Şimdi Ara

Knight Yüzünden Hayatım söndü Diyebilirim Yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 1 zayıff var oda matematikk gerisi 3-4-5
  • yaw sanki zorla oynatıolarmış gibi konuşmaın ayrıca sen 4 geldi die üzülüo san ineksin karnesi bir iki ile dolu bilgisayar mühendisliği kazananlar tanıom ben
  • valla 8. sınıf bence okum hayatımın en kolay zamanı oldu bende 8. sınıftayken senin gibi notlarım vardı şu an lise 2 deyim ve tarih dersi 1 geliyor ve sayısalcıyım yanı bu aldığın 4 leri büyüyüp benim gibi lise 2 olunca ne kadar değerli olduğunu anlayacaksın üzülme çocuğum
  • bende lise 1 e gidiyom su ana kadar 4 gelmedi :D:D
    sen hepsi 5 4 geldi die uzuluyon pes
  • benim 2 im var bir tane gerisi 5
    lise 1 e gel de gorem seni dersler kayıyo
  • oyna olm oyna ozaman görürsün 3 ü de 2 yide 1 i de :D

benim lise 2 de 12 dersten kimya biyoloji sıfır , gerisi 1 , din 2 , beden 5 di :D lise 3 de aynı edi :D çok başarılı idim kıh kıh ama 2. dönemlerinde :) ozamanlar knight yoktu ama " manita vardı :D "
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

4 geldi diye üzülünülürmü...
    hem 1.2.3.4.5.6.7. sınıflar kolaydı
    8.sınıf hepsinden zordur normal bişey

benim karnem seninki gibi olsa pehhhhhhhhh

Karnemin Hepsi 4 gelse Keşke
  • knightı bırak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparrow_TR

ben 8 e gidiyorum matematiği nası 3 getiririm diye bakıom bu 4 geldi diye üzülüyo..

Bizim sınıfta bi kız var hep notları 90-95-100 vs. geçen 87 aldı diye oturdu başladı ağlamaya ulan ben 85 i bırak 75 alsam seviniyom

ßu Dünya ßöyle.. Sen 75 Aldığın İcin Sevinirken Baskaları 85 aldığı İcin Oturup Ağlayacak... Ama Yarın O Yöneten Sen Yönetilen Olacaksın....

Kücük Hedefler.. Kücük İnsanları Doğurur ;)
  • Hayret bişey 4 geldi diyo ya, ben liseye gidiyom geçen sene 3 tane sıfırım vardı üzülmüyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnsErT12

arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz

çık git şu forumdan yahu isterse bütün derslerin 2 olsun lisede hiçbi işe yaramıo yahu gidin girmeyin bu foruma yahu

• siz varya hepsi 5 dionuz da hepsi şişirme ben biliom olayı tutulan kişilerin kağıtlarına hocalar bakmıo bile artvinde il 3. sü kuzenim öss de 2 sene boş geçti misalini verebilirim
    bu tür insanlar da sonra hayatın acı gerçeklerini görünce çuvallıo kendinizi şimdiden bu gerçeklere hazırlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenophabia

quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Bu yüzden olduğunu düşünüyorsan knight'ı bırak knight online çoğu kişinin üzerinde olumsuz etkiler yaratmaktadır...

Ayrıca anne ve baban bence sürekli senin arkanda olacaklarıdır...

Ben şuanda lise 3 e gidiyorum 2 tane zayıfım var biri matematik biri felsefe
    Matematik için parantez açayım yazılılar iddaa sonuclari gibi ama olay knightta merchant hali alınca hesap makinasından daha iyi çalışıyo velet

züper ya

aynn bnde cok kötü durumdaim ama :S bende 8 e gidiom AMA knighttan baska bişi göremiom

• o senin problemin ben her gün oynuyom yine aynı karne geliyo hersen olan şey mat ve türkçe 4 ayrıca gelip bizle dalga geçiyomuşsun gibi geliyo kimsenin 2 tane 4 geldiği için kayatı sönmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

aman tanrım hayatın sönmüş gerçekten 2 tane 4 ha.Aman tanrım bilgisayarın başında dondum kaldım allah yardımcın olsun dayanılacak dert deil 2 tane 4 offfffffffffffffff.Benide ağlattın

• 2 tane 4 fazla sorun olmaz.ama bence knight a ara ver sen. oks de var madem. yaza kadar ara ver. lise eğitimi ve ortamı çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

aman tanrım hayatın sönmüş gerçekten 2 tane 4 ha.Aman tanrım bilgisayarın başında dondum kaldım allah yardımcın olsun dayanılacak dert deil 2 tane 4 offfffffffffffffff.Benide ağlattın

OLM 4 VAR DİYE ÜZÜLÜNÜRMÜ KSKE KARNEM FULL 4 OLSA

• quote:

Orjinalden alıntı: Imİllegal!

ben lise 1 e gidiyorum 2 aldımmı matematikten sevinçten ucarım

Tembeller Topic'i Olsun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnsErT12

arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz

senin ağzını burnunu kırarım çocuk bnm 4 tane zayıfım var lise 2 deyim

herkesin yanında ağlama 2 tane 4 geldi diye

ulan bnm karnemde 4 yok

ağzını kırarım senin

• 2 tane 4 mü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.