f9Devil , 0000000 , lord_tyranus we Herakles in arasına daglıyorum sırayla hepsini dogruyorum bole allta 4 tane
pro_voke has defeated lord_tyranus pro_voke has defeated Herakles pro_voke has defeated 0000000 pro_voke has defeated f9Devil
zuuhaaahahahaha sen birtanesin
La manyakmısınız rüyalarda da oyun ha?ne diyem valla ben dersler nedeniyle bıraktım arkadaş hala oynuyo.geceleri hep bişeyler mırıldanıp duruyo sayıklıyo..kaldırıcağım zaman da rez geldi kalk diyom :)) ama şu şeyi de sevdim 'rüyaları gerçekleştirmek için uyanmak lazım'harbi güzel
işte benim rüyam bi adamdan 5k isyiom tabi lwl im 25 asitim ile oynuyorum sanıyosm edana adam bana 500m veriyo walla böle bi rüya gördüm
Santana1905 has defeated Pathos Santana1905 has defeated Logos Santana1905 has defeated All GM's Santana1905 has defeated Knight Online
quote:
Orjinalden alıntı: HollowKing
yav sormayın benim rüyalarada giriyo. şimdi lightning 51 büyüm var. assassinim ama buff atrıyorum kedime. çok acayip bi rüyadı.
bi başka rüyadada +8 shardlarım vardı. ama cebinden çıkarıyodu. sonra cebime koydum. uyandım ceplerimi kontrol ettim ama shardlarım yoktu çok üzülmüştüm.
hoca sen baya kaptırmısın kendini ne bicim ruya bu
Bi keresinde lvl 85 skill i açılmıştı bende.Bi kullanıyodum yerde deprem oluyodu 40 k vuruuodu sona ordan bi chitin shelli + 8 priest impact li bi priest geldi onla evlendik skillerimiz fln deişti silahlar patladı felan
dj seco sen beramusta mı oynuyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: Santana1905
dj seco sen beramusta mı oynuyosun?
yok kardesim ben bıraktım yazın insallah
beramustaydın di mi mage sin supernowa atıosun
quote:
Orjinalden alıntı: Santana1905
beramustaydın di mi mage sin supernowa atıosun
karıstırıyosun ben diezde oyunuyodum
buarada ltfen konuyu dagıtma
Eğer bir oyun rüyalarınıza bile giriyorsa o oyunu bırakmanın zamanı gelmiş demektir nedir ya bu kadarda yapmayın sacma bu kadar ciddiye almayın su oyunu keyf için oynayın kaptırmayın kendinizi