Şimdi Ara

Knight Online En eski Soundtrack (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be duygularım alt üst oldu ne psikopat adammışım
  • Hey gidi günler...

Kim yapıyor acaba bu muzikleri KO adına bilgisi olan varmı ?

Yorumlarda çok manidar "Turkısh people's fucking the game." haklılar ne denebilirki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 29 Ağustos 2011; 7:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Cok eskilere goturdu bu muzik cook. Hepsi de guzel gunlerdi.

Buda bir baskasi.

sevgilime ayrıldıgımda bu kadar duygsallaşmamıştım

hiç unutmuyorum oyuna başladık abilerim sayesinde yaş 11 civarıydı hemen gittim priest açtım str'ye verip bp yapmıştık charı 33'e kadar bulcanda kastım evet yalnış duymadınız 5 ayım gitti bulcanlarda sonra mage açtım o, olmadı gittim tekrar bp'ye bunu kasmayı bıraktım artık sıkılmıştım kuzen eve geldi anlatıyo yaa kanka bişey var bıçakçı var göstericem çok fena vuruyo dagıtıyo etrafı anlatıyo tabi benim gözler büyüyo hayal ediyorum dalıp gitmiştim 1453 patchinin sonuna kadar 50 lvl yapmıştım 1505 patchi geldiginde 55 lvl yapıp ardream'a inmiştim cleaver +8 chitin set +7 vardı yine iş yapıyorduk eğleniyorduk ve ah be k2 insanların eğlenicegi bir oyundu bu niye içine ettinki ne güzeldi o günler dostluklar vs. benim çok arkadaşım oldu k.o sayesinde çok güzeldi o günler beraber geçirdik yıllarımızı bu oyunda..

• 2 yıl oldu bırakalı hâlâ eski halini özlüyorum
  • hayatımda beni şu müzik kadar etkileyen çok az şey vardır sanırım
  • Hüzünlendim be.Ne günlerdi.
  • Pwp lerde hala bu müzik çalıyor sanırım?
  • vay be nerden nereye knight ı bırakalı yaklasık 3 yıl oldu muzigi dinleyince oyunu ozledigimi farkettim oyun o zamanlara donse keşke hiç dusunmeden tekrar baslarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tungatazebiwe

hayatımda beni şu müzik kadar etkileyen çok az şey vardır sanırım

işte bu yüzden müzik ruhun gıdasıdır insan eskiyi özlüyor gerçekten...
  • orta 1 de başladım lise sondayım hala knight oynuyorum 7 yıl olmuş.hiç bi zaman sağlam charım olmadı hep ezik ezik oynadım ama güzeldi yinede
  • Zamanında bu müziği duymaktan sıkılmıyordum, şimdi dinleyince güzel vakit geçirdiğim günlerde aklıma geldi ama tam zamanındada bıraktığımı anladım

Ömrümü yedin Beramus
  • vay be ilk charı acısım aklıma geldi ne çabuk geçmiş dün gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Offf Aklıma direk maradondaki nehir geldi aklıma. Keilanların ordaki dinazor iskeleti geldi aklıma :) Atak altındayken müzik in ritmi değişir, insan heyecanlanırdı Ne günlerdi... Bir müzik yetti herşeyi hatırlamama. Sağolasın

Moradon kapısına arkanı verdiğinde en sol ileri köşede az mı Kekuri ring arardım (Knight Empire öncesi en köşe boştu taştan kapı gibi bir şey vardı orda sonra Keilanlar geldi hatırlarsanız.) Ben ilk Knight'da boss hunter olarak bilinirdim çevremde. Ayrıca ingilizce bilmedikleri için de tüm teknik bilgi bana aitti. Upgrade şanslarından drop listelerine haritalardan eventlere kadar Neyse benim monitörümde bi kararma sorunu vardı. Normal yağmurlar ile boss yağmurlarını ayırt edebiliyordum o yüzden. Boss çıkacağı zaman ekranda kendimi görüyordum öyle kararıyodu ekran :D:D Bir iki rehber hazırlamıştım. En çok Kekurikekukaka avlamaya bayılırdım. Normallerinden de çok Kekuri ring düşürmüşlüğüm vardır. Bir kez boss yağmuru başladı mı moradondan başlar kendi ırkımın memleketindeki bosslarına kadar avlardım. Hepsinin çıktığı yeri nokta atışıyla bilirdim. Assassin olmak faydalı çoğu zaman. Kesecek kadar güçlü olmayıp etrafında döne döne kestiğim boss çoktur.

