim belki okçu ile ilgili fikirlerinin sürekliligini saglarım..
Okçu uzaktan vurup kaçan adamın canı azalırsa lan nerden vuruyor bu diyene kadar oldüren bi karekter.
Benim ilk charim mage di hem kasmasi kolay hem pk zevkli.ama lvl çok istiyo 70 olmadan cz de iş yapman zor.ama tayfan sağlamsa yaparsın tabiki.bizim pusu party leri sağlamdı mesela ki lvl ler 62 63 civariydi.başlıcaksan pre alarak logos ta başlayabilirsin.diğer server ları tavsiye etmem herkez 70+ kasman arkadaş çevresi yapman zor olur
Benim ilk charim mage di hem kasmasi kolay hem pk zevkli.ama lvl çok istiyo 70 olmadan cz de iş yapman zor.ama tayfan sağlamsa yaparsın tabiki.bizim pusu party leri sağlamdı mesela ki lvl ler 62 63 civariydi.başlıcaksan pre alarak logos ta başlayabilirsin.diğer server ları tavsiye etmem herkez 70+ kasman arkadaş çevresi yapman zor olur
Zaten arkadaşlar var diye oynarım ya.Pathos daymış bizimkiler
archer kasarken ben sıkılıorm bı sureden sonra ama kasması kolay gelır bana otrdugun yerden wuruosn nede olsa dıer seceneklerede bı bak bence
Bende pathosdayım Oyunda Pm at gorursen her türlü yardımcı Olurum arkadasım.
Daha yüklü bile değil :) Internetten bakmadım arkadaş c.d ayarlıcam dio beklios işte ehüeühe
quote:
Orjinalden alıntı: ßlackrose
Daha yüklü bile değil :) Internetten bakmadım arkadaş c.d ayarlıcam dio beklios işte ehüeühe
senden bi iyilik istiyecem ya bu benim pc'de knight i kapatırken yada oyun icinde de bazen donukluk yapıor performansı dusuk diyorlar nasıl yukseltebilirim yada baska bi sorunu mu war?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme