|
Bildirim
|
Dedem o savaşta tek bacağını kaybetmiş. Şu an diğer ayağında +7 shell bot var ama sadece 6 dex Bonus veriyor
|
Ben de oradaydım. Üzerimde görev eşyaları vardı ve ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Herkes kapıya doğru ilerliyordu ben ise arkadaydım. Ve bir anda o ateş topları yağmaya başladı. Herkes geri kaçıyordu. O hengamede yere düştüm ve kafamı taşa çarptım. Kalktığımda onu gördüm, @sipidik'in dedesi. Elindeki Raptoru çıkarıp Chitin Shield'ını takmış mageleri korumaya çalışıyordu. Bana doğru baktı ve "Run Forrest! Run" diye bağırdı. Acı çektiği belliydi ve ayakta duramıyordu. Kopmuş bacağı hemen önümdeydi. Korkmuştum. Dex'imin yettiğince koştum. Yolda can çekişen birkaç Karus dışında kimse yoktu. Teleport kapısına yaklaştığımda bir gariplik sezdim. Yerde El Morad cesetleri duruyordu. Ne olduğunu anlamaya çalışırken kafamın arkasında bir şey hissettim. Bu kafama inen bir Dark Vane idi. Göz kapaklarım kapanmaya başlıyordu. Kalktığımda EMC'de idim. Yanımda bir Priest ve Mage vardı. Belli ki beni kurtarmışlardı. Çok güçsüzdüm. Yavaşca @sipidik'in dedesinin bacağını gösterdim ve sadece "O bir kahramandı" diyebildim.
|
Gökten ateştopları düşüyordu diyor, mageler novaladı herhalde
|
Sene 2007 falan. Arkadaşlarla pathos'da kasıyoruz ama ne kasma. 1 saat masa açtırıyoruz 30 dk oyuna girmeye çalışıyoruz. Neyse o zamanlar oyunu bildiğim yok. Asas açmışım, 20-25 level falan yaptim zar zor. 20 levele kadar kekon falan kestim haritanin ilerisi bilmiyorum. Arkadas ilk defa lycan'lara götürdü. Nasıl seviniyorum anlatamam. Expler uçarak geliyor sanki :) velhasıl +8 destoyer düştü. İlk defa +8 düşünce insan takmak istiyor. Başladım str vermeye :D o silahı elime takinca nasıl sevindim anlatamam. Asas bile olsam elimde parlayan +8im vardi
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujikoki1 -- 6 Mart 2017; 16:52:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujikoki1 -- 6 Mart 2017; 16:52:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujikoki1 -- 6 Mart 2017; 16:51:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|