Şimdi Ara

Knight Online En eski Soundtrack (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan nasıl duygulandım biliyor musun :D annem nefret ederdi bu şarkıdan gelirdi "yeter artık be afyonlanıyorsun bu şarkı ve oyunla" derdi.
    bu şarkıda unutmadığım tek 2 kasılma yeri lyconlar 'orta su' ve bultureler 'sol su'
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3 RoDD`

şuan nasıl duygulandım biliyor musun :D annem nefret ederdi bu şarkıdan gelirdi "yeter artık be afyonlanıyorsun bu şarkı ve oyunla" derdi.
    bu şarkıda unutmadığım tek 2 kasılma yeri lyconlar 'orta su' ve bultureler 'sol su'

Kanka yapma dur ağlamaklı oluyom bak
  • civciv alıyordun 30 lwl olduğunda patlıyordu manner felan geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Hey gidi günler...

Yorumlarda çok manidar "Turkısh people's fucking the game." haklılar ne denebilirki...

aynen.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum biraz ama rica etsem bu müziğin mp3 dosyasını bana yollayabilir misiniz? İnternette bulduklarım olmuyor, müziği loop haline getirmek için orijinal ses dosyasına ihtiyacım var. Oyunu kurulu olan bir arkadaş lütfen bu müziği ve eski intro müziğinin mp3'lerini bana yollasın, hatta yapabiliyorsanız loop için cut yapıp yollayın makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

moradonda eski pc le pazar yaptığımda çok kasıyordu tak tuk ayak sesleri de girince araya.. :)

bir yılbaşı eventi,üzerime battaniye çekmişim oyunun sesini açmışım heyecanlı heyacanlı sabaha kadar ne güzel oynamıştım yav,hiç unutmam o günü
  • aaah aaah. swift sesleri, worm, bandicoot sesleri duyuyorum beynimin içinde.. girmek için ctrl+alt+del yapmalar, msn koxp için saatlerce uğraşmalar falan. çok güzel günlerdi, şimdi oyun iyice iğrençleşmiş.
  • Duygulandım ya , servere girmeye çalışırken kaç dk dinlerdik ah be eski günleri özledim , yazın arçelikte çalışmıştım 3 ay bütün parayı Gb ye yatırmıştım 1 ay sonrada hack yemıstım, o kallugadaki bdwye girerdik ah beeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kötü müzikmiş , bayağı depresif bi o kadar da muhteşem.

kim yapmış acep
  • Herşey unutulur ama o sıcak ortam unutulmaz o dostluklar unutulmaz, asla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.