ben buna benzer bi topic açmıştım zaten bi araştırsaydın keşke
ismi ###HAYLİNİZDEKİ KARAKTER### gibi bişeydi bilen bilir
gereksiz topiclere son getirilsin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Uu® :P
Siz Knight Bağımlısınız Olm
Ewet hoja artık biz knight bağımlısı olduk hatta artık pc den oynamak kesmiyo bizi damardan falan almaya başladık
hahaha guzel ruya yaa
zuahahha artk hayatın içinden çkıp rüya alemine bile girmş ko ne diym bn size aazaltarak oynayn bn öle yapıyom mtluyum:)
quote:
Orjinalden alıntı: _Diego_
ben buna benzer bi topic açmıştım zaten bi araştırsaydın keşke
ismi ###HAYLİNİZDEKİ KARAKTER### gibi bişeydi bilen bilir
gereksiz topiclere son getirilsin lütfen
kardeş bu gördüğün rüyaaaa hayalindeki karakter deil
ben oyuna ilk başladıgımda görmüştüm asas tım. 35 lwl olmuşum trust acılmıştı kendimi kral zannediyordum :)
dün sabah arkadaş bana +9 hp ve +9 int takı çıkardiğini sölemişti burning skeletten.ben de warrierim ya dedim str çıktımı yok dedi bana.neyse bugun rüyamda o arkın inn hostessini gördüm 5 tane +9str yüzük vardi.dedim ver lan 2 tanesini verdi bana ne sevinmiştim.sabah uyaninca baktım rüyaymiş::D
El morad female lerle yiyişiodum. biri kucağımda dieri koynumda. Her ileri geride kadının bi yerinden shard +10 düşüodu.
RÜYAMDA GM OLUP EDİT CHAR SATIYORDUM CEBİMİ $ İLE DOLDUYORDUM MİLLETİ BANLAYIP 100$ BAN AÇIYORDUM VE AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ İ**LİK YAPIYORDUM
bu rüyayı gördüğüm gün başım trollele derde girdi.Neyse biz troll partysindeydik ve yeni bir troll çeşidi vardı ada SAS TROLL diye hani neyse o gün trollere yatmıştım ve bu rüyamın sonunda da trollere yattığım için aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!diye kalkmıştım
rüyamda ne gördüğümü söylem size "HİÇ"
quote:
Orjinalden alıntı: spoiled31
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
Eğer bir oyun rüyalarınıza bile giriyorsa o oyunu bırakmanın zamanı gelmiş demektir nedir ya bu kadarda yapmayın sacma bu kadar ciddiye almayın su oyunu keyf için oynayın kaptırmayın kendinizi
ne var yani kardeş şurda bişiler paylaşıyoruz hem neden girmesin rüyalara yani rüyalara herşey girer olmadık şeyler görürsün belki sende görmüşündür
ben rüyamda samarayı gördüm ALLAH belasını versin o kızın
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
benim rüyamda mirage e dispand cektiler cok sövdüm
sende çok stres var arkadaş senin rüyaların bile negatif
rüyamda istemeden raptor +10 u delete ediyodum birden ter kan içinde uyandım
Bende DÜn gece MAgem le Eslanttan Darkstone, leri aşşağiya doğru falcon, Crimson ,Rawen ,harpy Leri proveker ile topolayıp kesiyordum bi an magem warrior a dönüşmüştü manyak provaker yapmaya basladım .. sonun da Öldüm annee diye uyandım
Sonra baktım Rüya
ben bi kere gördüm ama tam gördüm knight kendim olarak girdim neyse troll lerde dolaşıyorum bi trol waior vurdu bana ilk master patlaı sonra bayıldım rezz geldi kaldırdı ve gerçek
AL SANA RÜYA AMA BU GERÇEK RÜYÜ Bİ GÜN BUNLAR BİTERSE RÜYA O ZAMAN OLACAK BUNLARSIZ Bİ RÜYA DİLE BENCE .
