Bugün şöyle eskiden oynadığım bi chara gireyim dedim şifresini hatırladığım tek charıma girdim baktım birde ne göreyim 2006mıydı 2007miydi o yıllarda christmas eventte kasılan itemlerden çıktı bankasında o zamanlara gittimde bi 14 15 yaşlarındaydım evde 56k internetim bittiğinden internet kafeye gidip halil abiye 2saat+1saat bilgisayar açtırıp oturup sobayla ısınan internet kafede büyük abilerle beraber işte bu itemlerden kasıp kasıp kaptan kunabarlın yanındaki npcden kırdırırdık hayatta hiçbir oyundan o 2 hafta aldığım zevki alamadım.
Güzel zamanlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
Güzel zamanlardı.
Evet Zaten sonra da bozulmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
Güzel zamanlardı.
Tebessüm ettirdi
Hatırlıyorum 1-2 m imiz olunca sevinirken bunlar sayesinde 2 gb param olmuştu horn 7 mi 8 mi ne almıştım sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Hatırlıyorum 1-2 m imiz olunca sevinirken bunlar sayesinde 2 gb param olmuştu horn 7 mi 8 mi ne almıştım sonra.
Maneviyat zamana yenik düştü havanda su dövmüşüz o zamanlar aslında farkında değilmişiz şimdiki haliyle karşılaştırınca
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
Bu mesaj silindi.
oyunun çöküşüde o eventten sonra başladı yavaştan
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
Alıntıları Göster
Heyt be bunlarin bugunu yapıyorduk zamanında :)
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
Heyt be bunlarin bugunu yapıyorduk zamanında :)
Alıntıları Göster
çok iyi hatırlarım bende arkadaşımla cafede kasıp kırdırdımı sonra çıkan itemleri ucuza koyup sattımı ardından +1 reb md almıştım ozamanlar pazarda 999m di düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: IITheWariorII
çok iyi hatırlarım bende arkadaşımla cafede kasıp kırdırdımı sonra çıkan itemleri ucuza koyup sattımı ardından +1 reb md almıştım ozamanlar pazarda 999m di düşünün
Alıntıları Göster
Bunların buglanmasıyla item seviyesi arttı zaten o zamanlarda inanılmaz şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
aynen
vay be ne günlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
aynen
vay be ne günlerdi
Alıntıları Göster
güzel günlerdi
hayatımda ilk shardı o zaman takmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: eazy e
Aynen +3'e basmaya korkmuştum o derece
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
Orijinalden alıntı: eazy e
Aynen +3'e basmaya korkmuştum o derece
Alıntıları Göster
çam ağaçlarını kovalardık
quote:
Orijinalden alıntı: xigenon_line
çam ağaçlarını kovalardık
Alıntıları Göster
yıl başı çam ağaçlarını sabaha kadar kovalamıştım be
quote:
Orijinalden alıntı: cc211
yıl başı çam ağaçlarını sabaha kadar kovalamıştım be
Alıntıları Göster
çok salakçaydı aslında ama daha iyi bir gelir kaynağı yoktu o zamanlar maden vs ..
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
çok salakçaydı aslında ama daha iyi bir gelir kaynağı yoktu o zamanlar maden vs ..
Alıntıları Göster
Çok kolay düşüyordu.Tanesi 10 m ediyordu.Herkes gibi iyi para kaldırmıştım bende .
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt. Roach
Bugün şöyle eskiden oynadığım bi chara gireyim dedim şifresini hatırladığım tek charıma girdim baktım birde ne göreyim 2006mıydı 2007miydi o yıllarda christmas eventte kasılan itemlerden çıktı bankasında o zamanlara gittimde bi 14 15 yaşlarındaydım evde 56k internetim bittiğinden internet kafeye gidip halil abiye 2saat+1saat bilgisayar açtırıp oturup sobayla ısınan internet kafede büyük abilerle beraber işte bu itemlerden kasıp kasıp kaptan kunabarlın yanındaki npcden kırdırırdık hayatta hiçbir oyundan o 2 hafta aldığım zevki alamadım.
2006 2007 de kotasiz internet çıktı be kardesim
Ne 56K modeminden bahsediyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt. Roach