abi 6 tane 1 im var lise 2 fen de ya babam pc asagıya atmassa sukretcem
oglununda 2 tane 4 olup da kusen ailelere gıcık olurum cocouk un hepsi bes 2 tane 4 oclak kuseek ıyyyyyyyy yasamam onlarla benımkınler 5 gormeye hasret
+1905 4-5 tane zayıf var babam pc yi kesin kırar
fiyatına fln bakmaz kırar pc yi gözü karadır
8 sınıfta 4 ün olması kötü olabilir benim 8. sınıfa kdr 5 ten hariç notum yoktu.onu geçelim şuan Lise 2 deyim liseye başladığımdan beri k.o oynuyorum 1 hafta önce bıraktım bu dönem 2 tane zayıfım var(mat,kimya)Programlı oyna diyenlerede, bu oyun öyle 2 saatlik oynanıcak bi oyun deil ben en az 4-5 saat oynuyodum bi günde hayatım pc nin başında geçiodu oyuna girişti carttı skillerdi yüzde kasmaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun bu oyunda öyle boş boş geçiyodu.Bence oyunu bırak en doğru çözüm yolu,sonucuda boşa gidicek bunu öğrenmelisin
Silmak En Doğru Çözüm Galiba.Okuldaki İtibarımda Dibe Vurdu.Eskiden ilk 3teydim.şimdi ilk 10a anca giriomGeçtiklerim şimdi benle dalga geçiyor şerefsizler
evet abi bırak derim ama kendin fikrin ben gunde 12 saat oynayarak da oks yi kazandım ama sen yapma benim son dakka turkce sorusu kurtardı seni kim kurtarır orasını bilemem bırak abi kız alemine atıl yada hıc bırsey yapma msn de takıl kız sev ko yu bırak derim ah be neydi o günler 12 saat oynuodum olympianın ilk 60 magelerinden biri benimkiydi nick:fr1end_mage olympianın ilk günlri harpy slotlarında gezenler bilir ama bak kardeş koyu bırak diyorum ben bıraktım zamanımı öldurdu şimdi fen lisesindeydim kendime kızıorum annene babanada bağırma yoksa koca bir yersin.önerilerimi dinle sınavı kazanırısn ilk işin ko yu sil evden sonra hocaları iyi dinle eve gel 10dk tekrar et hatta onuda bırak test çöz azda olsa ben bunların hıc birini yapmadım özel ders alma babanın parasına yazık dershanede de iyi dinle dersi kazancandan eminim ama koyu sil ko nun kimseye yararı yok ölen zamana üzülüorum ben en çok suan lise 1 deim hıc zayıf gelmio karnede hocalarına da saygılı ol iyi kanaat alırısın
abim ben hiç not dilenmedim ödev yapmadım edebiyatçı ingilizceye giriodu 2 verdi bişe demedim çünkü o notlar önemli deil ve diploma notum 4,53 geldi ben o çoğu 5,00 lık öğrencilerin gittiği okula gitseydim ortalamam 7-8 olurdu ve ben 4 okul deiştim ilkokulda
sonuçta lgs veya als de ii bir yere girdimmmm
ama bu şişirme notlara sahip olanları ben gerçeklerle karşılaşınca görecem
haydi 500
şuandan itibaren KNİGHT ONLİNEDerslere Devam
Şimdi Tavsiye verme sırası bende bakın bunu yaşamış biri olarak size sesleniyorum knight oynayanlar oynamayın şu oyunu yeter artık bağımlı yapıyor.kurtulun şu pislikten çok geçolmadan.şu andan itibaren kendimi OKSye adıyorum.inşallah kazanacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: İnsErT12
Silmak En Doğru Çözüm Galiba.Okuldaki İtibarımda Dibe Vurdu.Eskiden ilk 3teydim.şimdi ilk 10a anca giriomGeçtiklerim şimdi benle dalga geçiyor şerefsizler
bak çocuk sinirlendirme beni şimdi yanımda olsan varya sus artık yeter ya sen dalgamı geçiyon başka bişeymi yapıyon anlamadım
ay ben okul birincisiydim şimdi ikincisiyim napcam şimdi küstü bizimkiler bana bi öneri verin bana ufff her tarafım kepek, sivilce oldu stresten gece uyuyamıyom lütfen yardım ben napcam bu notlarla kınaytın başında otrduğum için formda kaybetmişim beden 4.75 düşcek 5 olurmu yardım edin napcam gülüyom ama şu an çok sinirliyim
Ark.a orta okulda 4 kötü geliyo doğaldır bana da öle geliyodu ama bi liseye gel 4e duacı olcaksın
KES LAN!!!
Fenden 100 alırım hep türkçe den 97 sosyalden 100 aldım
Matematik 2 :D puan
uzulme kardes ben oksde ii bi okul kazandım da nooldu? lisede dersler berbat
Uhh 4 geldi diye üzülüyosun ?
oha yuha çüşa şoktayım..
Benim karnemde 2 yıldır 5 yok şaka mı yapıyosun
(evet din ve beden 4 din 2
Sana diom Palyaço
Babam falakaya yatırcak varya beni
quote:
Orjinalden alıntı: İnsErT12