Eğer bir oyun rüyalarınıza bile giriyorsa o oyunu bırakmanın zamanı gelmiş demektir nedir ya bu kadarda yapmayın sacma bu kadar ciddiye almayın su oyunu keyf için oynayın kaptırmayın kendinizi
ne var yani kardeş şurda bişiler paylaşıyoruz hem neden girmesin rüyalara yani rüyalara herşey girer olmadık şeyler görürsün belki sende görmüşündür
bir rüya gördüm sormayın . şimdi ben bi lvl 70 rogue yim moradonda canım sıkıldı priest sevgilim ile dolanıyom . dedim 2000 atarmısın cnm dedim oda attı . sora el ele dolaştık birden karşımıza kalleş logos çıktı elimden ssevgilimi aldı .bende dedim bırak ulennnnnnnnn o kızı . bloody beast i bi çakarım ağzın yamulur dedim . oda dedi gel lan 1v1 yapak . sora dedim buf kullan mak fln yok. sora sevgilime pm attım dedimki : dalarken malive parasite fln at ..... e gelmiyelim . oda ok dedi. başladık logos la . benim priest malice attı parasite attı . ben başladım doğramaya. 2 saat uğraştıktan sonra logos un master yandı . iman gücüyle (critical damage) ile 7894 vurduktan sonra logos yattı içinden de +9 raptor +9 shard+9 shell +9 knight online çıktı. :D sora cz yaptım abowwww. 0000000 gelmiş diyoki ' abi ışınlancam 10 k pls ' bende diyom sieeeeeeeeeeee . F9 geliyo diyo abi +8 stiletto var alcanmı diyo . bende diyom sana bi spike yaparım amele sümüğü gibi yapışırsın . oda diyo abi kulun olam yapma sora ben wc ye gittiğim anda üstüme shade mare çekmişler bi baktım shade bana dalıyo vurduğu ise 1 mi 2 mi ne kalktım bi kodun spike yi tekkkkkkk. nasıl ?????
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
bir rüya gördüm sormayın . şimdi ben bi lvl 70 rogue yim moradonda canım sıkıldı priest sevgilim ile dolanıyom . dedim 2000 atarmısın cnm dedim oda attı . sora el ele dolaştık birden karşımıza kalleş logos çıktı elimden ssevgilimi aldı .bende dedim bırak ulennnnnnnnn o kızı . bloody beast i bi çakarım ağzın yamulur dedim . oda dedi gel lan 1v1 yapak . sora dedim buf kullan mak fln yok. sora sevgilime pm attım dedimki : dalarken malive parasite fln at ..... e gelmiyelim . oda ok dedi. başladık logos la . benim priest malice attı parasite attı . ben başladım doğramaya. 2 saat uğraştıktan sonra logos un master yandı . iman gücüyle (critical damage) ile 7894 vurduktan sonra logos yattı içinden de +9 raptor +9 shard+9 shell +9 knight online çıktı. :D sora cz yaptım abowwww. 0000000 gelmiş diyoki ' abi ışınlancam 10 k pls ' bende diyom sieeeeeeeeeeee . F9 geliyo diyo abi +8 stiletto var alcanmı diyo . bende diyom sana bi spike yaparım amele sümüğü gibi yapışırsın . oda diyo abi kulun olam yapma sora ben wc ye gittiğim anda üstüme shade mare çekmişler bi baktım shade bana dalıyo vurduğu ise 1 mi 2 mi ne kalktım bi kodun spike yi tekkkkkkk. nasıl ?????
Yaratıcı
bnm rüyam karmaşıktı biraz... günlük hayat ile oyun karışımı salak bişeydi... bi odadayız 5-10 kişi... bi adam* odanın bi köşesinden diğer köşesine koştu.. arkasından troll gelio böle... nese bi sinir oldum adama, troll çekio die... yanımdan geçerken adam*'ın dizine yandan bi vurdum... nese sonra köşede durdu... etrafındakilere bakındı.. sonra direk bnm ismimi söleyerek "sen yaptın(vurdun) dimi?" dedi... ben de (hem suçlu hem güçlü olayına dayanamayarak) kalktım tam adam*'a dalmaya niyetlendm... tokadı bi geçirdi... ben daha bi delirdm... rüya ya ben konuştukça adam konuşuo anlaşılmıo dediklerim... fıttırdım iice... dalmaya çalıştım... sonra bitti sanırm rüya şu an bu kadarını hatırlıorm...
*Bahsettiğim bu adam "evdeki yabancı" dizisinde oynayan biri... ne alakası var nerden girdi rüyama anlamadm
Not: Siz de böyle bi rüya görürsenz etrafınızdakilere deil sadece bu foruma anlatın...
quote:
Orjinalden alıntı: undomiel
bnm rüyam karmaşıktı biraz... günlük hayat ile oyun karışımı salak bişeydi... bi odadayız 5-10 kişi... bi adam* odanın bi köşesinden diğer köşesine koştu.. arkasından troll gelio böle... nese bi sinir oldum adama, troll çekio die... yanımdan geçerken adam*'ın dizine yandan bi vurdum... nese sonra köşede durdu... etrafındakilere bakındı.. sonra direk bnm ismimi söleyerek "sen yaptın(vurdun) dimi?" dedi... ben de (hem suçlu hem güçlü olayına dayanamayarak) kalktım tam adam*'a dalmaya niyetlendm... tokadı bi geçirdi... ben daha bi delirdm... rüya ya ben konuştukça adam konuşuo anlaşılmıo dediklerim... fıttırdım iice... dalmaya çalıştım... sonra bitti sanırm rüya şu an bu kadarını hatırlıorm...
