çok güzel günlerdi. wormlarda exp kastığım günleri hatırladım.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C6B037E8D
çok güzel günlerdi. wormlarda exp kastığım günleri hatırladım.
Alıntıları Göster
ağladım.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E04F5119C
ağladım.
Alıntıları Göster
moradonda eski pc le pazar yaptığımda çok kasıyordu tak tuk ayak sesleri de girince araya.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
moradonda eski pc le pazar yaptığımda çok kasıyordu tak tuk ayak sesleri de girince araya.. :)
Alıntıları Göster
duygulandım gerçekten nerde o günler off :(((
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1300
duygulandım gerçekten nerde o günler off :(((
Alıntıları Göster
enter + mouse enter mouse yapış yapış yapış (tak tik tik tak tik tak tik ) Ne günlerdi..
quote:
Orijinalden alıntı: peka
enter + mouse enter mouse yapış yapış yapış (tak tik tik tak tik tak tik ) Ne günlerdi..
Aynen.
O yapraklar donunca pc ye bakardım kırmızı ışık sürekli yanıyorsa aha oyuna girdin işte o sevinç yokmu ne güzeldi ya..
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
quote:
Aynen.
O yapraklar donunca pc ye bakardım kırmızı ışık sürekli yanıyorsa aha oyuna girdin işte o sevinç yokmu ne güzeldi ya..
Alıntıları Göster
beni oyuna bağlayan şey abartmıyorum!
quote:
Orijinalden alıntı: doogukan
beni oyuna bağlayan şey abartmıyorum!
Alıntıları Göster
ne müzikti ama yaa fakat bir süre sonra bayıyodu müzik arkasına winamp açardım oyun sesini kapatıp
1299 da en güzel zamanlarımdı bu oyunda. kasmak için oynamazdık bu oyunu. sırf arkadaşlarla vakit geçirip eğlenelim diye başlamıştık.
quote:
Orijinalden alıntı: South Korean
ne müzikti ama yaa fakat bir süre sonra bayıyodu müzik arkasına winamp açardım oyun sesini kapatıp
1299 da en güzel zamanlarımdı bu oyunda. kasmak için oynamazdık bu oyunu. sırf arkadaşlarla vakit geçirip eğlenelim diye başlamıştık.
Alıntıları Göster
çok güzel bir paylaşım sağolasın. eski ko yu özlettin bize
quote:
Orijinalden alıntı: Sueval
çok güzel bir paylaşım sağolasın. eski ko yu özlettin bize
Alıntıları Göster
ooff ulan eski ko olcak ki oynayalım yine şimdi çoluk çocuk doldu kassan adamlar koxper pk desen adamalar koxper bana gm lik vercekler 1 günde temizlerim serverları be, müzikte çok duyguluydu kardeşim ...
quote:
Orijinalden alıntı: metallica17
ooff ulan eski ko olcak ki oynayalım yine şimdi çoluk çocuk doldu kassan adamlar koxper pk desen adamalar koxper bana gm lik vercekler 1 günde temizlerim serverları be, müzikte çok duyguluydu kardeşim ...
Alıntıları Göster
Vay be eskiye döndüm nerede o günler bu müzik maradona girdiğimde baslardı süperdi.Gerçekten iz bıraktı bende bu bunu unutmam.
quote:
Orijinalden alıntı: PapuaYeniGine
Vay be eskiye döndüm nerede o günler bu müzik maradona girdiğimde baslardı süperdi.Gerçekten iz bıraktı bende bu bunu unutmam.
Alıntıları Göster
güzel muzikti kaybedince kıymete bindi :)
quote:
Orijinalden alıntı: firari43
güzel muzikti kaybedince kıymete bindi :)
Alıntıları Göster
Umursamadıgımız muzik duygulandırdı :D 50 lwle kadar emc onundeki lycanlarda kasmstım ilk charımı :D Bp 'ydi.
quote:
Orijinalden alıntı: mLq.
Umursamadıgımız muzik duygulandırdı :D 50 lwle kadar emc onundeki lycanlarda kasmstım ilk charımı :D Bp 'ydi.
Alıntıları Göster
50 lv e kadarmı
quote:
:D
ağlıyasım geldi
quote:
Orijinalden alıntı: mami_cavus
Bu şarkıyı duyunca içimi bi hüzün kapladı
al bendende o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
quote:
Orijinalden alıntı: mami_cavus
Bu şarkıyı duyunca içimi bi hüzün kapladı
al bendende o kadar
Alıntıları Göster
Ne kadar çok insanın ne kadar zamanı ve anısı geçmiş bu oyunda bu zamanlarda..O kadar çok anım var ki..Bende duygulandım gerçekten..Boş boş gezinmeler filan..o ayak sesi
quote:
Orijinalden alıntı: Ulas.
Ne kadar çok insanın ne kadar zamanı ve anısı geçmiş bu oyunda bu zamanlarda..O kadar çok anım var ki..Bende duygulandım gerçekten..Boş boş gezinmeler filan..o ayak sesi
Alıntıları Göster
Cok eskilere goturdu bu muzik cook. Hepsi de guzel gunlerdi.