arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz
4 geldi diye mi üzülüyorsun..
Bu arada annen we baban seni en chok destekleyen yakınlarındandır kesinlikle.Senden chok annen baban ister kazanmanı.
Desteklediklerini gormen lasım.Bakar kör olma.
4 geldi diye üzülünülürmü... hem 1.2.3.4.5.6.7. sınıflar kolaydı 8.sınıf hepsinden zordur normal bişey
wallahi haklısın gecen sene deneme sınavlarında ilk 10 a girerken knight a bu sene basladım we sonuc facia aynı deneme sınavlarında 20-30 sıralarda gelyiorum """"KNİGHT ONLİNE HAYAT OFFLİNE""""
arkadaşım kendine bi program hazırla o programda bilgisayara oynamakta olsun ama derslerini tekrar et we testte çöz ben eskişşehir fen lisesine gidiyorum oks e hazırlanırken bilg. oynadım ama programını yapmalısın eğer programlı çalışırsan 2 si bi arada yürür meraketme...
Bu yüzden olduğunu düşünüyorsan knight'ı bırak knight online çoğu kişinin üzerinde olumsuz etkiler yaratmaktadır...
Ayrıca anne ve baban bence sürekli senin arkanda olacaklarıdır...
Ben şuanda lise 3 e gidiyorum 2 tane zayıfım var biri matematik biri felsefe Matematik için parantez açayım yazılılar iddaa sonuclari gibi ama olay knightta merchant hali alınca hesap makinasından daha iyi çalışıyo velet
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Bu yüzden olduğunu düşünüyorsan knight'ı bırak knight online çoğu kişinin üzerinde olumsuz etkiler yaratmaktadır...
Ben şuanda lise 3 e gidiyorum 2 tane zayıfım var biri matematik biri felsefe Matematik için parantez açayım yazılılar iddaa sonuclari gibi ama olay knightta merchant hali alınca hesap makinasından daha iyi çalışıyo velet
eğer bu notlarla ise helal olsun ya hocalarda bişi var ya sen yanlış yazdın notları
arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz
Olm Manyk derslerin süper ben Lise 2 ye gidiom 2 tane bir war karnemde Sen kendini aşmıssın
quote:
Orjinalden alıntı: Xenophabia
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
aman tanrım hayatın sönmüş gerçekten 2 tane 4 ha.Aman tanrım bilgisayarın başında dondum kaldım allah yardımcın olsun dayanılacak dert deil 2 tane 4 offfffffffffffffff.Benide ağlattın
Üzülme önemli değil 4 kötü bir not değil ama programını yaparsan düzeltirsin atıyorum günde 3 saat ders 2 saat knight mesela
ben lise 1 e gidiyorum 2 aldımmı matematikten sevinçten ucarım
Arkadaşım az oynayın su oyunu okuLLdan gelin 2 saat ders çalış sonra ne yapıyorsan yap büyüğünce skıntısını çekersin ben günde en fazla 2 bilemedin 3 saat oynarım 1 gün pazar bir gün lwl böle gider dikkat et az oyna.(BENDEN SANA TAVSİYE)