Şimdi Ara

Knight Online Kasma Sorularına Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Knight Online pek grafik isteyen bir oyun değil, her ne kadar yeni skill effectleri vs. vs. gelse de bir crysis değil sonuçta. Sadece oyun motoru uzun süredir güncellenmediği için işlemciye yanlış şekilde yükleniyor ve sonuç hepinizin bildiği gibi :)

FPS(Frame Per Second): Saniyede Geçilen Kare sayısı olarak türkçeleştirilir. Yani fps 40 ise , bilgisayar sizin önünüze 1 sn içinde 40 tane fotoğrafı değiştirmiş olur ve siz bunu hareketli bir cisim gibi algılarsınız.

Online oyunlarda 100 fps nin altına düştüğü anda sanırsam uzun zamandır counter strike 1.6 oynamışlığım var bundandır, o kasmayı farkediyor gözüm ve rahatsız oluyorum. Sadece knight online için bilgisayar almayı düşünüyorsanız tavsiyemi göz ardı etmeyin derim.

Görüntünün Çekildiği Bilgisayar : Msi Ge70 2oe 049xtr SSD,i7 4700MQ işlemci,Nvidia GTX 765M

! Nvidia ayarlarından tabiki de oyun tanıtılmıştır optimus özelliğini kapatıp sadece yüksek performanslı grafik kartı seçilmiştir...(Yine de şu şekilde yaptım oldu diyorsanız paylaşın:) )

Knight Online Kasma Sorularına Cevap

Fotoğrafı büyük görmek için (1920*1080) :http://i.hizliresim.com/7o09Nl.png

8 mantıksal işlemcinin sadece toplamda %34 ünü kullanıyor gibi görünüyor, aslında 1 mantıksal işlemciyi işleme boğduğu için oyunun fps si düşüyor. Çoğu insan da sanıyor ki bilgisayarın ekran kartında bir problem var. Problem tamamen knight online.exe ile âlâkalı. Çözmek için çekirdek hızı güçlü işlemci kullanmaktan başka bir çare bilen varsa buyursun 4 milyarlık bilgisayar ile pk da 40 fps (full grafik ayarlarında) görebiliyorum :).Bu fps olayıyla ilgili pm atıp duruyordum maradonda oyundan bir mage ile konuştum; maradonda 100 fps pk da 300fps küsür aldığını söyledi ama iş bilgisayarı kullanıyormuş :) Sli Raid Render bilgisayarı olarak tasarlanması ne ararsanız var yani o şekilde bir pc de de göstersin artık ... 300fps alması ne kadar önemli olur bilemiyorum ama en azından kendi gözünün algılayabileceği max. fps yi bilgisayar sağlıyor bu fps olayının fazlası zarar değil korkmayın :).

Bu neden bu kadar sorun oluyor derseniz : Online oyunlarda akıcılık önemlidir. Karşılıklı savaşta kim hızlı olursa o kazanır. Eğer siz chaos girdiyseniz ve ekranınız kasıyorsa kill alamamanız gayet normal :).Girdiğim son 10 chaosta ilk 3 teydim çoğunda da 1. oldum oda ayrı bir konu ama daha iyisi olabilirdi sonuçta. Çoğu kişinin bu fps yi bile görmediğini düşünüyorum maradonda attığım pm ler ve dönen sonuçlardan anladığım kadarıyla 5fps bile gören varmış. Ama bu bana yetmiyor şahsen. Benim bilmediğim bir çözümü olan buyursun :)))).

Tam çözüm olmasada :
    1)Görev Yöneticisi /2)İşlemler /3)Knight Online (sağ click) /4)Ayrıntılara Git /5)Knight Online (sağ click)/6)Öncelik Ayarla /7)Gerçek Zamanda/8)Knight Online (sağ click)/9)Benzeşmeyi Ayarla/ Tüm İşlemciler diye bir ekran daha açılcak Cpu0 ve Cpu 1 deki tiki kaldırın böylece ilk mantıksal işlemcide çalışmak yerine diğerinde çalışacaktır. Böylece farklı bir program vs. açtığınızda o programın yaptığı işlemler ile üst üste binmeyecektir.
    *** En az çift çekirdekli ve işlemci hızı yüksek olan işlemciler kullanılması. 2.4 ghz değil de 3.9 ghz işlemci kullanılması gibi. Aksi hâlde milyarlarca para verdiğiniz bilgisayar da bile oynayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3vr1m -- 10 Nisan 2015; 3:21:56 >

• Son yazdığını yaptım bakalım inşallah gözle görülür bir değişim olur.

Benim birde çok acayip bir sorunum var ben zehirli skill yediğim anda oyun kendinden geçiyor charın kitlenmesi gerekirken oyun kitlenip kalıyor

• Sendeki sorunu da ilk defa duyuyorum

Tahminimce oyun dosyalarıyla alâkalı bir durumdur. Fakat yinede kalabalık ortamlara denk gelmişsindir anlık sağa sola dönüşlerde fazlasıyla object konumlandırma hesabı yapacağı için işlemci için darboğazdan kitlenmeler yaşıyorsundur.

Tavsiyem oyunu şurdan tekrar yükleyip herhangi bir oyun dosyasını değiştirmeden oynaman :http://knight.nttgame.com/download/client/

Konuyu okuyan arkadaşlardan ricâm maradonda benim çektiğim gibi screen shot alıp buraya koymaları ve kullandıkları işlemci modeli ekrankartı modeli ve hangi işletim sistemini kullandığını yazmanız :).

Ek bilgi : Merdivenlerden çıkamayan arkadaşlar nedeni bilmediğim bir biçimde bu olay işletim sisteminden kaynaklanıyor. Win7 kullandım çok kısa bir süre ve alt tab(alt esc yaparak çözülebilir) yapınca dc olması olsun merdivenlerden çıkamama bugu olsun(oyunun baştan kurulmasını tavsiye etmişlerdi çözmek için) win 8.1 e geri dönüş yaptım :).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.