Bildirim
Knight Online En eski Soundtrack
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet ve çok güzeldi moradonda çalardı keşke hala çalsa..
Geçmiş yılları düşündüren güzel bir çalışma.. -
ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim -
Offf Aklıma direk maradondaki nehir geldi aklıma. Keilanların ordaki dinazor iskeleti geldi aklıma :) Atak altındayken müzik in ritmi değişir, insan heyecanlanırdı Ne günlerdi... Bir müzik yetti herşeyi hatırlamama. Sağolasın -
Biraz Nostalji iyidir...
Bende Açmıştım bu konuyu -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim
ben mp3üme atıp gece onla uyurdum allaha upgrade duaları ederdim töbe töbe harbi büyüyoruz yahu -
Vaybe loading character data yüklerken bu ses başlardı oyuna gireceğini oradan anlardık.Elmoraddan çıkışta direk gavoltlar karşılardı eskiden sağlı sollu 2 slot orada az takılmazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Vaybe loading character data yüklerken bu ses başlardı oyuna gireceğini oradan anlardık.Elmoraddan çıkışta direk gavoltlar karşılardı eskiden sağlı sollu 2 slot orada az takılmazdım.
Aynen yahu.. Benim aklımdan uçmuş gitmiş bu sound.O kadar şey değiştiki oyunda nelerin gittiğini bile unutuyoruz zamanla.Hatırlattığınız iyi oldu.Teşekkürler
Bende ekleyeyim bari bir tane
Edit:Düzenleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjoern -- 9 Ocak 2011; 23:31:49 >
-
Eskilerle yenileri değiştirmiştim eskileri özledikçe dinlemek için. -
:,( -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim
aynen
@Hepoxy
bunu da hiç unutamam, hayatım boyunca da unutmayacağım. servera girmeye çalışırken az duymadık bu sesi, yarım saat 1 saat duyardık bu sesi servera girmek için zaman zaman beni çıldırtan bir ses olmuştur
bir tane de benden gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 10 Ocak 2011; 13:22:02 >
-
Heyt bea eski knight aklıma geliyor dinledikçe insana huzur verirdi o şarkı çok severdim millet ayarlardan background music'i kapatırdı ben açardım dinlerdim -
Eskilere gittim. -
çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu -
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu
kardeşim hayatta başarılar diliyorum sana kendine iyi bak o zaman.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Griffen
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu
kardeşim hayatta başarılar diliyorum sana kendine iyi bak o zaman..
oldu o zaman biz kalkalım -
Bu şarkıyı duyunca içimi bi hüzün kapladı -
ah ah eski günlerr -
Ah nasil ozledim eskiyi ya. -
Gerçekten güzel müzik.Bir zamanlar koxpun az, oyuncunun çok olduğu zamanları hatırlatıyor.Hala öyleyse şu an sadece abysste çalıyor bu müzik dinlemek isteyenler abysse gidebilir oyun içi
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X