Özledim ama sadece o zamanları. Yani Knight Empire öncesinde 1264 zamanları

Eski karakter seçim ekranı da en iyisiydi
     Knight Online En eski Soundtrack

• İlk ko zamanında , Troll bağırmadan id - Pw girmeye calıstıgım günler. Onunla yarışıyordum resmen :) Güzel nostalji
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Offf Aklıma direk maradondaki nehir geldi aklıma. Keilanların ordaki dinazor iskeleti geldi aklıma :) Atak altındayken müzik in ritmi değişir, insan heyecanlanırdı Ne günlerdi... Bir müzik yetti herşeyi hatırlamama. Sağolasın

Moradon kapısına arkanı verdiğinde en sol ileri köşede az mı Kekuri ring arardım (Knight Empire öncesi en köşe boştu taştan kapı gibi bir şey vardı orda sonra Keilanlar geldi hatırlarsanız.) Ben ilk Knight'da boss hunter olarak bilinirdim çevremde. Ayrıca ingilizce bilmedikleri için de tüm teknik bilgi bana aitti. Upgrade şanslarından drop listelerine haritalardan eventlere kadar Neyse benim monitörümde bi kararma sorunu vardı. Normal yağmurlar ile boss yağmurlarını ayırt edebiliyordum o yüzden. Boss çıkacağı zaman ekranda kendimi görüyordum öyle kararıyodu ekran :D:D Bir iki rehber hazırlamıştım. En çok Kekurikekukaka avlamaya bayılırdım. Normallerinden de çok Kekuri ring düşürmüşlüğüm vardır. Bir kez boss yağmuru başladı mı moradondan başlar kendi ırkımın memleketindeki bosslarına kadar avlardım. Hepsinin çıktığı yeri nokta atışıyla bilirdim. Assassin olmak faydalı çoğu zaman. Kesecek kadar güçlü olmayıp etrafında döne döne kestiğim boss çoktur.

Özledim ama sadece o zamanları. Yani Knight Empire öncesinde 1264 zamanları

Eski karakter seçim ekranı da en iyisiydi
     Knight Online En eski Soundtrack

şu karakter seçim ekranını hatırlatmaya ne gerek vardı şimdi naptın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İlk ko zamanında , Troll bağırmadan id - Pw girmeye calıstıgım günler. Onunla yarışıyordum resmen :) Güzel nostalji

ben oyuna login olurken evde misafir bir çocuk vardı sene 2004-05 galiba , onu bir gördü sesini felan duydu ağlayıp odadan kaçmıştı

• ah bee ne günlerdi 2 3 party ash knight larda slot kavgası yapardık 51 lvl bp ydim tabi ozamanlar bp kraldı sataşamazdı kimse malice attığımı yamulturdum arenada moradonda azmı kekuri ring düşürmeye çalıştım hayalimin takısıydı (nedenini bilmiyorum hala sempatim var görünce 5m den alasım geliyor )
  • yapmayın arkadaşlar resmen ağlama durumuna geldim .
    ahh ahh nerede eski knight
    hele birde frienz ko vardı ne günlerim geçti
  • Benim oynadığım zamanlar bu müzikler çalardı,şimdi bir çok şey değişmiş herhalde çok uzun zamandır bu oyuna uğramadım
  • Duygulandım wallahi ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.