Şimdi Ara

Knight Online'dan Ciktiktan Sonra PC Reset atiyor kendine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight Online'dan cikinca pc reset atiyor.. oyundan cikinca acilan sayfayi kapattim.. olmadi. msn > msn plus > winanmp kaldirdim olmadi. ( sacma evet ama bi yerde öyle okumuşdum denedim :F ) oyunun kendi renk derinligi 16 bit benim ekran karti 32 bit ayarli.. ikisini de 32 veya ikisini de 16 yapinca yine bir şey değişmedi. hatta oyunu da 32 bit yapinca bazen cikinca reset atmiyordu ama bu seferde tekrar oyuna girince reset atiyordu :\ cpu kullanimi yüzde 50 gösteriyor sürekli bu normal mi onu da bilmiyorum.. bilgisayar 10 saat kapaliyken acip oyuna giriyorum 1 saate kadar kasa yanicak gibi oluyor.. evet arkadaslar neyi ne yapsam düzelir, varsa bi bildiginiz yardim edin lütfen. ben pek anlamiyorum bilgisayardan.

Bilgisayarin Özellikleri Budur.

işlemci : AMD Athlon(tm) 64X2 Dual, Core Processor 5200+, MMX, 3Dnow (2 CPUs),2.71 GHz,
    Bellek : 2048MB Ram > DDR2 800MHZ Kingston
    HDD : 120 GB > Samsung
    Ana Kart: Gigabyte Technology > GA-MA69VM-S2
    BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG
    Disk belleği dosyasi: 508MB kullanildi, 3430mb Kullanilabilir
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Professional (5.1, Yapi 2600) > Servis Pack 3
    DirectX Sürümü : DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Ekran Kartı : ASUS EAH3650 Series > Yonga türü: Ati Display adapter (0x9598) > Dac türü: Internal DAC(400MHz) > Yaklaşık Top. Bellek: 1024.0 MB > Geçerli Görüntü Modu: 1024 x 768 (32bit) (75hz)

Ses: Realtek HD Audio output
    Power Suply : 400watt Atx

Bi donanım uyuşmazlığı söz konusu olabilir mi

Başka bişey gerekli mi bilmiyorum. Lütfen bilgisi olanlar yardim etsin. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara Of The Desert -- 15 Mayıs 2009; 19:07:49 >

• kasanı bi temizle ısınma sorunu tozdan olabilir
    kapanma sorunu bilemiyceğim ama virüste olabilir
    işlemci sıcaklığın yüksekse o yüzdende reset atıyor olabilir
    bi format at pc rahatlasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_green

kasanı bi temizle ısınma sorunu tozdan olabilir
    kapanma sorunu bilemiyceğim ama virüste olabilir
    işlemci sıcaklığın yüksekse o yüzdende reset atıyor olabilir
    bi format at pc rahatlasın :)

kasayi temiz tutuyorum sürekli. makinede virüs yok.. 10 a yakin format attim aldigimdan beri..

işlemci > ekran karti kasanin icindekiler yaniyor..

bilgisayarin özelliklerini yazmamın sebebi > donanım uyuşmazlığı vardir belki. muhtemelen de öyle.. sadece emin olmaya calisiyorum. power supply 400 watt olmasina rağmen ekran kartina yetmiyor da olabilir. öyle bir şey de duymuşdum. herneyse :!
  • Windows'n Orjinal Değilse .. Yani Modifiyeli bir xp kullanıyorsan ekran kartı v.s eksik yada yanlış yuklemiş olabilir...
    Eger Normal Xp Kopya Yada Orj. Kurduysan Kasanın Kapağını açık tut ve açık bir alanda dursun ..
    Sorun Çözülecektir...
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: WariorStyLee

Windows'n Orjinal Değilse .. Yani Modifiyeli bir xp kullanıyorsan ekran kartı v.s eksik yada yanlış yuklemiş olabilir...
    Eger Normal Xp Kopya Yada Orj. Kurduysan Kasanın Kapağını açık tut ve açık bir alanda dursun ..
    Sorun Çözülecektir...

modifiyeli değil.. dediğin şeyi deniyicem teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

Oyundan çıkmasan?

serverları dolaşmam gerekiyor.. veya oyun zaten dc oluyor.. :\
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.