ADMİN edit char yapar nasıl yapar stat ve skill pointlerini açar 255 ler hepsini bu edit chardır. ama sıfırdan 60-70 lvl char ile zaman kaybetmez ÇÜNKÜ datalarını kopyalamak oluşturmak uzun iş. bunun yerine sizin kasılmış charınızı alır üzerinde nick deiştirir ve bazen hatırlayın NCScroll ile isim deiştirmek bazı günlerde açılırdı bu günlerde sizlerden hacklenen charlar nickleri deişip statları ile düzeltme yapılır. itemler ise +1 DM lerden düşürülür ve Bos Scrollarından (zamanından bu bos scrollarından bayağı para ile almıştık hatta bi ara arkların charlarını hacklendi ve gm olayı yüzünden maradonda boss time bile yapmıştık.)
2. Serverda Bazı charlar BOss time yapar... bunların eline bu boss scrolları nasıl düştü ? Bakın bu boss scrolları nereden gelir GM ve ADMİN den para karşılığı satın alınır ama türklerin ne kadar düpeci olduğunu unutan gm memnuniyetle 100 dolara 10 tane satar Türkler ise bunları düpleyerek 9999 tane yapar ve yine 9999 yine 9999 yine 9999 yapar bunları türkiyede para karşılığı satar. bizim gibi parası birazcık olan yada tanıdıkları olanda rica ile alır. sonra bizim gibilerde düpeler ama bokunu cıkarmaz. neyse. (kimse yapmayacakki sende yapmayasın varsa bi imkanın yap kullan )
3. Oyun temizdi sonradan mu bu hale geldi ? Oyun başından beri dir zaten pisti temiz değildi sürekli lag ve sürekli hacklenmeler vardı bu yabancılar zamanından beridir vardı. ama KE ye geçildiğinde ise tamamen iş capital e yüklenmeye başladı bu yukardaki olaylardan uyanan gm artık düp yöntemleri ile savaşmaya başladı çünkü para lazımdı ve artık bazı şeyleri görmüşlerdi (EN SON BİZİM MARADONDA YAPTIĞIMIZ BOSS TIME 2 SAAT SÜRDÜ ve server disconet oldu sabaha kadar açmadılar) ama ertesi gün yine devam sonra yine devam en sonunda bişeylerin düzelmeyeceğini görünce onlarda bu scrolları sitelerinden ve serverlarından sildiler fakat tamamen değil sonra bunları yeniden çıkarıp satmaya başladılar çünkü server temizlenmişti ki ne temizlenme ama neyse... bunu en son cz cyperda ODI tarafından boss time çıkartırken şahit oldum . . . (demekki hala var ama ismi ve cizmi deişik olarak sanırım )
4. Oyun neden paralı oldu hani paralı olmayacaktı. Serverlarından kaçan yabancılardan büyük miktarda para kazanan gmler bu adamların yokluğunu türklerden çıkarmak maksadı ile üyelik sistemi getirdiler yok exp yok cart yok curt diye bizim insanımız nedir diyerek aldı aldı aldı ve kullandı ne oldu serverlar türk doldu ve bizim mantığımız gibi bi adam ölür yolda sonra yanındakine dersinki daha 70 milyon daha var bişi olmaz . Zaten yurt dışından siteye girişlerde cüzi bi rakamda para almaktadır. USKO.
5. Üyeliklerde hile acc ler Üyeliklerde 1 ay parası yatırırsın site ne olduysa sonraki ay da senden hiç cevap almaksızın sonraki ayın parasını da keser krd kartınızda bakiyeniz varsa. (hertürlü ayıkladılar TÜRK İSTİKBALİNİN EVLATLARINI) şu oyundan türkler bi çekilse batar server 1 ayı bulmaz
6. +10 İTEMLER +10 Sadece Giga da gözükür dierleri ise + 0 olarak gözükür bu +10 demektir dierleri ise zaten +1+2+9 gibi devam eder. düşünsenize cz ye çıkıosunuz herkezde +0 item var (+10) herkezin kolları yanıo cayır cayır. of ne ala memleket. bizde düpe yaptık ama +10 raptoru sadece boss keserken kullandık cz de değil.
