evet oyunu 3 gundur oynuyorum bu gun gırmeyı denedıgımde tam balanma olan son yuklemeyı yaparken exe hatası verıyo mecburen kapatılması gerekıyor dıyor ne yapmalıyım sıldım tekrar yukledım sonuc degısmedı komple kazıdım pc den tekrar kudum yıne aynı ne olur yardım edın
pc ye format at man lazım aynısı bana da oldu
varya sırf cevaplamak içn en azından format attırmamak içn fake aldım eğer cezam uzatılırsa günahı sana
bak,üye olurken sana 3 günlük bedava premium verdiler vede bu oyunun bi hatası var premium un son gününde oyuna giremezsin Loading Informatıon 1 %10 da takılır...formata gerek yok sadece 1,2 gün bekle
NietYCalniq saolasın arkadsım yanlıs neden cesa alımından bahsettın anlamıs dılım ıkınısede tesekkur ederım beklıyelım acık barı hehe bende atmıcaktım format ama dıer bı hardıske yenı sıstem dusunuyordum cunku yenı atmıstım zaten sırf oyunu denemek ıcın az kalsın sıfır bı hdd acıodum stoktan
öbür hesabım banlı da yeni hesap açarsan 1 hafta cezan uzuyo o bakımdansırf yardımcı olmak içn bak belkide 1 hafta cezaya daha razı olacağım
benımde aynısı oldu bende sılmeyı dusundum donanımhaberde bır arkadas oyunun bulundugu kloser scandısk yap dedı. bende yaptım sorun duzeldı.
beyler kusura bakmayın ben caresını format dıe duymustum ck prd