ben her gece rüyamda knight oynuyorum gecen gün rüyamda +6 sharp vardı onu alıyodum cok seviniyodum. bu topicde herkes knightla ilgili bir rüyasaını anlatsa cok iyi bir topic olabilir ve cok komik belki ierde işi büyütüp rüyaları yorumlarızda
f9Devil , 0000000 , lord_tyranus we Herakles in arasına daglıyorum sırayla hepsini dogruyorum bole allta 4 tane
pro_voke has defeated lord_tyranus pro_voke has defeated Herakles pro_voke has defeated 0000000 pro_voke has defeated f9Devil
ruyaların güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57
Bu mesaj silindi.
benim rüyamda mirage e dispand cektiler cok sövdüm
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57
Bu mesaj silindi.
rüyalarıma fazla girmio ama hayal kuruorum genelde we kendimim 60 + lwl da shelli rpator lu yada mage olarak görüorum her yere nowa fln atıorum
quote:
Orijinalden alıntı: hell_quard
rüyalarıma fazla girmio ama hayal kuruorum genelde we kendimim 60 + lwl da shelli rpator lu yada mage olarak görüorum her yere nowa fln atıorum
Alıntıları Göster
ya istesem lwl 60 anında olurum lwl 57 ama %98 falan galiba
son 1 ay falan hiç girmedim ares e PC ye reset attım falan filan sonra beta cıktı betaya girdim orda da 60 olcam nova atcam
we ayrıca sadece ruyamı soledim gercek bi hayat diil :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
son 1 ay falan hiç girmedim ares e PC ye reset attım falan filan sonra beta cıktı betaya girdim orda da 60 olcam nova atcam
Alıntıları Göster
Rüyalarımı abarttım...
Dual +10 Shard
+10 Shell set
70 LwL
Dual +5 Kekuri Ring
+5 Iron Belt
+5 Iron Necklace
+5 Rogue Earning
+5 Rogue Earning
OyToDoYtO_Tr has defeated Worm OyToDoYtO_Tr has defeated Snatcher OyToDoYtO_Tr has defeated Dragon Tooth Skeleon OyToDoYtO_Tr has defeated Dread Mare
Böyle bisey oyunda tabik olamaz
OyToDoYtO_Tr has defeated Lord_Tyranus OyToDoYtO_Tr has defeated F9DeviL OyToDoYtO_Tr has defeated 0000000 OyToDoYtO_Tr has defeated Lanna_Cleric OyToDoYtO_Tr has defeated HitMachine OyToDoYtO_Tr has defeated RaekMaker
Aklıma gelen bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Alıntıları Göster
ben bikere rüyamda keeperi kestigimi gördüm bi sevindim bi sevindim
quote:
Orijinalden alıntı: babali
ben bikere rüyamda keeperi kestigimi gördüm bi sevindim bi sevindim
Alıntıları Göster
ben de rüyamda elimde gicantic axe elimdeydi lvlim de 70 di herkezi tekte kesiyodum
f9Devil , 0000000 , lord_tyranus we Herakles in arasına daglıyorum sırayla hepsini dogruyorum bole allta 4 tane
pro_voke has defeated lord_tyranus pro_voke has defeated Herakles pro_voke has defeated 0000000 pro_voke has defeated f9Devil
ABİ HARBİ RÜYA MIŞ HAA
Alıntıları Göster
yav sormayın benim rüyalarada giriyo. şimdi lightning 51 büyüm var. assassinim ama buff atrıyorum kedime. çok acayip bi rüyadı.
bi başka rüyadada +8 shardlarım vardı. ama cebinden çıkarıyodu. sonra cebime koydum. uyandım ceplerimi kontrol ettim ama shardlarım yoktu çok üzülmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: tozkoparan9198
rüyamda knightı bırakmıştyım çok sevindim (knight manyağı deiilim)
Alıntıları Göster
bende lvl 65 olmuş iki elimde +8 mirage var cz de manyak np kasıyodum bide +8 bir sürü item basıyodum
quote:
Orijinalden alıntı: HollowKing
yav sormayın benim rüyalarada giriyo. şimdi lightning 51 büyüm var. assassinim ama buff atrıyorum kedime. çok acayip bi rüyadı.
bi başka rüyadada +8 shardlarım vardı. ama cebinden çıkarıyodu. sonra cebime koydum. uyandım ceplerimi kontrol ettim ama shardlarım yoktu çok üzülmüştüm.