Şimdi Ara

Knight Online En eski Soundtrack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet ve çok güzeldi moradonda çalardı keşke hala çalsa..
    Geçmiş yılları düşündüren güzel bir çalışma..
  • ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim
  • Offf Aklıma direk maradondaki nehir geldi aklıma. Keilanların ordaki dinazor iskeleti geldi aklıma :) Atak altındayken müzik in ritmi değişir, insan heyecanlanırdı Ne günlerdi... Bir müzik yetti herşeyi hatırlamama. Sağolasın
  • Biraz Nostalji iyidir...
    Bende Açmıştım bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim

ben mp3üme atıp gece onla uyurdum allaha upgrade duaları ederdim töbe töbe harbi büyüyoruz yahu
  • Vaybe loading character data yüklerken bu ses başlardı oyuna gireceğini oradan anlardık.Elmoraddan çıkışta direk gavoltlar karşılardı eskiden sağlı sollu 2 slot orada az takılmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Vaybe loading character data yüklerken bu ses başlardı oyuna gireceğini oradan anlardık.Elmoraddan çıkışta direk gavoltlar karşılardı eskiden sağlı sollu 2 slot orada az takılmazdım.

Aynen yahu.. Benim aklımdan uçmuş gitmiş bu sound.O kadar şey değiştiki oyunda nelerin gittiğini bile unutuyoruz zamanla.Hatırlattığınız iyi oldu.Teşekkürler
    Bende ekleyeyim bari bir tane

Edit:Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjoern -- 9 Ocak 2011; 23:31:49 >

• Eskilerle yenileri değiştirmiştim eskileri özledikçe dinlemek için.
  • :,(
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ozmnlar öyle bir ko aşkı vardıki bende bu müziği duyduğumda huzur dolardım ohbe derdim

aynen

@Hepoxy

bunu da hiç unutamam, hayatım boyunca da unutmayacağım. servera girmeye çalışırken az duymadık bu sesi, yarım saat 1 saat duyardık bu sesi servera girmek için zaman zaman beni çıldırtan bir ses olmuştur

bir tane de benden gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 10 Ocak 2011; 13:22:02 >

• Heyt bea eski knight aklıma geliyor dinledikçe insana huzur verirdi o şarkı çok severdim millet ayarlardan background music'i kapatırdı ben açardım dinlerdim
  • Eskilere gittim.
  • çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu

kardeşim hayatta başarılar diliyorum sana kendine iyi bak o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

çok iğrençti ya hemen kapatıyodum sesini nalet bişeydi nerden ekledin şunu

kardeşim hayatta başarılar diliyorum sana kendine iyi bak o zaman..

oldu o zaman biz kalkalım
  • Bu şarkıyı duyunca içimi bi hüzün kapladı
  • ah ah eski günlerr
  • Ah nasil ozledim eskiyi ya.
  • Gerçekten güzel müzik.Bir zamanlar koxpun az, oyuncunun çok olduğu zamanları hatırlatıyor.Hala öyleyse şu an sadece abysste çalıyor bu müzik dinlemek isteyenler abysse gidebilir oyun içi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.