*Bahsettiğim bu adam "evdeki yabancı" dizisinde oynayan biri... ne alakası var nerden girdi rüyama anlamadm
Not: Siz de böyle bi rüya görürsenz etrafınızdakilere deil sadece bu foruma anlatın...
Bencede hatta siz bu tip rüyalar görüyosanız burdakilerede anlatmayın direkt bi psikolog bulun ona anlatın ama adam güldüğü bölgenin üzerinde oturuyo olduğu için pek renk vermez.
BEN RÜYAMDA YATMIŞTIM BABAM SABAH UYANDIRMAYA GELDİĞİNDE BANA KALKACAM AMA REZ BEKLİYORUM DEMİŞTİM SONRA ANNEM NE REZİ BENDE YA ANNE BİLDİĞİN REZ İŞTE DEDİM SONRA ANNEM KÜFÜR EDİYORUM SANMIŞ BANA TERLİĞİNİ FIRLATMIŞTI ALLAHTAN DEYMEDİ
abi super yaw koptum gulmekten
bi gün açtım knightı bir baktım benim mage 70 her türlü şey var ben light/glacier im 2 35 kagıdı da var 54 57 kagıtları var master açık 62 kagııd var 70 kagıdı var 2 nova acık böyle +10 complete set var hp bonuslu sonra 2 tane elixir +10 var takılar +20 mp +10 hp(int) bonuslu aşmışım böyle çıktm dışarı luferdeyim dolanıyom ne görsem 42 yle vuruyorum tek atıyorum dolandım dolandım goleme tek trolle tek ravene tek şuna buna derken bi mutfaga su içtim geldim sonra bi daha baktım eslanttayım orda da dolanayım dedim aposa tek troll captain a tek crimson winge tek dm ye tek allah aallha deidm bosslar cıktı hepsi bi arada ben lighteningin 70 skillini çaktım hepsi içiçeydi hepsi tek vuruşta yattı kutuları açma gereği duymadım bile sonra bi baktım benim itemların durability 1 er eksilmiş olur mu dedim çöpe attım....
Ruyamda ko oynuyodum dc oldu uyandım
kardeş sen çok şey isiton ama ilerde olur belki :D
rüyamda Knight Online'nun kurucusu tanıdık çıkıyor beni admin yapıyor gerisini siz düşünün artık istediğimi yapıyorum :)
bende magem ile geziyorum moradona glmişim pazar geziom.tüm herkea pm atıyo agaaaa nolur beni aks felan.soraapzarda bi bakıom tüm itemler 1 coinden hepsini çekiom böle lvl 90 olmuşum.f9 gelio bana dioki.türkçe dio ama(:.aib kulun köpeğin olam bana bi raptor ver dio.bende siee diom adama.adam daha da yalvarıo.soa lvl 90 büyüsü şöle bişimiş moradonda isteğin kişiye karus almoard fark etmez 1 çakışta öldürüon ve bütün npler senin oluyo adama bi kodum büyüle adamın tüm npler bana.böle bi alan büyüm var eslant büyklüğünde.bi kodum eslanttaki tüm yaratıklar aynı anda öldü.süper bişidi.sora irden dabbe girdi rüyama aniden uyandim ve sonr salak gibi bilgisayarı açıp gerçekmi die bakmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: ABORRR
BEN RÜYAMDA YATMIŞTIM BABAM SABAH UYANDIRMAYA GELDİĞİNDE BANA KALKACAM AMA REZ BEKLİYORUM DEMİŞTİM SONRA ANNEM NE REZİ BENDE YA ANNE BİLDİĞİN REZ İŞTE DEDİM SONRA ANNEM KÜFÜR EDİYORUM SANMIŞ BANA TERLİĞİNİ FIRLATMIŞTI ALLAHTAN DEYMEDİ
benim rüyama girmez bu oyun girerse mostwanted girer
quote:
Orjinalden alıntı: woldemord
quote:
Orjinalden alıntı: undomiel
Bencede hatta siz bu tip rüyalar görüyosanız burdakilerede anlatmayın direkt bi psikolog bulun ona anlatın ama adam güldüğü bölgenin üzerinde oturuyo olduğu için pek renk vermez.
Ben buna koparım :D:D:D:D
ben rüyamda tüm bossları r ile kesiodum ve herkes party pls diodu eziq olmama rağmen ve ayrıca cz de dantefln kimse kalmadı karşımda beni gören kaçıodu
ben gördüm 70 lik warriorlar talosu kesiodu yattılar sonv uruşu ben yapıp gelen itemlerle zengin exlede master oluodum
sword breaker +10 takıom hem parlamıo hemde kukry gibi gözüküo takınca aynı rüya içinde 61,6 ataklık100kya mirage alıodumve knightın içindeyim ve aynı anda skilleri görüom sol tarafta...dark mareye pm atıodum
quote:
Orjinalden alıntı: ABORRR
süpervalla benim rüya falan gördüğüm yok neden diceksiniz.çünkü şimdiye kadar knighta herşeyim oldu:D