rüyamda babam warrior kasmıştı lwl 70 yan yana oynuyoduk
quote:
Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud
Rüyamda Solucan Kestim Içinden F9DeviL Düştü
LOL baya bi LOL oplmuş bu abi
BENİMDE KUZENİM 70 LVL WORRİOR U VARDI ÜSTÜME FULL SHELL CHİTİN +8 ALMIŞTI +8 RAPTOR ALMIŞTI
Şahsen rüyamda görecek kadar etkisinden kalmıyorum.
@my_moruk;
Abazamısın la
bi keresinde cz ye gittik baktım Gm orada dedim ki naber lan oda bana dediki iyidir abi idare ediyoruz kem küö felan dedi kes lan ense trasını dedim korktu sonra kendine dc aldıtttı kactı sonra czde biraz lwl 70 kestim sonra sıkıldım diger serverlere girdim oradaki lwl 70leride kestim basktım adam kalmamıs bende uyanayım artık dedim zaten okulada gec kaldım
quote:
Orjinalden alıntı: demon_dj_
bi keresinde cz ye gittik baktım Gm orada dedim ki naber lan oda bana dediki iyidir abi idare ediyoruz kem küö felan dedi kes lan ense trasını dedim korktu sonra kendine dc aldıtttı kactı sonra czde biraz lwl 70 kestim sonra sıkıldım diger serverlere girdim oradaki lwl 70leride kestim basktım adam kalmamıs bende uyanayım artık dedim zaten okulada gec kaldım
süper
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
priest kızlar rüyamdan çıkmaz
humanların town a tek dalmış gidiyodum biri uyandırdı
vay yazık
ben seni tanıyom lan ıxgnon da party yapmışyık magıc_tuarek_tr
Benim tuyamı anlatsam nolur yaw!! Ben warriorım 80lwl elimde raptora benzeyen acayip dragon başlı bi silah var önce malice atıom sora gidiom nova atıom sora da 80skiliini vurup cz yi birbirine katıodum!!
bende dunyada clanı number one oldum rüya oldum
BEN RÜYAMDA YATMIŞTIM BABAM SABAH UYANDIRMAYA GELDİĞİNDE BANA KALKACAM AMA REZ BEKLİYORUM DEMİŞTİM SONRA ANNEM NE REZİ BENDE YA ANNE BİLDİĞİN REZ İŞTE DEDİM SONRA ANNEM KÜFÜR EDİYORUM SANMIŞ BANA TERLİĞİNİ FIRLATMIŞTI ALLAHTAN DEYMEDİ
quote:
Orjinalden alıntı: ABORRR
BEN RÜYAMDA YATMIŞTIM BABAM SABAH UYANDIRMAYA GELDİĞİNDE BANA KALKACAM AMA REZ BEKLİYORUM DEMİŞTİM SONRA ANNEM NE REZİ BENDE YA ANNE BİLDİĞİN REZ İŞTE DEDİM SONRA ANNEM KÜFÜR EDİYORUM SANMIŞ BANA TERLİĞİNİ FIRLATMIŞTI ALLAHTAN DEYMEDİ