Bu yüzden olduğunu düşünüyorsan knight'ı bırak knight online çoğu kişinin üzerinde olumsuz etkiler yaratmaktadır...
Ayrıca anne ve baban bence sürekli senin arkanda olacaklarıdır...
Ben şuanda lise 3 e gidiyorum 2 tane zayıfım var biri matematik biri felsefe Matematik için parantez açayım yazılılar iddaa sonuclari gibi ama olay knightta merchant hali alınca hesap makinasından daha iyi çalışıyo velet
quote:
Orjinalden alıntı: İnsErT12
quote:
Orjinalden alıntı: grawpi
quote:
Sana diom Palyaço
adresi alim
Of Senle mi uğraşcam be
okudun dimi pm i
merak etme gereğini yaptım şikayet ettim
Pffffffff Naptın sen kardeş yaa 4 e kötümü diyorsun biz 45 den 2 tutturdugmzda bi kalkıp oynamadıgımz kalıyor Bu arada Çalış çalış çalış bu işin başka yolu yok kendine bi prgoram hazırla ne zmn tv izliceksin ne zmn knight oynuyacaksın Buna göre saatli bi çalışma programı hazırla...
ama karnenin hepsinin 5 olması varken hem ailem alıştı kaç senedir offfffffffffff
4 de ağlanırmı
4 dede ağlanır 5 dede adama karışmayın kendini daha iyi bilio ko yuzunden adamın hayatı söner oks yi kazanamaz nasıl olsa kazanamdım der bağımlılık yapar öss de berbat olur abi sen koyu sil
4 gelen dersler genelde önemli derslerin.Ama OKS ye hazırlandığın için elbet ders notlarında düşme olucaktır.Fazla kafaya takma.Moralini bozarsan tamamen kaybedersin.Ayrıca şöyle düşün OKS yi kazanmadan da üniversite sınavını kazanabilirsin.Benim gibi.OKS sınavında yaptığım hatayı sana söylesem ağlarsın nasıl böyle bir hata yaptın diye.Neyse kafana takma çalışmana bak.Knight'ada fazla kaptırma kendini
yaw ben kendimi OKS var diye avutabiliyorum ama gelde bunu aileme anlat.nie çalışmıon,notların düştü fln birsürü azar işitcem.
quote:
Orjinalden alıntı: Lombak_TR
oyna olm oyna ozaman görürsün 3 ü de 2 yide 1 i de :D
benim lise 2 de 12 dersten kimya biyoloji sıfır , gerisi 1 , din 2 , beden 5 di :D lise 3 de aynı edi :D çok başarılı idim kıh kıh ama 2. dönemlerinde :) ozamanlar knight yoktu ama " manita vardı :D "
ßenimde Geçen sene öleydi ama yalnız Sadece Din 4 dü seninkinden farklı olarak...
quote:
Orjinalden alıntı: TourManSky
quote:
arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz
Olm Manyk derslerin süper ben Lise 2 ye gidiom 2 tane bir war karnemde Sen kendini aşmıssın
Benimde
Bilmiom ki belki siz haklısınız
bence üzülün. oks de okul notları yüzde 15 etkileyecekmiş. örn:4.sınıftan beri aldığınız karne ortalaması 5 se 5.15=75 puan eklenecek. benim için çok iyi oldu
Bende tam OKS dönemindeyken bu oyuna başlamıştım ama beni hiç etkilemedi fakat lisede bilgisayarı açmak için fırsat kolluyorum hiçbirşey ortaokuldaki gibi değil
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: grawpi
quote:
Sana diom Palyaço
adresi alim
Of Senle mi uğraşcam be
kes lan bebe forumu dağıttın be olmaz böle iş bide üste çıkıo lan olum notların şişirme laa kabul et tamam belki deildir ama öğretmenin öğretmen olmayabilir
artık şuraya aşık oldum,derslerim zayıf diye çocukça konular açmayın
[Deleted by Admins]
sonunda konu adresini buldu başarılar size burda ohhhhhh bieeeeee
bu arada bebe sorunun olursa pm atabilirsin nasihat veririm
lise1deim 2 gelince seviniom
knight online,hayat offline
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Kahrolsun matematik. Knight olmadıktan sonra benim yaşamamın bir anlamı yok. Ha knightsız bi hayat yaşamışım ha saksı içinde fotosentez yapmışım. Hiç farkı yok birbirinden.