7. %100 +7 +8 UPGRADE SCROOL Bu scroolda 2nci maddede yazdığım gibi üremiştir servera önce GM ADMİN ikilisi sonra TÜRKİYEDEKİ SATICILAR ve düpeciler tarafından servera dağıldı. 1 scroolu 20-100 arası adamına göre kickleyen satıcılarda var isim vermicem kimin bu işten para kazandığını zaten bi çoğumuz bilio dierleride küfür edebilir
8. Her hafta wipe yöntemi (düpe item silme ) her hafta düzenli olarak yapılan wipe işleminde ise düpe yapan arkadaşlar onunda yolunu buldu. nasılmı AZ SONRA. NAME CHANGE SCROOL ile charın nickini deiştirdiğinde düpelediğin itemler wipeden geçer wipe görmemiş olur.
9. DÜPEDEN +8+9 İTEM YAPMA VE silinmeme +1 olarak düşürdüğünüz yada aldığınız düpe olmayan itemi düpleyerek 1 inventory yapıonuz sonra bunları sıra ile upgrade basıonuz sonra bunlar +7 oloyur ve bunları da düpeliyorsunuz upgrade basıonuz +8 oluyor yok bu bana yetmez diosanız yine bi inventory düpelionuz +9 a geçiriosunuz 1 itemden 1 tane olur mantığı ile diğerlerini yakıosunuz böylece 1 tane iteminiz oluyor düpeledikleriniz sildiğiniz için serverda artık sadece o item var ve istediğiniz + da
10. INVALID PASSWORD. nedir neden olmuştur ? charınız elden gttimi? EVET BU YAZI ÇIKTIMI YAPACAK BİŞEYİNİZ YOK web sitesinede giremediğniz için sizi kimse kaale almayacaktır NCS ile de char ismi deişir sonra kimse de bulamaz zaten. buna yapanlarda sizin şifrenizi görebilecek kim var genelde bunu oyunun yöneticileri yada türkiyediki piyonları tarafından sisteme giriş izni olan şahıslar yapar. 11. BİR CHARI BAŞKA SERVERA KOPYALANIR MI ? bu kadarda böylede hack mi olur kardeşim. evet olur. arkadaşımın birlikte başlayarak kastığı charı Cyperdan Xienona bütün charın datalarını kopyalayarak geçirdiler nicki ne kadar yüzündeki bene kadar aldığı np ve explere kadar aynısını (zaten charın datasını alınca herşeyini de almış oluyorlar. ) Cyperdaki char yok görünüyor fakat lvl sıfır banka duruyor. char yok HERALDE O ZAMAN bu işlerde biraz acemiydi. kopyalanan charda zaten satıldığı için (siparişen istenmiş xienon serveri için)
12. Charları neden Hacklesinler GM char Yapamazmı? Hacklemek Yerine işte dediğim gibi bu sever 3 kişi tarafından (daha önce açtığım topiclerde yazılı) kurulduğundan dolayı isteyen istediğini yapıyor arkadaşlar bizim türkiyedeki maşalara Gm charı yaparak istediklerine ulaşıoyorlar ve şöylede bir söylenti çıkarıoyorlar serverin dataları hacklenmiş datalarına girilmiş falan mış filan mış işte asıl kopma noktası burası sen sisteme giriş izniverirsen adama adam girer istediğini yapar sorunu çözemezsen böyle çözümler üretirsin. sende şunu dersin - aaaa adamlar ne yapsın datayı hacklemişler way be ne hackerlar var bu dünyada .... işi gücü bitti bu serveri hackliyecek oynamadığı bilmediği şeyleri karıştırcak. diyelimki girdi zaten her server kendine yedek alır rollbackk all servers iş biter bu kadar basit bütün işi benmi öretcektim değilmi. zuhaha.
