ARKADAŞLAR BURDA KNİGHT İLE İLGİLİ TÜM SORULARINIZ SORABİİRSİNİZ BANA ÖNCELİKLE YENİ BAŞLICAKLAR İÇİN ÜYE OLMAYI YAZIYIM
1-ÖNCELİKLE ÖNCEDEN HİÇ KULLANILMAMIŞ (KNİGHTA ÜYE OLURKEN KULLANILMAMIŞ)BİR MAİL ADRESİ ALIN 2-SONRA ID ALMAK İÇİN GİRDİNİZ YERE GİRİN VE ORAYA BİLGİLERİ DOĞRU YAZIN YENİ ALDINIZ MAİL ADRESİNİDE YAZIN 3-SONRA SİZİN YAPAMADIĞINIZ ESAS SORUN VEREN YERE GİTMEK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ Bİ LİNK VARDI(İSMİNİ UNUTUM)ONA BASIN 4-SONRA ORDA ÜSTTE VE ALTTA KIRMIZI YAZILAR VARSA TAMAMDIR ORDAKİ ( HERE ) YAZICAKTIR BASIN ONA SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR DİCEK 5-BUNLARI YAPTIKTAN SONRA MAİL ADRESİNİZE YA HEMEN YADA 3-4 GÜN SONRA KNİGHTAN POSTA GELİCEK 6-O POSTAYA TIKLAYIN SİZİ KNİGHT SİTESİNE YÖNLENDİRİCEKTİR ORDA GENE Bİ SAYFA GELİCEK VE ( HERE ) OLUCAK BASIN GENE SONRASI ÖNEMLİ DEĞİL 7-ŞİFRE İÇİN İSE YOLLANAN POSTADA YAZAR
NOT= DOĞRU YAPARSANIZ %100 KESİN ID ALDINIZ DEMEKTİR
Ben haala neden ayrı bi topic acıldıgı konusunu soriim.. Acılan soru topiclerinide gezebilirsin.. ve yeni patch sorununun altında yazın yok oraya yazarsın cevabını...
Bu snowmanlerden çıkan paketler yılbasından sonra iptal mi olcak yoksa ilerde yüksek fiyatlara satabilirmiyiz?
daha yüksek fiyatlara satabilirsin
sağol bende böyle bir sey arıyordum
arama yapman yeterdi çünkü böyle bişi dediğin konudan yüzlerce var
+1903
Arkadaşlar ben knight online de şifre mi deitirdim ve bana hala mesaj gelmedi şifreniz deişti die şimdi ne yapmam lazım
Arkadaşlar ne olur acilen cvp yazın ya
arkadaş şifren önemsiz mailler kutuna düşmüş olabilir oraya bir bak ben de orada buldum
Tmm da heryere bakıyom millerimde yok oyuna giriyorum bakıyorum hala girmiyo ne yapam
kardeş şifre sadece üye olurken yazdığın mail adresie yollanırsonradan yazdıpğın adrese gelmez
BENDE ONA BAKIYOM SATEN AMA YOK OLMUYO HERNEYSE BİDE BENİM Bİ SORUM DAHA VAR : BAŞKA Bİ ACC MLEwww.knightonlineworld.com sitesine giriyorum kbl etmio neden olabilir
walla benim yeni yazdığım adrese gitti şifre ve kayıt olurken girdiğim eski mail adresi yeni mail adresi ile değişti.
şifre önceden değişmiş olabilirveya kontrol et şifreyi
saol un beyler ilgilendiğiniz için
önemli değil
Benimde şifre değişmişti... 1 hafta oynayamadım hatta yeni char açtım. Daha sonra bi arkadaşım hotmailde önemsiz postaların içinden değişen şifreyiş buldu bende knight'ın sitesine girip değiştirdim şimdi düzeldi ama bir hafta oynamayınca o chardan sıkıldım şimdi süper bi assas yaptım neyse bide bunu dene....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme