Şimdi Ara

knight online adsl kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler knight online ile ilgili adsl kota sını aştırıp aştırmadığı ile ilgili dedikodular vardı bizzat ölçüm yaptım saniyede 1kb dakikada 60kb saatte 1mb günde 24mb ayda yaklaşık 750mb eğer 24 saat oynarsanız salıcakla kaıln

knight online adsl kota

knight online adsl kota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondela -- 4 Aralık 2006; 2:05:49 >

• yani knight kotayı aşmıyor mu?
  • arkadaşlar dumeter ile ölçüm yaptım ve saniyede 0.5 kb ile 1kb arasında deişiyordu ölçümlerim sizi yanıltmamak için en yüksek yerde aldım görüntüyü ve dumeter in yanılma payını katarak günde 24 saat 1 ay oynasanız 750mb ediyorki bunu yapmak oldukça zor hepinize iyi oyunlar
  • 3 aydır kotayı takip ediyorum en fazla 1,5gb arası yiyor
    buda kotayı aşmıyoruz demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondela

beyler knight online ile ilgili adsl kota sını aştırıp aştırmadığı ile ilgili dedikodular vardı bizzat ölçüm yaptım saniyede 1kb dakikada 60kb saatte 1mb günde 24mb ayda yaklaşık 750mb eğer 24 saat oynarsanız salıcakla kaıln

knight online adsl kota

knight online adsl kota

çok tşk ederim kardeş benimde aradığım bir bilgiydi emeğin için tşk ederim

• bu yuzden artık usko oynamıyodum kota dolduruyo die ama artık babama dicem doldurmuyo die kanıtım da bu olcak gecen ay hic girmedim ilk gun kotaya baktım 1 gb yazıyodu neden olabilir sizce bunun yuzunden az daa pc ve internet gidiyodu
  • ben adsl kullanmaya daha bugün başladım bana yardım edermisiniz benim ne kadar kota kullandıgıma nerden bakabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_42

ben adsl kullanmaya daha bugün başladım bana yardım edermisiniz benim ne kadar kota kullandıgıma nerden bakabilirim

buradan bakabilirsin

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp
  • GEÇEN AY 6,5 GB GELDİ ama sebep knight diil videolar flan
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

GEÇEN AY 6,5 GB GELDİ ama sebep knight diil videolar flan

• quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_42

ben adsl kullanmaya daha bugün başladım bana yardım edermisiniz benim ne kadar kota kullandıgıma nerden bakabilirim

buradan bakabilirsin

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp

teşekkürler kardeşim
  • Güsel çalışma saolsn

Umarım artık ''Knight kota dan yiyomuuuuuu?? '' sorualrıyla karşılaşmayız
  • alla alla bende bi ara kotalısını kullanıyodum gece gündüz knıght oynuyodum ama aynıydı
  • Bana 6 GB geldi

YouTube,videolar,programlar ve oyunlar bozdu beni

Edit:1 ay boyunca günde 10-11 saat civarı ko oynayın kotaya bişi olmaz hatta yarısına bile gelmeyebilir. ( Denenmiştir , 5 ay önce. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 4 Aralık 2006; 23:08:44 >
  • Bana 15GB geldi
    Belki inanmasssınız ama
    1024-256 3GB kotalıydı
    256-64 sınırsıza geçmek zorunda kaldım oda çok yavaş
  • yok baba gunde 10 saat ve ustu oynuorum ortalama her ay 2.2 ile 2.7 gb arasi kota harciorum. daha hic 3 gb ti gecemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

yok baba gunde 10 saat ve ustu oynuorum ortalama her ay 2.2 ile 2.7 gb arasi kota harciorum. daha hic 3 gb ti gecemedim

Limitliyse geçme zaten
  • benım asıyor ndn acaba!!
  • vaşş snde 1kb bide videolar bide dowloadlar kotayı geçmesi normal bence fazla dolduruyo sn başı 1kb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.