Charları Gm ler yapar fakat uraşmak yerine üstte yazdığım yazıda niçin yapmadıkları yazıyor fakat uraşmak isteyen şahıs ise zaten 10 dkkada kendine char çıkarıor piyasaya. bunu işi bilenler yapıoyur bilmiyenler ise türkler zaten o kadar scrpt bilgisi yok adamların o kadarını beceremiolar o yüzden bu insanlar sizin charlarınıza sarkıolar 13. Yeni söylenti hacker KONYALI işte ben buna bi tarafımla gülerim daha öncede başka yerlerden izmir çanakkale yok başka bi yer dediler ne oldu işin ucu nereden çıkta TÜRKİYENİN BAŞKENTİ ANKARA ... burada bacak kadar çocuklar yaşları 18-25 arası pokeler tarafından bu düzmeceler planlanıyor.. HELAL OLSUN AMA BİZİM MİLLETİMİZ EN ufak bi söylentiyi bile nasılda çeviriyor. konyadan bi çocuk warior muş yok adam servera giriyormuş falanmış filanmış. bunların alayı fasa fiso arkadaşlar bunlar TAMAMEN ANKARA kaynaklı işler bi gün yine başları belaya girecek bu sefer aldıkları charları geri vermekte onların hayatlarını kurtaramıyacak. (neden bu şekilde diyorum artık bu oyun bazı arkadaşlar tarafından farklı yorumlanıyor nasıl şöyleki artık onların sosyal yaşantısı girip lvl item ve NP kasmak .... sen çocuğun elinden şekerini alırsan çocuk ya ağlar ya küfür eder ya da bi taş sopa işte bişi alır kafanı kırar değilmi ?)
14. KONYALI HACKER KARDEŞ ANKARADAN TAŞINMAMIŞSA ONU BİLEMEM ZUHAHA AMA İMKANSIZ BİŞİ SANIRIM BİZ ONU ANKARADA BULDUĞUMUZA GÖRE KONYADADA BULURUZ EĞER İSTERSEK kendisi de bu forumu okuyordur mutlaka (dimi canım ?) aklıma hemen şu kelime geldi YUSUF yusuf
15 BENMİ NEDEN HALA OYNUYORUM İtem var para var imkan var canım sıkılır girerim ben sadece keyif yapıyordum şimdi artık yeter diyorum ii ce sıkıldım SR oynuyorum buda USKO gibi olacağını sanmam çcünkü farklı bi konu farklı bi uraş EĞER TAVSİYE EDECEĞİNİZ ONLİNE OYUN VARSA BAKABİLİRİZ. ORAYADA.
16. EĞER AKLIMA YİNE BİŞİ GELİRSE TOPIC AÇARIM ŞİMDİLİK BU KADAR YETER BAYMIYIM SİZİ.
İİ GECELER TATLI RÜYALAR USKOSUZ BİRGÜN DİLEĞİMLE
DUA . . . ALLAHIM TÜM İNANANLARI BU USKO DENEN ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORU BİZİ HAKİKATE YÖNLENDİR. BU HAKSIZ VE DALALETSİZ YAHUDİ ARKADAŞLARIN ELLERİNDEN ÇEKMEYELİM ARTIKIN. . . BİR GÜN DAMARLARIMIZDA USKO AKAN KANI TEMİZLE BİZİ ISLAH ET BİZE ŞİFA EYLE YARABBİ. AMİN. . .
ben de elime iron bow alıyodum iron bow yanıyodu cz de tek başıma adam kesiyodum felan ama malesef rüya rüyalar başlar ama BİTMEZZZ
bende mülayim mülayim moradonda worm snatcer bandicoot kesiyodum.sonra bi snatcher bana kafa tuttu dedim dedim dinletemedim sonra bi kestim ordan bir kutu çıktı ve ne göreyim kutunun içinden bana bir....(DEVAMI ALTTA)